Praní záclon a sušení v sušičce

303
23.9.14 11:08

Prani zaclon a suseni v susicce

Ahojte maminky…Mam v planu vyprat zaclony.Mate neco opravdu zaruceneho po cem jsou zaclony krasne bile??Okusila jsem sodu aji prasek na zaclony a nic moc A jeste jedna vec. Susite nektera zaclony v susicce???Mam material ktery se musi zehlit..Kdyz mam susku doma tak bych to okusila ale bojim se to tam dat tak prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
23.9.14 11:23

Inkoust :D

• Citovat
  • Upravit
18259
23.9.14 12:00

Je toho na trhu tedka fura, ale ja je treba nachvilku namocim do vany a do Sava perex…ale ja je ku podivu mam bile porad i po 5ti letech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.9.14 12:03

@Hanka79 ja peru 2-3 krat do roka ale nemaji tu krasnou barvicku proste to vidim :-)to jsem je kupovala min.rok :D nechapu to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
23.9.14 12:16

Ja bych to povesila vlhky, ono se to vyvesi. Do susicky leda na vlhko, ale bala bych se, ze se to potrha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.9.14 12:43
@Bettyska píše:
@Hanka79 ja peru 2-3 krat do roka ale nemaji tu krasnou barvicku proste to vidim :-)to jsem je kupovala min.rok :D nechapu to..

Ja jsem toho na zaclony videla hodne i v Kauflandu nebo v Globusu, rikala jsem si, ze taky neco zkusim jeste jineho…ale zatim jsem spokojena, a s tou susickou nevim co mas za material? :think: ale ja to peru i pak na malo kdyz je to namoceny a necham to jen chvilku vyzdimat, pak to povesim, nic z nich uz nekape, ale jeste jsou mokry a ono se to vsechno vyvesi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.9.14 12:56

@Hanka79 Co to je presne za material nevim je to jemny material ne moc pruhledny a hladky…Okusila jsem to jen povesit ale stejne jsem to sundala protoze to bylo jak kdyby to kravicka zvejkala:-DD vzala jsem ze z jednooho maleho okenka zaclonu ted ji mam namocenou pak to hodim do te susky a uvidime ja jen ze by treba diky te susicce nemuselo byt to zehleni jinak to je jedno…o zehleni nejde jen jak je ted prcek toho casu je mene :-))Tak se snazim si to nejak ulehcit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.9.14 13:11

@Bettyska No uvidis, snad to nejak moc nezmuchla :)to mas asi nejakou syntetiku ne? z toho jsou ty zaclony takovy nepruhledny :) tak uvidis, snad se zadari, jinak to savo perex neni spatny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.9.14 13:32

@Hanka79 Jo to bude syntetika tak ja koupim to savo perex..:-) Moc diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.9.14 13:37
@Bettyska píše:
@Hanka79 Jo to bude syntetika tak ja koupim to savo perex..:-) Moc diky :-)

Nemas zac, treba jeste nekdo poradi neco jineho :) a at se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný