Brigáda v Kauflandu - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.4.19 15:04

Brigáda v Kauflandu - dotaz

Ahoj holky,
přihlásila jsem se na brigádu do kauflandu. Pohovor už mám za sebou. Tam mi sdělili, že se mnou určitě počítají a že byli spokojení s mým motivačním dopisem. Připravili mi do obálky veškeré papíry potřebné k jejich závodnímu lékaři, které jsem si vyzvedla. Paní ředitelka mi napsala sms s tím, že mám počkat až mi přijde sms kdy a kam se mám k lékaři dostavit. To mi ale psala 25.3., což mi přijde docela dlouho :think: Zajímá mě tedy, jestli je ta čekací doba opravdu tak dlouhá, nebo si to se mnou rozmysleli :roll: Nemá s tím náhodou některá z vás zkušenost? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
16.4.19 15:06

Jako za rok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.19 15:12

@pikola SMS mi psala teď v březnu, tak právě nevím jestli je normální, že se stále nikdo neozval, kdy se mám k lékaři dostavit :think: Už jsou to tři týdny. Myslela jsem, že dají vědět termín k tomu lékaři co nejdřív a furt nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
16.4.19 15:28
@Anonym017 píše:
@pikola SMS mi psala teď v březnu, tak právě nevím jestli je normální, že se stále nikdo neozval, kdy se mám k lékaři dostavit :think: Už jsou to tři týdny. Myslela jsem, že dají vědět termín k tomu lékaři co nejdřív a furt nic :think:

Tak té vedoucí napiš nebo zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat