Brigáda - úklid hrobů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
15.10.23 20:32

Brigáda - úklid hrobů

:) narazila jsem na nějakou novou firmu, která poskytuje služby lidem, kteří bydlí daleko a nemohou se starat o hroby příbuzných, tak si zaplatí lidi, kteří to dělají za ně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? přijde mi jako takový hezký přivýdělek v tichu :mrgreen:, na vzduchu, navíc to má i smysl, že se o zesnulé někdo postará a příbuzní uvidí výsledek - myslím, že se tam posílá fotka uklizeného hrobu, případně květiny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13102
15.10.23 20:50

Přijde mi to super :palec:… Jsou to takové mini zahrádky. A teď budou dušičky, to budou hezky upravené hřbitovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
15.10.23 20:59

Zkušenost nemám, ani jsem to v okolí neviděla, ale slyšela jsem o tom jednou v televizi, že je to služba čím dál víc žádaná a využívaná. Líbí se mi to, je hodně lidí, kteří se opravdu na hroby svých blízkých z různých důvodů nedostanou, ne, že by neměli zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.10.23 21:00

Manžel tuto službu využívá, známe to tedy jen z druhé strany. Ale myslím, že práce je to hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
15.10.23 21:05

A tak proč ne, vid. To je dobra brigáda, venku a vklidu. Akorát pozor na hady, mohou kolem hrobu zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
15.10.23 21:14

Mě to přijde dobrá práce.
Já když šla babičce a dědovi na hrob, tak jsem obešla hroby i příbuzným a známým a uklidila je.
Nebyla to nějaka úchylka, ale bylo mi blbé, když jsem viděla, že ten hrob to potřebuje, abych to neudělala. :nevim:
Byla jsem na hřbitově každý týden, tak ten úklid všech hrobu byl rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.10.23 21:18

Já si právě taky přijdu, že to má smysl, kdybych bydlela daleko, tak bych byla ráda, kdyby se mi o hrob babičky někdo postaral a tak :) zkusím zjistit co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.23 21:29

@katharina25 posílá se fotka před, při a po akci :mrgreen: a je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 12:23

Dobrý den,

hádám, že asi odkazujete na nás. Psalo teď o nás pár médií a tak máme velký zájem o brigády :) Pokud máte zájem, tak se určitě ozvěte! Postupně plníme naši mapu brigádníky. Nemusíme odpovědět hned, máme teď toho opravdu mnoho, avšak vždy nové zájemce evidujeme a až se objeví zákazník v dané lokalitě, tak se vám vždy ozveme.

Výhodou je, že nemusíte mít žádné dosavadní zkušenosti a práce je prostřednictvím DPP + růžové prohlášení nebo na živnost. Nabízíme online manuál, kde se vše dozvíte a skoro vždy vás i po telefonu nasměrujeme („hrob je takový a takový, takže si vemte spíš toto a toto“).

Kdybyste měly jakékoli dotazy na naší službu nebo práci u nás, určitě sem napište a já vám odpovím. Případně u nás na webu máme kontakty :)

David Pelán
Zakladatel AndelskeSluzby.cz :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.10.23 12:58

A přesně proto se chci nechat spálit a rozprašit, ať pozůstalí nemusí řešit, co s hrobem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat