Boxovací pytel pro manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9351
4.10.10 10:18

Boxovací pytel pro manžela

Máte někdo doma? Poradíte jak vybrat ten správný - velikost, tvrdost, značku,…? Chci ho pro manžela k Vánocům, ale vůbec se v tom nevyznám - manžel je kus chlapa, tak aby to hned nezničil :mrgreen: :lol: , ale zase za to nechci dát zbytečně moc :roll:

Díky za jakýkoli rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
4.10.10 10:33

ahoj,
a chces stojaci a nebo ten zavesny? kolik ma manzel kg, boxuje nejak nebo jen jako relax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
4.10.10 10:59

Kupovala jsem myslím loni ve Sportisimu a nechala si poradit tam :wink: byli ochotní moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.10.10 21:47
Akinom píše:
ahoj,
a chces stojaci a nebo ten zavesny? kolik ma manzel kg, boxuje nejak nebo jen jako relax?

manžel má myslím cca 120kg :think: a neboxuje vůbec, ale kdysi docela sportoval a chodil do fitka a říkal, že by si jednou chtěl box. pytel pořídit, tak ho chci překvapit 8-)
A asi chci závěsný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.10.10 21:49
Petra Z píše:
Kupovala jsem myslím loni ve Sportisimu a nechala si poradit tam :wink: byli ochotní moc…

Já bych ho právě potřebovala koupit přes net, do obchodu se sama nedostanu (neřídím a bydlíme daleko od města :roll: ), takže nechci, aby to manža odhalil, to by nebylo překvápko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
5.10.10 08:36

Aha.....a nejde najít třeba telefon na prodejnu,poptat se a pak objednat????
Nebo přímo do e-shopu napsat dostaz..
jako jak často bude asi boxovat,kolik váží,v jaké cenové relaci a tak…měli by poradit.
Já kupovala chlapovi do práce---takže ne na denní boxování,jen spíš jako odreagování,na procvičení…ne úplně velký a těžký…takový střed asi za 700 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
5.10.10 08:38

http://www.budopro.cz/box-pytle-m/
třeba tady.....je tam kontakt,tak zavolat a poptat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
5.10.10 10:58

napis do jaky ceny, jak casto cca manzel bude boxovat, kila uz vim, ze zavesny taky ( a mate ho kam zavesit?) a zkusim se zeptat manzela, zda by jsme par tipu nevybrali. manzel delal kickbox, a zarizoval si malou soukromou posilku. pokud budes chtit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.10.10 20:06
Akinom píše:
napis do jaky ceny, jak casto cca manzel bude boxovat, kila uz vim, ze zavesny taky ( a mate ho kam zavesit?) a zkusim se zeptat manzela, zda by jsme par tipu nevybrali. manzel delal kickbox, a zarizoval si malou soukromou posilku. pokud budes chtit

Jé to bys byla hodná :palec:
cena tak cca do 2000Kč (ale kdyby byly dobrý pytle za míň, tak se zlobit nebudu :mrgreen: ), boxovat bude předpokládám jen občas, když bude čas (několikrát do týdne? :think: :nevim: ). Viděla jsem na netu speciální závěsy na pytle, ale vůbec nevím, jestli je to nutný. Nedá se třeba jen přidělat nějaký úchyt na strop? :think: Moc díky :mrgreen:
Jen ještě dodávám, že se za mlada dost bil (vyrostl v JARu a tam to prý bylo normální :roll: ), tak bych možná měla koupit co nejtvrdší pytel, aby to vydržel :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
5.10.10 21:07

a ma doma rukavice? pry by to rukou znicil,kam to pridelat asi vyresi manzel co? pry to neni zadna ,,prdel" musi se pocitat vaha pytle, otresy, atd, tomu tez nerozumim :lol: muzou se taky sveset a prasknout svy, a to nikdo nevyreklamuje. takze manzel jukne, a da vedet, ted uz to nestihne jede na nocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.10.10 21:19
Akinom píše:
a ma doma rukavice? pry by to rukou znicil,kam to pridelat asi vyresi manzel co? pry to neni zadna ,,prdel" musi se pocitat vaha pytle, otresy, atd, tomu tez nerozumim :lol: muzou se taky sveset a prasknout svy, a to nikdo nevyreklamuje. takze manzel jukne, a da vedet, ted uz to nestihne jede na nocni.

To je teda věda s boxem 8-o 8-o :lol: Rukavice taky nemá, to ale riskovat nebudu, ty si bude muset koupit později - neodhadla bych velikost :roll: :oops:
Moc díky za pomoc, až tak to nespěchá, potřebuju to až na Vánoce 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
5.10.10 21:25

tak rukavice uz je jen malickost :)
do konce tydne bych nejaky tipy uz vedet mohla…
taky jsem docela cucela co tu na me vse vybalil :lol: proto se krome trenek a sprchacu v dnesni dobe bojim koupit cokoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.10.10 08:49

Tak to u nás taky většinou funguje :lol: , ale trenky, trika a ponožky jsem mu nakoupila nedávno, takže musím vymyslet něco jinýho :roll: :mrgreen:
Sprcháče koupím asi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.8.13 21:34

ahojky, holky :mavam: malej bude mit ted v zari 3roky a jelikož porad taha moje rukavice z kuchyne a boxuje snima do nas :mrgreen: a nevime co k narozkam tak nas napadlo mu poridit boxovaci pytel, ted koukam na netu a je tam toho spousta ale nejdříve se chci zeptat vas jestli nemate doma naky pro vase prcky. dekuji :) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
19.8.13 21:42

@Zebra My sme pre synov kupovali závesný, myslím, že má 25 alebo 30kg. Určite doporučujem kožený.

Edit - reagovala som omylom na pôvodný príspevok, ale pre teba vlastne platí to isté :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný