Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Takco píše:
Můžou to být tzv. tukové boulicky.
Snad máte pravdu, protože to co jsem si přečetla na Googlu mě vážně děsí, ![]()
Prý může jít o pohlavně přenosnou infekci bradavic, jenže pohlavní styk ještě vůbec nebyl, takže to snad nemůže být ono ne? ![]()
@Anonymní píše:
Snad máte pravdu, protože to co jsem si přečetla na Googlu mě vážně děsí,
Prý může jít o pohlavně přenosnou infekci bradavic, jenže pohlavní styk ještě vůbec nebyl, takže to snad nemůže být ono ne?
To víš, že ne! ![]()
@Anonymní píše:
Snad máte pravdu, protože to co jsem si přečetla na Googlu mě vážně děsí,
Prý může jít o pohlavně přenosnou infekci bradavic, jenže pohlavní styk ještě vůbec nebyl, takže to snad nemůže být ono ne?
Ahoj, tak co jsi to měla? Mám podobný problém
@Anonymní píše:
Ahoj, tak co jsi to měla? Mám podobný problém
Tak nakonec to jsou vážně genitální bradavice/ kondylomata,
Pan doktor mi dělal biopsii…
Stále se s nimi léčím a stále netuším kde jsem k nim přišla,
To mě mrzí, přeji hodně sil a trpělivosti hlavně,
@Anonymní píše:
Na přenos stačí i letmý dotek, nemusí být přímo pohlavní styk. Nemazlila jste se s někým, nebo tak?
@Anonymní píše:
Já je měla taky, když jsem byla panna a v oblasti mazleni též naprosto nezkusena, táže já mám za to, ze jsem si to dotahla z bazénu. Ale zalecila to tekutým dusíkem a mastickou a nevrátilo se to..zatím (tuk tuk)
@Anonymní píše:
Já je měla taky, když jsem byla panna a v oblasti mazleni též naprosto nezkusena, táže já mám za to, ze jsem si to dotahla z bazénu. Ale zalecila to tekutým dusíkem a mastickou a nevrátilo se to..zatím (tuk tuk)
Léčím mastí Aldara, zatim jsem měla balení jen na 4 týdny a zdají se mi trochu menší, no uvidíme, léčba tou mastí má prý být až 8 týdnu, ale je to strašné, řekla bych že nejvíc psychicky náročné, při každé příležitosti se vám to připomene, ať už jdete do sprchy, nebo na zachod, není to nic příjemného a ještě když se nedaří jejich vymizení
@Anonymní píše:
Léčím mastí Aldara, zatim jsem měla balení jen na 4 týdny a zdají se mi trochu menší, no uvidíme, léčba tou mastí má prý být až 8 týdnu, ale je to strašné, řekla bych že nejvíc psychicky náročné, při každé příležitosti se vám to připomene, ať už jdete do sprchy, nebo na zachod, není to nic příjemného a ještě když se nedaří jejich vymizení
Kvůli tomu pripominani se jsem požádala, aby to doktorka vzala tím tekutym dusíkem aspoň ty největší a na ty menší mi pak dala mast, protože to svědělo tak ze jsem chodila jak blbec. Drbala jsem se porad a všude. Co za mast to bylo už nevim, to už bylo fakt davno. Ale vím, jsou to muka. Brzké uzdravení preju
Dobrý den, nevím kam se obrátit a mám docela strach, asi před týdnem jsem si nahmatala pupínek na levém stydkém pysku, myslela jsem si, že je to beďar.. tak jsem to nechala být… a dnes při koupání jsem si všimla že nejde vůbec o pupínek a že to vypadá jako bradavička, je jich více zasebou a vypadá to jako povrch na jazyku, a začali se dělat i malé jakoby ze strany na pochvě, na gyndu jdu až za týden a tak jsem si něco přečetla na Googlu a teď se bojím ještě víc… pohlavní styk jsem ještě neměla stále jsem panna.. takže vůbec nevím co to může být.. mám docela i takový bílí výtok… nevíte nějaká z vás oč jde?
bojím se aby to nebylo něco vážného, jelikož jsem v takových věcech ještě nezkušená tak vůbec netuším, mám z toho depky