Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Me se to taky celkem libi ![]()
Umyvadla jsou kulatejsi, ale ta skrinka je dost hanata, tak to k sobe celkem jde…aspon mate kazdy neco sveho ![]()
Já bych to klidně dala.
Rozhodně to nebude bít do očí, bude to hezké. ![]()
Hele, on to pak nikdo nebude studovat tak do detailů, jako teď vy, protože uvidí celek. ![]()
Nebyl na to dotaz, ale já nechápu tu vanu. Zabírá o kus víc místa než standardní vana, aniž by ho víc poskytovala. Na co je ten pultík?
@Len-til-kah píše:
Nebyl na to dotaz, ale já nechápu tu vanu. Zabírá o kus víc místa než standardní vana, aniž by ho víc poskytovala. Na co je ten pultík?
na sezení…
@Kili22 osobně bych k téhle vaně vybrala jiná umyvadla, ale zase tak špatně to nevypadá… a až bude koupelna hotová celá, budou tam viset ručníky, budou tam další skříňky a ozdoby, tak se to vsákne… ![]()
@Kili22 No upřímě se to teda moc nehodí… samotné je to moc pěkné ale dohromady to bude jak pěst na oko… Ony ty sanity mají většinou série, k té vaně umyvadlo neni??
@Luisiana pravě že není. Taky jsem hledala. Už fakt nevím, co bys doporučovala za umyvadlo k této vaně? Nebo jakou vanu k tomuto umyvadlu?
@Pipet píše:
@Len-til-kah aby se blbě utíral
Tak.
@Regina Hero píše:
na sezení…
No, to jsem právě chtěla vědět, na co to zakladatelka chce. Přijde mi to takové samoúčelné. Na sezení můžu mít na boku vyzdívku se stejným efektem a nemusím mít kvůli tomu vanu, která zabírá zbytečně místo a ještě se hrozně blbě utírá (myju vanu denně a z pohledu na toto se celkem kroutím).
Tato vana je trochu větší než klasická, nechceme velkou vanu ale to místo na sednutí chci. Stejně při mytí vany musím vlést do vany, takže jestli u toho umyju i to sedátko když tam je je celkem jedno.
Myslíte že se hodí k sobě tato vana a umyvadlo? Vana je hranatá a umyvadlo uvnitř spíše dokulata. Já bych brala klidně nějaké hranatější umyvadlo, ale manžel nechce ustoupit
a já zase chci hranatou vanu
takže co teď? Jde to k sobě? Nebo bude muset někdo ustoupit?