Braní hormonální antikoncepce

Anonymní
25.7.20 10:25

Braní Ha

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym..
Ale chtěla bych se zeptat..beru antikoncepci asi 2 roky..a vždy jsem ji brala přesně na čas, ale poslední dobou, co jsem nastoupila do nové práce to “flákám”.. začala jsem nové plato brát dopoledne, asi v 11-12 h..poté jsem si ji druhý den vzala asi ve 14h, další v 17h a potom kolem 9h večer..Tak se chci zeptat, jestli to nevadí..protože teď z té práce nějak blbnu, mam z toho hlavu jako pátrací balón a tak trochu zapomínám :lol: teď teda posledních pár dní beru večer kolem té 9 hodiny.. samozřejmě v přibaláku stojí, že do 12 hodin jsem chráněna..a to tak je, ale zajímá mě váš názor..na mimi se zatím necítíme, chceme se víc finančně zabezpečit. Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36045
25.7.20 10:28

Co tak si ji dát na noční stolek a brát ji buď ráno když vstáváš nebo večer než jdeš spát. Nastavit upomínku v mobilu každý den ve stejný čas. Nebo si pořídit třeba kroužek co se mění 1× za 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
25.7.20 10:29

Snažila bych se to aspoň trochu sjednotit. Pak každý brečí, jak selhala antikoncepce. Tak si dej upomínku pravidelnou do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
25.7.20 12:11

Tohle je přesně ten důvod, proč jsem ji nikdy nebrala. Asi bych zauvažovala nad tím kroužkem, když pravidelné tabletky jsou obtížné. A nebo hned ráno po probuzení. Ale to by mi vadilo, že musím vstávat i o víkendu :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1