Netradiční nápady do kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13331
27.9.14 15:19

Netradiční nápady do kuchyne

Také občas přemýšlíte čím oživit nudnou kuchyn a hledáte nové možnosti? Myslím tím např. vtipnou formou na volská oka, srdíčkový tvar na bábovku… Prostě nové nápady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
27.9.14 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.9.14 15:26

Zkus Tescomu tady to jsem jen tak rychle našla, ale když pohledáš určitě najdeš i to co hledáš.

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
27.9.14 15:28
@chipsa píše:
Také občas přemýšlíte čím oživit nudnou kuchyn a hledáte nové možnosti? Myslím tím např. vtipnou formou na volská oka, srdíčkový tvar na bábovku… Prostě nové nápady..

A co s těma krámama pak? Vystavit si je po kuchyni, aby lapaly prach a vypadalo to jak u kolotočů? :mrgreen: ne, tak po tom opravdu netoužím a rozhodně o tom nepřemýšlím :-)

• Citovat
  • Upravit
13331
27.9.14 15:28

Já v tuto chvíli hledám srdcovou dortovou formu, ale větší. Malé rozměry jsem našla, ale hledám větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.9.14 15:30
@chipsa píše:
Já v tuto chvíli hledám srdcovou dortovou formu, ale větší. Malé rozměry jsem našla, ale hledám větší..

www.google.cz co to zkusit takto? :think:

popřípadě : http://www.heureka.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
13331
27.9.14 15:35

Hledám něco takového, ale potřebuji větší:) němůžu najít http://www.kuchynskenoze-nadobi.cz/…srdce-KAISER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.9.14 15:38

U nás když se položí na stůl koláč, nebo bábovka, tak hned zmizne. Tak hledám větší formy. Pokud se teda vyrábějí. Ale vše co jsem našla mě příjde malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.9.14 15:58

@chipsa nevim ale me ta otazka nedava smysl..co je to nudna kuchyne? neptas nahodou cim ozivit stereotypni vareni a peceni?

• Citovat
  • Upravit
13331
27.9.14 16:00
@KackaDoup píše:
@chipsa nevim ale me ta otazka nedava smysl..co je to nudna kuchyne? neptas nahodou cim ozivit stereotypni vareni a peceni?

Asi jsem se špatně vyjádřila. Ano máš pravdu, hledám nové nápady které by oživily papací stůl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.9.14 16:00
  • Citovat
  • Upravit
13331
27.9.14 16:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.9.14 16:05
@chipsa píše:
Díky. Tohle nemá chybu http://www.nordic-ware.cz/…nik-smajlici
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.9.14 16:09
@Krasavicaa píše:
A co s těma krámama pak? Vystavit si je po kuchyni, aby lapaly prach a vypadalo to jak u kolotočů? :mrgreen: ne, tak po tom opravdu netoužím a rozhodně o tom nepřemýšlím :-)

A proc vystavit? formy na peceni se daji snad uklidit ne? ikdyz mohou byt i odzdobou, me jedna krasna starodavna babovka visi na zdi.

• Citovat
  • Upravit
13331
27.9.14 16:11

My jsme rozšířili kuchynskou linku a vše má své místo ve skřínce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný