Brigáda. Prosím spíš chlapy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1008
22.9.22 12:26

Brigáda. Prosím spíš chlapy

Ahoj.
Zítra mi mají přijít brigádníci na ruční výkopové práce.
Jde o 50 cm do hloubky max, na šířku rýče a délka je do 20 m. Dejme tomu, že dvacet.
A já si nevím rady s cenou. Orientační jsem dala za hodinu práce základ 150 Kč. Základ. Počítám, že jim dám víc 200 Kč/h na osobu určitě. + Samo když budou chtít pití a jídlo.

V přepočtu to jsou necelé 2m3. Čili žádná darda. Chci mít klidně svědomí a prostě nevím kolik jim dát - přijdou dva. A zda to brát na M3 nebo od hodiny.
Jde vlastně o vykopání hlíny ( bez kamenů ) a odvoz do kontejneru ( max 25 m od začátku kopání ).

Nějaké rady a zkušenosti, pokud jste se někdo teď aktuálně a tímto setkal??? Ceníky jsou projížděla, ale ceny jsou tam nějak různé :nevim:

Teď za mnou byla i parta kopacu :potlesk: co ve vsi dělají elektriku a ten jejich vedoucí mi to spočítal na 13 tisíc 8o 8o

No, docela jsem valila. Bagr, pokud by tam šel, by byl levnější :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
22.9.22 12:28

Dobrý den myslím že 150 až 200 je celkem velkoryse když k tomu dáváte i občerstvení vůbec nemusíte mít špatné svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
22.9.22 12:33

13tis je dobrej vtip. Tak 5 let zpátky jsme kopali něco podobného, 50m dlouhé, akorát místo odvozu zase rovnou zasypat, přišli mi na to dva Ukrajinci, 150 na hodinu měli už tehdy, celkem dostali 3tis. Tady kopeš polovinu, ceny jsou o něco výš, takže rámcově by se to mělo akorát potlouct zase na ty 3 litry, akorát asi spíš budou zdržovat, aby jim to vyšlo na celej den.

• Citovat
  • Upravit
42154
22.9.22 12:40

13 litrů je totálně mimo :cert: před dvěma lety u nás něco podobnýho, asi 30 m podobné šířky, taky s vyvážkou. Řekli si basu Šeráku, na oběd guláš, dala jsem jim krabku cigár(oba kouřili, ale nikdy najednou, pořád aspoň jeden makal) Za práci jsem jim dala pětku a byli příjemně překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
22.9.22 12:50

Vyšlo mi to na 3 m3. Výkop užší než 30 cm je nesmysl, nevlezou se tam, je třeba tam při takové hloubce šlápnout. Spíše počítáme vždy min. 35 cm šířku výkopu. Za kubík dle třídy zeminy bereme 1 380,– až 1 620,– Ten odvoz jim taky nějakou hodinku zabere, za pomocné a výkopové práce dáváme min 590,–, takže brigádníkovi na ruku tak 350,–
Celé bych to viděl tak do 6 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
22.9.22 12:53

Známý řemeslník mi to spočítal na 4 tisíce, max 5 celkem. :cert: 13 tisíc je prý ujetý i s kontejnerem, když ten mě vyjde na 2.5 tisíce.

No, uvidíme :cert: :cert:

PS: sirsi to být nemusí a případně mají místo vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.22 12:55

Pracuju na stavbě, ukrajinci tu mají 160,–/hod, výkopy dělají také.

• Citovat
  • Upravit
1008
22.9.22 13:49
@Anonymní píše:
Pracuju na stavbě, ukrajinci tu mají 160,–/hod, výkopy dělají také.

Tak že když dám každému 200 Kč na hodinu je to optimální? Počítám, že jeden bude kopat a druhý rovnou odvážet kolečkem, případně se prohodí. Protože místo na odložení hlíny není, rovnou do kontejneru… Navíc to nebudou mít x krát na lopatě. :nevim:

Fakt nechci být za blbce. Tohle jsou nějací Slovaci :nevim: nevím kde a jestli dělají, ale prý snad jim zrušili zakázku a hledají něco. Zase nepočítám, že to budou dělat např 10 hodin. Myslím si, že na pohodu se to dá do 8 hod i s přestávkami - něco podobného, ale v horším stavu jsme dělali sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.9.22 14:55
@liptom píše:
Tak že když dám každému 200 Kč na hodinu je to optimální? Počítám, že jeden bude kopat a druhý rovnou odvážet kolečkem, případně se prohodí. Protože místo na odložení hlíny není, rovnou do kontejneru… Navíc to nebudou mít x krát na lopatě. :nevim:Fakt nechci být za blbce. Tohle jsou nějací Slovaci :nevim: nevím kde a jestli dělají, ale prý snad jim zrušili zakázku a hledají něco. Zase nepočítám, že to budou dělat např 10 hodin. Myslím si, že na pohodu se to dá do 8 hod i s přestávkami - něco podobného, ale v horším stavu jsme dělali sami.

Za blbce nebudete už jsem vám to spočítala a vychází to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.9.22 08:14

13 tisíc jo? Tak to je vidět, že tě zkusili, řekli si ženská tomu nerozumí.

Buď v klidu, tvůj odhad je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.9.22 11:30

@Zeoli Neřekli to jen mě, jako ženský. Ale i partnerovi :mrgreen:

Tím to nebylo. Navíc to počítal jejich vedoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 18:02

Výkop pro vodu

Dobrý den, nemohl by mě někdo poradit koupil jsem chatu v údolí a potřebuji výkop. Bylo by to zhruba 150 běžných metrů, kopat se bude do menšího kopce a je tu sem tam místem skalní oblázkové podloží. Nevíte prosím vás kolik tak dat na hodinu? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat