Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co tak si ji dát na noční stolek a brát ji buď ráno když vstáváš nebo večer než jdeš spát. Nastavit upomínku v mobilu každý den ve stejný čas. Nebo si pořídit třeba kroužek co se mění 1× za 3 týdny?
Snažila bych se to aspoň trochu sjednotit. Pak každý brečí, jak selhala antikoncepce. Tak si dej upomínku pravidelnou do mobilu.
Tohle je přesně ten důvod, proč jsem ji nikdy nebrala. Asi bych zauvažovala nad tím kroužkem, když pravidelné tabletky jsou obtížné. A nebo hned ráno po probuzení. Ale to by mi vadilo, že musím vstávat i o víkendu
.
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym..
teď teda posledních pár dní beru večer kolem té 9 hodiny.. samozřejmě v přibaláku stojí, že do 12 hodin jsem chráněna..a to tak je, ale zajímá mě váš názor..na mimi se zatím necítíme, chceme se víc finančně zabezpečit. Předem děkuji
Ale chtěla bych se zeptat..beru antikoncepci asi 2 roky..a vždy jsem ji brala přesně na čas, ale poslední dobou, co jsem nastoupila do nové práce to “flákám”.. začala jsem nové plato brát dopoledne, asi v 11-12 h..poté jsem si ji druhý den vzala asi ve 14h, další v 17h a potom kolem 9h večer..Tak se chci zeptat, jestli to nevadí..protože teď z té práce nějak blbnu, mam z toho hlavu jako pátrací balón a tak trochu zapomínám