Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já vyzkoušela kde co, včetně tekutého dusíku.
Bradavice se mi skrz ekzém dostaly do krve a vysely se po celých rukách - hlavně na prstech v obrovský bradavicový ložiska, bylo to otřesný, fuj, a terapie dusíkem byla fakt masakr.
No, zkrátím to. Nepomohlo nic. Pak dr na kožním říkala, že už zbývá jenom zaříkávání. Smála jsem se a ona mě zpražila na dvě doby, že je to ověřená metoda popsaná v učebnicích. No, tak jsem zaříkávala. Zmizely. Jako fakt, nekecám!
Zpívala jsem „Táhněte do háje, všechny pryč… blabla… už vás nechci mít…“ Si to už přesně nepamatuju
napasovala jsem to na tu písničku
ale zabralo to a to je hlavní ![]()
Řešili jsme s manželem stejný problém vždy se objevili znovu. Pak mě kamarádka dala kontakt na plastickou chirurgií (Medicom clinic). Mají laser který přeruší vyživovací tepnu bradavice manžel jí měl na noze platil 1100 Kč. Je to teda v Praze ale stačilo jednou a má klid.
Genitální bradavice 37tt
Ahoj obnovuji diskuzu. Jsem nestastna udelali se mi ve 37tydnu dole asi 2 bradavice. Ani si tam poradne nevidim. Strasne se stydim. Z niceho nic se mi tak vyskytli. Prosim mate nejake nové zkušenosti jak se toho zbavit? V porodnici mi rekli ze to mimco neohrozuje, ale ja bych se toho chtela zbavit co nejdriv. Nechci aby se mi to rozlezlo dal
Lekar v porodnici rikal neco ve stylu ze je mozne ze po porodu sami zmizi. Zmizli vam nektere sami od sebe? Moc tomu neverim…Mate nejake rady a tipy jak to zastavit, kam si v Praze zajit, co pomaha nejvice? Dekuji moc
@Anonymní píše:
Genitální bradavice 37tt
Ahoj obnovuji diskuzu. Jsem nestastna udelali se mi ve 37tydnu dole asi 2 bradavice. Ani si tam poradne nevidim. Strasne se stydim. Z niceho nic se mi tak vyskytli. Prosim mate nejake nové zkušenosti jak se toho zbavit? V porodnici mi rekli ze to mimco neohrozuje, ale ja bych se toho chtela zbavit co nejdriv. Nechci aby se mi to rozlezlo dalLekar v porodnici rikal neco ve stylu ze je mozne ze po porodu sami zmizi. Zmizli vam nektere sami od sebe? Moc tomu neverim…Mate nejake rady a tipy jak to zastavit, kam si v Praze zajit, co pomaha nejvice? Dekuji moc
sestra je měla… před otěhotněním byla na odstranění… pod narkozou ji to škrábali, ale objevili se znovu bohužel. Léčila různě…mizeli, objevovali se… pak otěhotněla. V těhu zase se objevili a tehdy kvůli bradavicím měla císařšký řez…prý při porodu by kontakt bradavice a dítě nebyl dobrý, tak řekl tehdy lékař od sestry rodila na Slovensku… nevím neteř už má 11 let, každopádně po porodu to segře zmizelo a od té doby už nic!!! anonym.
@Anonymní píše:
sestra je měla… před otěhotněním byla na odstranění… pod narkozou ji to škrábali, ale objevili se znovu bohužel. Léčila různě…mizeli, objevovali se… pak otěhotněla. V těhu zase se objevili a tehdy kvůli bradavicím měla císařšký řez…prý při porodu by kontakt bradavice a dítě nebyl dobrý, tak řekl tehdy lékař od sestry rodila na Slovensku… nevím neteř už má 11 let, každopádně po porodu to segře zmizelo a od té doby už nic!!! anonym.
Dekuju za reakci. Vedouci porodnice mi pri kontrole rekl ze me ani dite to neohrozuje. A o cisari nic nerikal. Tak asi záleží kde presne jsou..ja je nikdy nemela. Ted se mi udelaly z niceho nic doma..a sem z toho nestastna ![]()
Dobry den omlouvam se vim ze to sem uplne nepatri ale jste tu vsechny zeny a castu zde nachazim odpovedi..byla jsem na vypaleni genitalni bradavice uz zacinam 3tyden po vypalu a stale to boli..Mela jsem z toho takovou hruzu ze jsem si to misto peohledla az dnes a jeste jsem neprestala brecet..Musim vam to popsat teochu intimneji tak se nezlobte.Mela jsem bilou tak pul cm placatou bradavici na malem pysku.Mam je uz i tak male a gynekolog rekl vypalit.Kdyz jsem to ale dnes videla uz ji asi jen tak nikomu neukazu. Priblizne v prostredku toho chudacka mi chybi vic jak cm masa nebo jak to nazvat. Proste je tam sukynka a v prostredku ji nekdo vykousl.Je to velke na tu moji holku a je to videt ze vsech uhlu! Ted jsem zjistila ze se to da lecit x zpusoby a nikde jsem nenasla jak to ma vypada po vypalu. Vazne je bezne ze vam vypalem zmizi kus masa???!!!Vzdyt me zohyzdil a totalne vypnul sex. zivot!!!To jako ze kdyby je mel i muj partner na tom svem naradi a dejme tomu ze by jich mel vic tak mu je taky vypali???To by mu tam ale nic nezbylo…Prosim poradte mi co mam delat nebo myslite ze to doroste? Ja ne..Jsem nestastna
![]()