Po letech jsem se odhodlala jít na VŠ, jak zvládnout přijímačky?

Anonymní
9.1.26 02:22

Jak to zvládnout přijímačky?

Ahoj,
vlastně ani nevím, co chci slyšet, možná spíš jen povzbudit a podpořit. Každopádně po letech jsem se odhodlala pokračovat ve studiu na VŠ. Přihláška je dávno odeslaná a zaplacená, všechny papíry k tomu potřebné též. Už zbývají jen samotné přijímačky. Momentálně mám před sebou talentovky a najednou jsem dostala šílený strach. Vše jsem měla skvěle rozplánované, abych stihla domácí práce odevzdat včas a v klidu. No to bych nebyla já, aby mi do toho něco nehodilo vidle. Na pár týdnů jsem odpadla nemocná tak, jak jsem v životě nebyla. Ač jsem se snažila něco dělat, nemohla jsem ani vstát z postele. Teď jsem se konečně zmohla pokračovat v dodělávkách a jelikož okbjetivně se to stihnout dá, mám chuť se na vše vykašlat. Na jednu stranu si říkám, že už jsem do toho dala spoustu energie, času a peněz, tak proč to vzdávat těsně před cílem. Na druhou stranu mám pocit, že už nezvládnu ani chytmout tužku do ruky. A to mám jen cca dva dny na dodělání. Jak říkám, stihnout se to dá, jen už prostě nemám energii. Jen vím, že když se na to vykašlu, budu si to neskutečně vyčítat. Ach jo, já už opravdu nevím, co dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3697
9.1.26 06:11

Pust se do toho. To zvladnes, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.26 08:32

Jdi do toho a hecni se. Taky studuji po letech navazující Mgr. Taky se přemlouvám k učení, bude začínat zkouškové. :lol: Tradičně dělám všechno na poslední chvíli, protože se mně tak nechce. :roll: Když se do toho člověk pustí, tak už to jde, ale musí se k tomu dokopat.

• Citovat
  • Upravit
24748
9.1.26 08:50

Prostě začni hned teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12623
9.1.26 08:51

Jee, tak to ti fandím. Já si dodělávám VŠ teď na rodičáku a začátky jsem měla taky krušný. I teď občas nemám energii, ale nakonec to vždy hecnu. Je fajn se pak seznámit s pár spolužáky a budete se podporovat navzájem. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12623
9.1.26 08:54

Jinak já když mám krizi a chytnu psycho, že to nezvládám/nestíhám, tak mi pomůže jednoduše začít něco dělat. Zklidníš se tím a bude se ti dobře pracovat a navíc budeš mít dobrý svědomí, že jsi pro to něco udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
9.1.26 17:54

Vzdát to můžete vždycky. Takže bych to nevzdávala, dokud bych si vnitřně nebyla jistá, že už opravdu nemohu a že to tak bude správně. Tam vy nejste. Takže nevzdávat. Nepříjemné a na nic to bude ještě hodněkrát, protože plány prostě hodně často nevycházejí, jak bysme chtěli. Ale i to je jen období, které skončí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
9.1.26 19:49

Před svátky mě schvátil Covid, potom padla dcera a pak další, jsem strasne unavena a vůbec jsem se zatím nedostala do tempa :think: a ani se mi popravdě nechce, prokrastinuji tady a kolikrát do noci :(
Taky nevim jak se přinutit, navíc úplněk a čas před a po….
Tak snad jen, že v tom nejsi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko