Foto: Bradavičky v předloktí, nebo jen neškodné pupínky?

19.8.25 17:54

Bradavičky v předloktí

Ahoj holky mam dotaz i když zítra budu volat na kožní v těhotenství se me udělaly na ruce tyto malé výrůstky nejspíš bradavičky vůbec nevím nejak sem to neřešila říkala sem si ze by to mohlo zmizet po porodu akorát sem to vypalovala kolodiem co me doporučila na gyndě a to mi nepomohlo naopak jen mi to podrazdilo kůži a ted mam male mimčo a mam strach abych to na něho nepřenesla i kdyz se snažím si hodne mit ruce a aby nepřišli s pupinky do kontaktu občas me teda svědí co myslíte jsou to bradavičky nebo spis jen nějaké neškodné pupínky? :D

Příspěvek upraven 19.08.25 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
19.8.25 17:58

Není to teda moc vidět. Určitě si na kožní i zajdi, trochu mi to připomíná i moluska, ale jak říkám, blbá fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 18:00

@Katalpaz taky sem hledala a vypadá to dost podobně ale většinou sem četla ze to mají malé děti a zmizí to ja uz to mam ale dobrý pul rok určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
19.8.25 18:06

Můžou to mít i dospeli. V Čechách se to léčí, může to od tebe někdo chytnout. (Miminko.) No určitě bych někam zašla. Ono i z těch fotek se pozná jen tak 50% co v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 18:56

@Daniela 42023 u nas molusky měl přítel, celkem dlouhou dobu, nez to zacal resit, vyskrabli mu to… já ani miminko jsme to nechytli…pry se nakazil od mimča, ale ono bylo až moc mladé, aby se mu to kožně projevilo… nevim, co je na tom pravdy… :nevim: jinak moluska bez zásahu muze zmizet treba az i za rok… kozni rekne vic… molusky jsou charakteristické takovou prohlubní uprostred.. na fotce to moc nevidim

• Citovat
  • Upravit
19.8.25 18:57
@Anonymní píše: Více

A mohu se zeptat bolelo to?
To nemam prohlubeň tohle je vyloženě jakoby jen hrbolek nebo aspoň myslím že dobře koukám 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.8.25 19:01

Mě to přijde jako ty molusky, ale ta fotka neni moc kvalitní no :nevim: u nás je měly děti a přenesly to jeden na druhého, když se společně koupaly. Dr jim na to dala nejakou vodičku, ale pálilo je to, tak si to pak radši nechaly rozskrabnout jehlou a vytlačit z toho tu bílou kuličku. Bolet to nějak zvlášť nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 19:02

@Kriss Tina chápu no ja mam strach právě skrz malou ale chlap teda ode me nic nechytil za tu dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 19:08

@Daniela 42023 prý ho to docela bolelo no :nevim:
Po nějaké době se mu udělala další, ale už to neřešil, nechtěl to podstupovat znovu… ale jemu se to přeneslo na intimní místa, tak snad chápeš, no…

Jinak, napsala jsem to blbě, možná se nakazil od miminka, ale jemu se to neprojevilo na kůži, ale těžko říct :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.25 19:10

@Daniela 42023 je to dost o imunitě, já jsem to také nechytila,… a to měl skoro rok

• Citovat
  • Upravit
19.8.25 19:11
@Anonymní píše: Více

Jejda tak to chápu ze to muselo bolet
No uvidím zavolám Dr zítra at na to koukne stejně mi to vadí i esteticky myslím ze něco to určitě že v tom těhu ma člověk slabší imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 19:22

@Daniela 42023 chápu, na místě, na kterém to máš, by to snad bolet nemělo :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.25 12:07
@Daniela 42023 píše: Více

Souvisí to především s imunitou a že by to samo zmizelo, to se mi moc nezdá. Dceři to samo rozhodně nezmizelo. Naopak, pokud bych to nezačala mazat, tak by se to šířilo až kdoví kam. Co je pozitivní, že se pravidelně koupala s mladším bratrem (než jsem zjistilo, co to vlastně je) a ten to od ní nechytil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex