6letý je autista třetího stupně, musím chodit do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kdo tě to řekl
Já jsme doma jen jsme to nahlásila na pojištovnu že beru PnP
malej je taky ve školce, dokonce i přes spaní a ani tak nevim kde bych sehnala práci, navíc kdykoliv musim přijít kdyby volali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdo tě to řekl že máš pracovat? otázka kam by tě vzali
taky ze školky než se někam přemístíš do práce a tam zase jak dlouho aby jsi stihla vyzvednout dítě ze školky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano to mate pravdu.Jde o to ze mam jeste jednoho syna devet let ktery je v peci po dohode u otce ale mame uz osm let spory. Furt se jenom soudime. A ted chce zvysit vyzivne, ale jelikoz na to prijem nemam.Tak pry musim do prace. Bydlim tedy z mamkou ktera mi pomaha s peci o syna.
Jo takhle? ale i kdyby jsi měla práci tak kolik by sis asi tak vydělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nesmysl. K tomu, že matka nepracuje, by se mohlo přihlížet, pokud matka nepracuje, i když má možnost. Tvá práce je péče o dítě s postižením. Opravdu být zaměstnaná je ve Tvém případě téměř nemožné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevim kudy tudy. Jestli chodit do prace pouze na tri hodiny denne a jen aby byvalej mel vice penez. Pritom penez ma dost.
Tak snad jde o výživné na dítě, ne? Kolik teď na syna platíš? To je jako hláška chlapa, že nebude dávat vyšší výživné na dítě, že to stejně určitě matka utratí za nehty…výživné je pro tvoje dítě! ne aby bývalej měl víc peněz!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce moc reálná neni, to říká ex aby jsi šla do práce? Jak často máš kluka u sebe? na jednu stranu ho chápu, na druhou i kdyby jsi práci sehnala tak si vyděláš kolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platim minimum.Ale on ma jedno dite ja tri deti. A jeste k tomu jedno postizene.
autistické dítě je tohoto otce, nebo má otce jiného? pokud jiného, asi se jeho otec buď bude muset víc zapojit do péče, nebo ti jinak kompenzovat, že z důvodu péče o jeho dítě nemůžeš pracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ved si zober aj najstarsieho syn do svojej starostlivosti a bude platiti vyzivne on Tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne ne neni otcem, autistické dítě nema otce.
Nemá otce?? A jak se to stalo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prcekniky píše:
Nemá otce?? A jak se to stalo??
neposkvrněné početí se opakuje maximálně jednou za dva tisíce let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka píše:
To mě rozesmálo!!!A JAK SE TO STALO!!!
No nedalo mi to. Tvrzení, že dítě nemá otce mě fakt baví.
@neumisa píše:
neposkvrněné početí se opakuje maximálně jednou za dva tisíce let
Právě k tomu došlo asi ![]()
@Ellusa píše:
Zbytečné, zakladatelka už má zrušený účet
Asi ví proč. Ale věřím, že se tu brzo objeví s nějakým novým účtem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit