Břicho u 11 leté dívky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anettka0085
15.4.24 20:06

Břicho u 11lete divky

Zdravím, chtela bych se zeptat… dcera poslední dobou řeší, ze má velké břicho. Nevím jestli je jako nafouklé nebo se něco děje… Břicho není měkké jako tuk, ale tvrdší.. Menstruaci ještě nemá, nicméně nějaké hormonální změny u ni probíhají.. Já ji pořad říkám, ze to nic není, ale už mě znervoznela… Přikládám foto… Děkuji za odpovědi.

Příspěvek upraven 15.04.24 v 21:12

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kocicka1987
15.4.24 20:14

A chodí na nějaký sportovní kroužek? Nemůžeš s ní více sportovat?

• Citovat
  • Upravit
Anettka0085
15.4.24 20:26

@Kocicka1987 Chodí 2× týdne na 1,5h na street dance, před tim chodila do gymnastiky a jinak pohybu má taky dost - jezdí na kole, kolečkových bruslích, v tělocviku taky nemá problém cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
2258
15.4.24 20:30

Tipuju špatné prohnutí zad, měla jsem to jako dítě, byly potřeba rehabilitace i když to nespasily. Jen mimo téma, nějak bych ten hurdník na fotce celý “zamazala”. Je to trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettka0085
15.4.24 20:42

@Sexynohy to jsem si taky rikala… Pediatricka při každé prohlídce zada kontroluje, nikdy nic nerikala, ze by měla špatne držení…

• Citovat
  • Upravit
2812
15.4.24 21:07

Vis ze existuji aplikace, ktere muzou ty srdicka vymazat? Smaz to…
A k tematu. Nejspis spatne drzeni tela a oslabene “core” svaly. Napr. zadove a brisni. Nic co by nespravilo pravidelne cviceni a preventivni prohlidka u praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36449
15.4.24 21:12

Tak najděte nějaké fotky se smazanými srdíčky. :think:
:think: Trocha sarkasmu, ale možná by nějaké porovnání opravdu pomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
15.4.24 21:15

A má to tak cely den, nebo ho má ráno ploché a vypoukne postupně? Když cely den, tak tipuju taky zle držení těla, na fotce to nebylo vidět přes tu ruku, jak moc jsou zada prohlá. Pokud by se ji nafukovalo přes den, tak možná vadí něco ve stravě, třeba nějaká lehčí intolerance na lepek nebo laktozu nafukuje břicho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettka0085
15.4.24 21:23

@Kriss Tina to ještě úplně vypozorovane nemam.. zkusím se na to zaměřit. Ale to by ji třeba břicho i bolelo nebo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA