Pracovní prostředí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracovní prostředí
Ahoj,
byla bych ráda pokud by mi dokázal někdo poradit.
Kamarádka dostala nabídku na změnu práce. Radila jsem jí, ať to využije. Včera přišla docela nešťastná, prý má společnou kancelář s dalšími 4 lidmi, prosklenou ze dvou stran, každý má skříněmi ohraničený svůj prostor, ale pořád je to jedna místnost. Okna prý nejdou otevřít, klimatizace se nezapíná - kolegyně mají rády „teplíčko a smrádeček“. Prý jde slyšet úplně všechno, každé polknutí, kliknutí myši. Předtím byla zvyklá na menší kancelář, kterou měla sama pro sebe. Vůbec se tam necítí. Chtěla bych jí pomoct, ale vůbec mě nenapadá jak. Nikdy jsem v podobném prostoru nepracovala, tak nevím, co by mohlo pomoci. Nemáte nápad, co jí pořídit, aby bylo toto prostředí příjemnější? Napadla mě pouze kytka v květináči…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To se při pohovoru neptala, jak vypadá pracovní místo?
Jinak mně na tom nepřijde nic hrozného, až na tu neochotu větrat. Já v práci nemám ani svůj stůl, rotujeme, podle toho, kde je volno. ![]()
Přídavný ruch se musí naučit odfiltrovat. Jako ženská by měla zvládnout multitask v podobě své práce a ještě nasávání drbů od kolegyň. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeeeee, my jsme v kancelari 4, ale protoze mame mezi sebou hezky vztah, tak nam to nevadi. Spise naopak… tak nejak za ty roky si pripadame jako sourozenci ![]()
Ale chapu, ze v cizim prostredi a kolektivu, ktety je kdo vi jaky, to pro novacka muze byt stres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To se při pohovoru neptala, jak vypadá pracovní místo?V době pohovoru se pro ni kancelář hledala…
@cecetka píše:
Jeeeee, my jsme v kancelari 4, ale protoze mame mezi sebou hezky vztah, tak nam to nevadi. Spise naopak…Taky si myslím, že se to časem „usadí“, ale chtěla jsem jí ten začátek nějak zpříjemnit. Ono přijít do zajetého kolektivu, který si jede po svém, není nic moc. Navíc by měla být jakási jejich vedoucí…to příjemné atmosféře taky nepřidá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hopsika Tak ať to vezme jako pozitivum. Pro vedoucí není nic lepšího než vidět svým podřízeným nenásilně pod prsty při každodenních činnostech. Svůj tým zavřená sama někde v kamrlíku moc rychle a dobře nepozná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hopsika Bezdrátová sluchátka
ale jinak krom toho větrání mi to přijde celkem normální a 4 lidi nejsou tak moc… dělala jsem v klasickém openspace, kde jich bylo tak 40 a taky to šlo. Teď občas docházím do firmy, kde je asi 11 lidí v jedné místnosti a musím říct, že i když mám možnost coby externista zalézt sama do zasedačky, tak se stejně houfuju, přijde mi, že je člověk součástí toho dění. Jasně, zpočátku to bylo takové zvláštní, postupně přicházím na výhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No napadá mě jen, ať si kolem sebe rozestaví kytky, aby měla větší soukromí a vypadalo to tam líp. Na hluk ostatních si časem zvykne, ta klimatizace je horší, buď se s ostatníma dohodne nebo to bude muset přežít. Nebo se může zkusit vrátit do staré práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly vetracek na stul. Nektere se daji pripojit i pres usb k pocitaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit