Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A chodí na nějaký sportovní kroužek? Nemůžeš s ní více sportovat?
@Kocicka1987 Chodí 2× týdne na 1,5h na street dance, před tim chodila do gymnastiky a jinak pohybu má taky dost - jezdí na kole, kolečkových bruslích, v tělocviku taky nemá problém cokoliv.
Tipuju špatné prohnutí zad, měla jsem to jako dítě, byly potřeba rehabilitace i když to nespasily. Jen mimo téma, nějak bych ten hurdník na fotce celý “zamazala”. Je to trochu moc.
@Sexynohy to jsem si taky rikala… Pediatricka při každé prohlídce zada kontroluje, nikdy nic nerikala, ze by měla špatne držení…
Vis ze existuji aplikace, ktere muzou ty srdicka vymazat? Smaz to…
A k tematu. Nejspis spatne drzeni tela a oslabene “core” svaly. Napr. zadove a brisni. Nic co by nespravilo pravidelne cviceni a preventivni prohlidka u praktika.
Tak najděte nějaké fotky se smazanými srdíčky. ![]()
Trocha sarkasmu, ale možná by nějaké porovnání opravdu pomohlo. ![]()
A má to tak cely den, nebo ho má ráno ploché a vypoukne postupně? Když cely den, tak tipuju taky zle držení těla, na fotce to nebylo vidět přes tu ruku, jak moc jsou zada prohlá. Pokud by se ji nafukovalo přes den, tak možná vadí něco ve stravě, třeba nějaká lehčí intolerance na lepek nebo laktozu nafukuje břicho ![]()
@Kriss Tina to ještě úplně vypozorovane nemam.. zkusím se na to zaměřit. Ale to by ji třeba břicho i bolelo nebo?
Zdravím, chtela bych se zeptat… dcera poslední dobou řeší, ze má velké břicho. Nevím jestli je jako nafouklé nebo se něco děje… Břicho není měkké jako tuk, ale tvrdší.. Menstruaci ještě nemá, nicméně nějaké hormonální změny u ni probíhají.. Já ji pořad říkám, ze to nic není, ale už mě znervoznela… Přikládám foto… Děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 15.04.24 v 21:12