Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo doma? Poradíte jak vybrat ten správný - velikost, tvrdost, značku,…? Chci ho pro manžela k Vánocům, ale vůbec se v tom nevyznám - manžel je kus chlapa, tak aby to hned nezničil
, ale zase za to nechci dát zbytečně moc ![]()
Díky za jakýkoli rady ![]()
ahoj,
a chces stojaci a nebo ten zavesny? kolik ma manzel kg, boxuje nejak nebo jen jako relax?
Kupovala jsem myslím loni ve Sportisimu a nechala si poradit tam
byli ochotní moc…
Akinom píše:
ahoj,
a chces stojaci a nebo ten zavesny? kolik ma manzel kg, boxuje nejak nebo jen jako relax?
manžel má myslím cca 120kg
a neboxuje vůbec, ale kdysi docela sportoval a chodil do fitka a říkal, že by si jednou chtěl box. pytel pořídit, tak ho chci překvapit ![]()
A asi chci závěsný ![]()
Petra Z píše:
Kupovala jsem myslím loni ve Sportisimu a nechala si poradit tambyli ochotní moc…
Já bych ho právě potřebovala koupit přes net, do obchodu se sama nedostanu (neřídím a bydlíme daleko od města
), takže nechci, aby to manža odhalil, to by nebylo překvápko ![]()
Aha.....a nejde najít třeba telefon na prodejnu,poptat se a pak objednat????
Nebo přímo do e-shopu napsat dostaz..
jako jak často bude asi boxovat,kolik váží,v jaké cenové relaci a tak…měli by poradit.
Já kupovala chlapovi do práce---takže ne na denní boxování,jen spíš jako odreagování,na procvičení…ne úplně velký a těžký…takový střed asi za 700 kč
http://www.budopro.cz/box-pytle-m/
třeba tady.....je tam kontakt,tak zavolat a poptat se
napis do jaky ceny, jak casto cca manzel bude boxovat, kila uz vim, ze zavesny taky ( a mate ho kam zavesit?) a zkusim se zeptat manzela, zda by jsme par tipu nevybrali. manzel delal kickbox, a zarizoval si malou soukromou posilku. pokud budes chtit
Akinom píše:
napis do jaky ceny, jak casto cca manzel bude boxovat, kila uz vim, ze zavesny taky ( a mate ho kam zavesit?) a zkusim se zeptat manzela, zda by jsme par tipu nevybrali. manzel delal kickbox, a zarizoval si malou soukromou posilku. pokud budes chtit
Jé to bys byla hodná ![]()
cena tak cca do 2000Kč (ale kdyby byly dobrý pytle za míň, tak se zlobit nebudu
), boxovat bude předpokládám jen občas, když bude čas (několikrát do týdne?
). Viděla jsem na netu speciální závěsy na pytle, ale vůbec nevím, jestli je to nutný. Nedá se třeba jen přidělat nějaký úchyt na strop?
Moc díky ![]()
Jen ještě dodávám, že se za mlada dost bil (vyrostl v JARu a tam to prý bylo normální
), tak bych možná měla koupit co nejtvrdší pytel, aby to vydržel
![]()
a ma doma rukavice? pry by to rukou znicil,kam to pridelat asi vyresi manzel co? pry to neni zadna ,,prdel" musi se pocitat vaha pytle, otresy, atd, tomu tez nerozumim
muzou se taky sveset a prasknout svy, a to nikdo nevyreklamuje. takze manzel jukne, a da vedet, ted uz to nestihne jede na nocni.
Akinom píše:
a ma doma rukavice? pry by to rukou znicil,kam to pridelat asi vyresi manzel co? pry to neni zadna ,,prdel" musi se pocitat vaha pytle, otresy, atd, tomu tez nerozumimmuzou se taky sveset a prasknout svy, a to nikdo nevyreklamuje. takze manzel jukne, a da vedet, ted uz to nestihne jede na nocni.
To je teda věda s boxem
Rukavice taky nemá, to ale riskovat nebudu, ty si bude muset koupit později - neodhadla bych velikost
![]()
Moc díky za pomoc, až tak to nespěchá, potřebuju to až na Vánoce ![]()
tak rukavice uz je jen malickost ![]()
do konce tydne bych nejaky tipy uz vedet mohla…
taky jsem docela cucela co tu na me vse vybalil
proto se krome trenek a sprchacu v dnesni dobe bojim koupit cokoliv ![]()
Tak to u nás taky většinou funguje
, ale trenky, trika a ponožky jsem mu nakoupila nedávno, takže musím vymyslet něco jinýho
![]()
Sprcháče koupím asi taky ![]()
ahojky, holky
malej bude mit ted v zari 3roky a jelikož porad taha moje rukavice z kuchyne a boxuje snima do nas
a nevime co k narozkam tak nas napadlo mu poridit boxovaci pytel, ted koukam na netu a je tam toho spousta ale nejdříve se chci zeptat vas jestli nemate doma naky pro vase prcky. dekuji
@Zebra My sme pre synov kupovali závesný, myslím, že má 25 alebo 30kg. Určite doporučujem kožený.
Edit - reagovala som omylom na pôvodný príspevok, ale pre teba vlastne platí to isté ![]()