Boxování doma

22566
10.1.26 10:20

Boxování doma

Ahoj holky, nemate tip na apku nebo stranky, podle kterych se da boxovat v domacich podminkach a jste spokojene? Diky vsem a hezky vikend :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14587
10.1.26 10:43

Ja sice neboxuju, ale používám appku Trybe. To je aplikace, kde mají své programy různí trenéři z různých sportů, tak třeba by tam byl i nějaký boxer? Moje trenérka má něco zdarma, ale většinu samozřejmě placenou, tak platím cca 350 mesicne, tedy začala jsem platit poté, co jsem si vyzkoušela ty workouty zdarma, zda mi vyhovuje ten její styl.

Příspěvek upraven 10.01.26 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.1.26 10:47

Appku nevim, ale docela ma laka ten hudebni boxovaci „terc“, co na me ted vsude vyskakuje. :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?…
Das se poridit i celkem levne, akorat do panelaku to asi neni… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22864
10.1.26 12:17

Apku nevím, ale jestli máte doma PlayStation, tak dcera má nějakou VR hru kde trénuje box a i zápasí a je to dost makačka :D

@Silverine247 jj prý to dělá hrozny randál jak se do toho buší, my máme klasický boxovací stojan, stačí pustit hudbu a je to téměř podobné, ale taky to není ticha záležitost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.1.26 12:51
@lucynka25 píše: Více

Jojo, dovedu si predstavit :lol: Asi bych musela boxovat v garazi. Mi se na tom terci libi ta urcita kontrola toho, ze nebudu busit porad na stejne misto, tzn budu pouzivat vic svalu. Ale mozna je to jen muj pocit a dobry marketingovy tah. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37131
10.1.26 13:29

Boxovat se doma nenaučíš :mrgreen: potřebuješ trenéra, toho apka nenahradí. Mam muže boxera a doma to fakt nema smysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.1.26 13:46
@Kriss Tina píše: Více

Tak ja dlouha leta chodila na fit/ kickbox, takze nejaky zaklad a podvedomi mam. Po urazu ramene jsem s tim sekla a ted si myslim, ze uz by to zas pomalu a jiste slo. Chci to hlavne kvuli kondicce a pytel chci ten stojaci. Kazdopadne diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.1.26 13:48
@lucynka25 píše: Více

PS nemame a kupovat nebudeme kvuli memu momentalnimu rozmaru😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.1.26 13:49
@Semtex píše: Více

S tim placenim je to jasny, za pilates si taky platim. Diky, urcite kouknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.1.26 13:50
@Silverine247 píše: Více

Ja bych prave chtela zapojit i nohy a to bych tady teda nedala😂. Chci si poridit ten stojaci pytel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze