Brio go - servis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Brio Go?

Přidejte zkušenost s Brio Go
Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
3.8.15 09:37

Servis je ve zlíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
3.8.15 10:06

Brio je v současné době Britax a servis starších kočárků si asi trochu přehrávají mezi sebou. Já bych s koupí staršího kočárku chtěla vědět, kde ho koupili a případnou vadu pak řešit přes obchod (i když nebude v záruce) - měli by mít kontakty.
Taky se nám zlomila zádová opěrka u sporťáku (chce to nezvedat ji do sedu za horní okraj), v obchodě si sami dohledali fakturu a během týdne jsme měli ji zadarmo poštou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.8.15 10:26

Jo, taky bych si dala bacha. Možná bych zavolala do toho zlína. Ono britax ty díly bude mít asi víceméně stejné. Ale třeba isofix základnu sehnat na autosedačku 2014 je nemožné. A do 2011 už bych asi nešla. Spíš ty novější hledejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.9.15 18:16

Britax mi reklamaci nepruzicich prednich kolecek neuznal, ale dovolim mi je koupit za priznivu cenu. Kdzy je mam nove chtela jsem koupit i nove zadni kolecka, ale to jiz bez uspechu. Mam Brio go 2013. Asi tolik k servisu u Britaxu. Kazdopadne si Brio nechavam pro druhatko, zkusila jsem dalsi 3 kocarky a nic se mu nevyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.15 10:10

Zlomená zádová opěrka

Dobrý den včera se mi zlomila zádová opěrka u kočárku Brio Go koukala jsem, že je i nalomena deska v sedací části. Kočárek mám chvilku po záruční době tak mám smolika :oops: prosím vás o radu jak jste to řešili pokud se to někomu stalo kam volat kolik to stálo moc děkuji za radu. Přitom jsem na kočárek opatrná nechápu to za takovou cenu by měl něco vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.2.16 11:24

BRIO GO ZÁDOVÁ OPĚRKA

Holky, mám brio go a praskla mi zádová opěrka. Kde jí koupit novou na netu nemohu nic najít. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.7.16 10:02

Ahoj, vím, že už je tady pozdě radit, ale kdyby se přece jen našel někdo, kdo radu ještě uvítá-k těm prasklým plastovým sedacím či zádovým částem-nám praskla ta sedací (po té, co si do ní hupsnul starší sourozenec:-))-mnohem lepší, než shánět zase někde plastové části (které teda nechápu proč jsou z plastu a ne z odolnějšího materiálu), je poprosit šikovného manžela, ať tyto desky vyřízne s dřevěné překližky a máte vystaráno :-).Funguje to a je to mnohem bytelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí