Brigáda - úklid hrobů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda - úklid hrobů
narazila jsem na nějakou novou firmu, která poskytuje služby lidem, kteří bydlí daleko a nemohou se starat o hroby příbuzných, tak si zaplatí lidi, kteří to dělají za ně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? přijde mi jako takový hezký přivýdělek v tichu
, na vzduchu, navíc to má i smysl, že se o zesnulé někdo postará a příbuzní uvidí výsledek - myslím, že se tam posílá fotka uklizeného hrobu, případně květiny atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přijde mi to super
… Jsou to takové mini zahrádky. A teď budou dušičky, to budou hezky upravené hřbitovy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost nemám, ani jsem to v okolí neviděla, ale slyšela jsem o tom jednou v televizi, že je to služba čím dál víc žádaná a využívaná. Líbí se mi to, je hodně lidí, kteří se opravdu na hroby svých blízkých z různých důvodů nedostanou, ne, že by neměli zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel tuto službu využívá, známe to tedy jen z druhé strany. Ale myslím, že práce je to hezká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tak proč ne, vid. To je dobra brigáda, venku a vklidu. Akorát pozor na hady, mohou kolem hrobu zit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přijde dobrá práce.
Já když šla babičce a dědovi na hrob, tak jsem obešla hroby i příbuzným a známým a uklidila je.
Nebyla to nějaka úchylka, ale bylo mi blbé, když jsem viděla, že ten hrob to potřebuje, abych to neudělala. ![]()
Byla jsem na hřbitově každý týden, tak ten úklid všech hrobu byl rychlý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si právě taky přijdu, že to má smysl, kdybych bydlela daleko, tak bych byla ráda, kdyby se mi o hrob babičky někdo postaral a tak
zkusím zjistit co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katharina25 posílá se fotka před, při a po akci
a je to fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
hádám, že asi odkazujete na nás. Psalo teď o nás pár médií a tak máme velký zájem o brigády
Pokud máte zájem, tak se určitě ozvěte! Postupně plníme naši mapu brigádníky. Nemusíme odpovědět hned, máme teď toho opravdu mnoho, avšak vždy nové zájemce evidujeme a až se objeví zákazník v dané lokalitě, tak se vám vždy ozveme.
Výhodou je, že nemusíte mít žádné dosavadní zkušenosti a práce je prostřednictvím DPP + růžové prohlášení nebo na živnost. Nabízíme online manuál, kde se vše dozvíte a skoro vždy vás i po telefonu nasměrujeme („hrob je takový a takový, takže si vemte spíš toto a toto“).
Kdybyste měly jakékoli dotazy na naší službu nebo práci u nás, určitě sem napište a já vám odpovím. Případně u nás na webu máme kontakty ![]()
David Pelán
Zakladatel AndelskeSluzby.cz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A přesně proto se chci nechat spálit a rozprašit, ať pozůstalí nemusí řešit, co s hrobem ![]()
- Citovat
- Upravit