Tipy na dárky pro 2letou holčičku

3735
30.9.10 20:42

Tipy na dárky pro 2letou holčičku

Ahoj holky,
pomalu, ale jistě se blíží, vánoce a moje malá má hned začátkem ledna narozeniny a já si začínám lámat hlavu, co jí dát za dárky. Nechci jí kupovat žádné kraviny a další hromadu hraček, se kterými se zabaví stejně jen chvíli…Poradíte mi, čím jste například vy obdarovali svojí holčičku?
 Díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13768
30.9.10 20:48

Duplo? To mi přijde jako jedna z nejvděčnějších a nejvyužitelnějších hraček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
30.9.10 20:57

To, že každá hračka dítě v tomto věku zabaví na chvíli, je úplně normální. Duplo máme, malá - 2 roky bude mít v listopadu, si s ním hraje ráda, ale že by to byla nejoblíbenější hračka, to taky ne.
My toho máme spoustu - různé dřevěné skládačky, puzzle, domino, pexeso - vše velmi oblíbené, kočárek s panenkou, baví jí hodně knížky, ale i odrážedlo, tříkolová koloběžka, bráchova autíčka.

Taky pořád nevím, u nás nejvíc vedou zvukové hračky, čím víc hrají, tím víc se to malé líbí. Asi budeme kupovat nějaké dětské nádobíčko apod. :nevim:
Dárky od Ježíška mají hlavně udělat radost. Takové dítě si ještě nebude systémově hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
30.9.10 20:58

Taky hlasuju pro Duplo,budem uz jen prikupovat.Pak taky dostane poradnej kocarek a kolo odrazedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.10 21:11

Na druhé narozky Duplo a pak vánoce asi takovou tu dětskou kuchyňku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.9.10 21:11

Tak my kupovali ke druhým narozeninám kuchyňku a má stále veliký úspěch :palec: Na skládačky u nás nejsme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
30.9.10 22:49

klárka taky dostala v tomhle věku pod stromeček kuchyňku. je to hodně vděčná hračka, hraje si s ní pořád. a pak máš spoustu možností na doplňování - nádobí, suroviny, spotřebiče ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
30.9.10 23:00

Synovec bude mít dva roky, kupujeme mu dřevěný stolek a židličky. Aby na stolku mohl podávat ta svoje uvařená jídla :-) strašně rád totiž vrklá vařečkou v hrncích.

• Citovat
  • Upravit
2901
1.10.10 06:43

Ach jo. To se máte, že máte „vyhraněné“ dvouleťáky :think: Já vůbec, ale vůbec nevím, co pořídit mladší dceři k Vánocům :nevim:
Starší je snad od okamžiku zrození Profesionální Maminka, panenky, kočárky, oblečky, dudlíky … tím ji nikdy neurazím :lol: Teď už taky móda a různé cetky, jako naušnice a řetízky a tak..
Ale ta dvouletá ..Odmala si vyhraje tak nějak s tím, co odpadne ze starší sestry, nového vpodstatě nic nechce, v obchodě s hračkama po mně neloudí … a já bych taaaak ráda nakupovala …

Možná zkusím to Duplo, i když se mi zdá docela drahý … Co myslíte, jaké koupit? nějakou tu větší základní sadu kostek + nějaké postavičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
1.10.10 07:24

My zacinaly s velkym boxem,postavi se z nej docela dost,pak muzes dokupovat zviratka a tak,s tema si vyhraje stejne nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
1.10.10 08:11

díky za tipy, obdobu dupla také máme, ale víc si s ním vyhraji já :mrgreen: dcerku nejvíc baví věci jako je mobil a ovladač na tv a moje vybavení kuchyně :mrgreen:
Je mi jasný,že si nevydrží hrát dlouho sama, ale tuhle diskuzi jsem založila jen tak pro různé tipy, třeba i nějaká jiná mamina najde inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.10.10 09:00

Ještě jsem měla v seznamu houpacího koníka.
A nejoblíbenější hračka u nás je kromě toho Dupla takový šílený uřvaný klavírek co i sám hraje písničky, pak má tlačítko jako loď a letadlo, auto (a dělá příslušné zvuky) - kdo má odolnou nervovou soustavu, můžu jen doporučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
1.10.10 15:14

JJ, zvukové hračky u nás taky vedou :mrgreen: my máme takovou kytaru, co vydává opravdu šílené zvuky, chvíli se to dá, ale někdy mi z toho běhá mráz po zádech :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
2.11.10 21:09

Holky a nemáte někdo doma dětský počítač - notebook. U nás totiž taky vedou zvukové věci a nejvíc si vyhraje s mobilem. Tak přemýšlím k vánocům o dětském notebooku, ale nemám zkušenosti. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.11.10 09:08

my jsme nakoupili, dětskou uklizečku, klouzačku, kolo jsem koupila, protoze do ted byla motorka a kupovat odražedlo kolo se mi zdá zbytečný, a knížku co říká říkanky…ještě nevím co bude k narozeninám a co k vánocům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný