Brigáda ve Sportisimu

20
4.11.16 16:01

Brigáda ve sportisimu

Ahoj, měla bych dotaz. V současné době jsem nezaměstnaná a jsem na ÚP. Mám nabídku ze sportisima, že bych mohla nastoupit jako brigádnice na dohodu o provedení práce. Máte někdo zkušenosti s touto brigádou? Děkuji za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2591
5.11.16 07:35

@normandita Ve Sportisimu jsem pracovala než se narodili kluci, když mi skončila RD byla jsem tam chvíli brigádně. Dělala jsem to co ostatní zaměstnanci…
Stáhnout z obchodu reservace a internetové objednávky zboží, když přišlo nové zboží, tak vybalení, kódování, dát na krám a jinak se věnovat zákazníkům. Nic těžkého ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.11.16 13:39

Dělala jsem tam brigádu při studiu, každopádně na kasu jsem se nedostala, objednávky ani nic podobného jsem nevyřizovala. Moje každodenní práce (nejlépe na 12hodin) byla, vybalování a označování bot pípákem (vybalit, vyhodit papíry, nasadit ten pípák a pak zabalit a to třeba celý den, protože jim toho chodí hodně). Potom sem tam poradit lidem, když se mě zeptají. Jinak když se zaváželo zboží, tak jsem tahala těžký vozík o hlavu větší jak já ze zásobovačky přes celé obchodní centrum a vybalovala.
Potom jsem vytírala a uklízela kuchyňku (zázemí), večer jim pomáhala vytírat - mopíkem, celou prodejnu (dělali jsme to asi 4lidi). No a jakmile se mi nehodil víkend, bylo to blbé. Takže takový spíš negativní pohled. Ale když si na začátku ihned nastavíš podmínky kdy můžeš chodit a kdy prostě ne, tak snad oukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat