Bradavičky na vnitřní straně stehen

Anonymní
14.4.10 19:29

bradavičky na vnitřní straně stehen

AHOJ,

MÁM UŽŽ DELŠÍ DOBU PROBLEMEK STÍM, ŽE NA VNITŘNÍ STRANĚ STEHEN SPÍŠE NA TŘÍSLECH SE MI DĚLAJÍ BEDARY.NE NEJAKE VELKE MNOSTVI,ALE ZATO JE VZDYCKY VETSI..A DA SE VYMÁČKNOUT,ALE VRACÍ MÍVÁM TO TAM VŽDYCKY NA TĚCHTOMÍSTECH.
TAKY SE MI POBLÍŽ TŘÍSEL DĚLAJÍ TAKOVE BRADAVIČKY. JE TO BARVY KUŽE.NEJSOU TO ZNAMENKA. NA TY JSEM SE PTALA NA GYNEKOLOGII ŘEKL ŽE TO JE Z HOLENÍ,ŽE SI MÁM MNĚNIT HOLÍCÍ ŽILETKY ČASTĚJI.TAK TO DĚLÁM.
A PORADIL MI NATO NORMLÁNÍ VLAŠTOVIČNÍK NA BRADAVICE,ALE JAKO TO JEN TAK ASI V ZIME NENAJDU ŽE,?:-D MYSLÍTE ŽE NEBUDE VADIT KDYŽ SI NA BRADAVIČKY NĚCO KOUPÍM V LÉKÁRNĚ??ROZDĚLUJE SE TO NA MÍSTO KAM TO MÁM??PŘECE JEN OKOLÍ BLÍZKO POHLAVÍ

ALE TRÁBÍ MĚ VŽDYCKY TEN VELKEJ BĚDAR CO SE OBJEVUJE JEDNOU NA JEDNE STRANĚ.DRUHEJ NA DRUHE STRANĚ ZASE JINDY.A TAK TO VYMAČKNU A PŘESTO JAKOBY TO NIKDY NEZMIZNE.
TRÁPÍ MĚ TO, PROTOŽE BYCH RÁDA TOHLE MÍSTO MĚLA V POŘÁDKU.:-( NĚKOLIKRÁT JSEM SI TY VELKE BEDARY UŽ VYMAČKLA A MAM TAM TED TAKOVE DVA DULKY :-(

NEMÁTE STÍM NĚKDO ZKUŠENOSTI??PROSÍM PORADTE

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
14.4.10 19:38

A jsou to určitě bradavičky?
My teď u malého bojejeme s moluskama.
Tady je odkaz jak to vypadá
 http://www.moluska.cz/

nejdřív jsem taky myslela, že jsou to nějaké bradavičky, ale bohužel je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.4.10 19:45

Mava a čím bojujete?
My jsme se jich právě snad úspěšně zbavili, ale byl to docela boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.10 19:45

tohle vypada uplně jako bradavička.umě to spíš vypada jako znamínka bezbarve.To co jsi poslala je velkem množstvi já mám tak maximalně čtyři ale i tak mě to jako ženu trápí

• Citovat
  • Upravit
25182
14.4.10 19:54

Ne může být i jen pár. Libča má jednu na boku a asi 12 na ruce.

Zatím vymačkáváme, dezinfikujeme betadinem a natíráme 3× denně tea tree oilem. K tomu nám dr. doporučila vitamín zinek 1× denně.

A zítra jdeme koupit toto http://www.infectodell.cz/, i když si myslím, že už to tak nepotřebujeme.

Zatím se zdá že to mizne a nové se neobjevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.4.10 19:55
Anonymní píše:
tohle vypada uplně jako bradavička.umě to spíš vypada jako znamínka bezbarve.To co jsi poslala je velkem množstvi já mám tak maximalně čtyři ale i tak mě to jako ženu trápí

u jednoho jsme si taky mysleli, že je to znamínko, byla to moluska. Včera jsem jí vymáčka. Asi to byla ta hlavní, teklo docela dost krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.4.10 20:21

Tak ať vám to zabere, my jsme to zvládli s homeopatikama. A máš pravdu, že jsem si nejdřív myslela, že je ti piha a udělala jsem tu chybu, že jsem mu to nechala asi 2× seškrábnout a z 1 molusky jich najednou bylo asi 30 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.10 20:47

...

to co vypada jako bradavicka to vymacknout nejde vubec.

zvlats mam zase prave takovej bolák kterej je citi pod zi pak vyzraje asi tak do tydne a pak se to da vymacknout. nevim z ceho to je. hygienu dodrzuji.vyradila jsme i mydla a takove sajrajty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.10 13:56

to tad yvažně nemáá někdo stímhle problém s ženských:-( ??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.16 23:54

Jsou to bradavičky způsobené HPV virem a to může kdokoliv jakkoliv dodržovat hygienu a stejně je bude mít může být od partnera který tento vir nosí už dlouho jeden z partnerů ho prostě mít musí :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex