Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chceme koupit na chalupu sedačku a křesla od Jamall. Máte někdo od nich? Je to aspoň trochu slušná kvalita? Nebo varujete? Luxus nepotřebujeme, ale aby to nějaký ten rok sloužilo
Dík ![]()
Já od nich mám obývákovou stěnu a stěnu na předsíni a nic moc.. obýváková se hned odírá, na baru je slabí magnet, takže se dvířka otvírají, ty vzpěry opravujeme pořád dokola, protože se to bud ohýbá, či ty plastové věci praskají..
dveře se neustále prověšují
na chodbě se neustále odlepují šuplíky, blbne kolejnička u posuvných dveří, takže to nejde ani otevřít, ani zavřít
a největší jejich mor jsou záda, protože ty hřebíčky to neudrží, stačí do toho jen klepnout a jsou venku.. rovnou tam vražte šrouby, jinak to budete mít věčně vytelený.. u nás stačilo jen opřít deštník ![]()
@yourlady
Měli jsme sedačku a dvě křesla. A řekla bych, že kvalita byla dobrá. Možná až moc
Nevešla se do výtahu, takže když jsme jí chtěli vyměnit za novou, musela se rozštípat, aby jí chlap netahal 10 pater dolů. Stačilo, když jí ve třech tahali nahoru, když jsme jí koupili
A teda rozštípat jí byla fakt dřina. Držela fest. Pak máme ještě skříně na oblečení a taky v pohodě, vše drží jak má. A máme je osm let.
TAK CERSTVA ZKUSENOST S JAMALL. JEJICH PRACOVNICI EVIDENTNE NEUMI CIST. PREDEM JSME PROSILI V OBJEDNAVCE AT NAM UPRESNI VCAS DEN DODANI - DNES NAM ZAVOLAL DOPRAVCE HODINU PREDEM, ZE NAM DNES VEZE KRESLA A AT JE PREVEZMEME, ZE JINDY PRIJET NEMUZE- NEVIM JAK KDO, ALE MY TAK FLEXIBILNI NEJSME. ZREJME U NICH NIKDO NEUMI CIST CESKY. NASE PETASEDMDESATILETA BABINKA BRALA TELEFON DOPRAVCE A NAKONEC Z POCTIVOSTI BEZELA PRES CELE MESTO, ABY PREVZETI STIHLA.
ZPUSOBEM DODANI JE TO NASE NEJHORSI OBJEDNAVKA Z ESHOPU A TO OBJEDNAVAME V ESHOPECH CASTO.
Mate někdo zkusenost se sedačkou, jaka je kvalita? Zajima mě hlavne Master ![]()
Mame velký a menší botník a vesakovou stěnu a co neurvaly deti nebo pes (skákal nám blbec na bundy a jak za nějakou zatáhl, urval se i ten háček, na kterém visela, kluk si parkrat sedl na výklopná dvířka menšího botníku, no dostal co proto, ale uz to opravit neslo), tak to drží jak ta zidovska víra už nějakých 7, 8 let urcite
Dodání jsme neresili, vyzvedavali jsme si sami - meli jsme velké auto, takže se všechno vešlo, i do vytahu. Ale nedávno jsme klukovi kupovali na jiném eshopu rostoucí židli a stůl a tedy Česká pošta, to jsou fuckt služby k nezaplacení - doslova
, bohužel tam jiný způsob přepravy nenabizeli:( Do 15hod. jsme čekali doma na avizovaný balíky, bo to šlo jako vicekusovka, aby nám v 16 hod. přišla SMS, že nebylo možno doručit z technickych důvodu!!!
To bylo v Pá a jelikož to chtěl manzel sestavit během víkendu, jel pro to autem na depo až za město. Přičemž ja jsem předtím strávila min.pul hodiny, spis hodinu na tel. a netu, abych zjistila, kde že se vlastně zásilka nachází. Než jsem se někam dovolala. „A to už se vyplati, Horste, co říkáš?“
![]()
Máme z Jamallu sedačku, po roce stále jako nová, pohodlná, neprosezená. Prohlédla jsem si snad všechny sedačky od Plzně po Budějovice a žádná se mi nepasovala. Pak jsem přibrzdila ve Strakonicích v Jamallu, a ani jsem nedoufala. A hele, byla tam
přesně to, co jsme hledali ![]()
@AstraG díky, taky nás právě nejvíce oslovila ta z Jamallu, snad ještě někdo napíše ![]()
Já mám dobrou zkušenost s https://dubok.cz Už po prvním nákupu se mi potvrdilo, že tam mají kvalitní nábyek, a od té doby jsme si odtud nakoupili vybavení do ložnice, obýváku a jídelny a ještě k tomu i zahradní nábytek. Vše zatím v parádním stavu. Můžu jen doporučit ![]()