Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte maminky…Mam v planu vyprat zaclony.Mate neco opravdu zaruceneho po cem jsou zaclony krasne bile??Okusila jsem sodu aji prasek na zaclony a nic moc A jeste jedna vec. Susite nektera zaclony v susicce???Mam material ktery se musi zehlit..Kdyz mam susku doma tak bych to okusila ale bojim se to tam dat tak prosim poradte
Je toho na trhu tedka fura, ale ja je treba nachvilku namocim do vany a do Sava perex…ale ja je ku podivu mam bile porad i po 5ti letech ![]()
@Hanka79 ja peru 2-3 krat do roka ale nemaji tu krasnou barvicku proste to vidim
to jsem je kupovala min.rok
nechapu to..
Ja bych to povesila vlhky, ono se to vyvesi. Do susicky leda na vlhko, ale bala bych se, ze se to potrha
@Bettyska píše:
@Hanka79 ja peru 2-3 krat do roka ale nemaji tu krasnou barvicku proste to vidimto jsem je kupovala min.rok
nechapu to..
Ja jsem toho na zaclony videla hodne i v Kauflandu nebo v Globusu, rikala jsem si, ze taky neco zkusim jeste jineho…ale zatim jsem spokojena, a s tou susickou nevim co mas za material?
ale ja to peru i pak na malo kdyz je to namoceny a necham to jen chvilku vyzdimat, pak to povesim, nic z nich uz nekape, ale jeste jsou mokry a ono se to vsechno vyvesi ![]()
@Hanka79 Co to je presne za material nevim je to jemny material ne moc pruhledny a hladky…Okusila jsem to jen povesit ale stejne jsem to sundala protoze to bylo jak kdyby to kravicka zvejkala:-DD vzala jsem ze z jednooho maleho okenka zaclonu ted ji mam namocenou pak to hodim do te susky a uvidime ja jen ze by treba diky te susicce nemuselo byt to zehleni jinak to je jedno…o zehleni nejde jen jak je ted prcek toho casu je mene
Tak se snazim si to nejak ulehcit:-)
@Bettyska No uvidis, snad to nejak moc nezmuchla
to mas asi nejakou syntetiku ne? z toho jsou ty zaclony takovy nepruhledny
tak uvidis, snad se zadari, jinak to savo perex neni spatny ![]()
@Hanka79 Jo to bude syntetika tak ja koupim to savo perex..:-) Moc diky ![]()
@Bettyska píše:
@Hanka79 Jo to bude syntetika tak ja koupim to savo perex..:-) Moc diky
Nemas zac, treba jeste nekdo poradi neco jineho
a at se zadari ![]()