Zdravotní důvody, ukončení pracovního poměru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravotní Duvody
Prosím o radu, pracovní smlouvu mám do 31.11.2016 ale chtěla bych skončit ze zdravotních duvodu a zbývá mi ještě 8 dní dovolené… mám už to ted ohlásit šéfové že chci skončit? A mám si tu dovolenou vybrat nebo proplatit, já sem ted totiš 3 týdny marodila…jde o to že o tu práci nikdo nemá zájem a ani nikoho nemají za mě. A musím mít vyjádření od doktorky o mém zdravotním stavu? výpověd dávat nemusím že? Samozřejmě ten měsíc to tam ještě vydržím.
Díky za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@KIKOLETEK dle mě výpověď dávat nemusíš, ale oznam, že nechceš prodloužit pracovní smlouvu, aby s tebou už nepočítali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KIKOLETEK píše:Šéfové bych řekla o tom, že chci podle smlouvy skončit, tak 14 dnů před koncem smlouvy. Zároven bych s ní řešila i tu dovolenou.
Prosím o radu, pracovní smlouvu mám do 31.11.2016 ale chtěla bych skončit ze zdravotních duvodu a zbývá mi ještě 8 dní dovolené… mám už to ted ohlásit šéfové že chci skončit? A mám si tu dovolenou vybrat nebo proplatit, já sem ted totiš 3 týdny marodila…jde o to že o tu práci nikdo nemá zájem a ani nikoho nemají za mě. A musím mít vyjádření od doktorky o mém zdravotním stavu? výpověd dávat nemusím že? Samozřejmě ten měsíc to tam ještě vydržím.
Díky za radu
- Citovat
- Upravit
Tak já ji zavolám, radost mít asi nebude ale holt má smulu
tu dovolenou bych si spíše vybrala posledních 8 dní v měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit