Brio go - servis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15404
6.8.14 13:41

Brio go - servis

Ahoj, takže servis nefunguje, nový díly nejsou a pán v servise nám řekl, že si máme zavolat zas za měsíc, ale že on sám pochybuje, že něco bude :zed:

Takže pecka. Neopravují/nedodávají nový díly ani na kočáry v záruce.

Náááhodou někdo tady neví, kde sehnat kola a vůbec náhradní díly jinak než přes bazar? Asi máme všichni smolíka, že :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Brio Go?

Přidejte zkušenost s Brio Go
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
9.9.14 13:25

Vyřešila jste to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.14 13:49
@Evika87 píše:
Vyřešila jste to nějak?

naštěstí to chlap spravil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.14 14:19

Tak to je nejlepší a zdarma. Ono tu firmu někdo kupuje, tak co je v čechách jsou skladovky a nové se sem nedováží zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.14 14:22
@Evika87 píše:
Tak to je nejlepší a zdarma. Ono tu firmu někdo kupuje, tak co je v čechách jsou skladovky a nové se sem nedováží zatím.

já vím, ale měli dovážet od září a prej pořád nic  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.14 14:27

Je to k vzteku. Je to jediný kočárek, na kterém jsme se s manželem shodli. Já chtěla lehkej, skladnej a manžel teréní. A tento splňuje dle recenzí oboje. A taky je prostornějčí než mutsy evo, pro který jsem lobovala původně já. Ale tento mě tedy nadchnul, když jsem na něj narazila :potlesk: Škoda, že je tak drahý a ještě problémy se servisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.14 14:29

@Evika87 a máte ho teda? já jsem s ním velice spokojená, ale ten servis je fakt :pocitac: a samo doplňky drahé jak čert :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.14 20:22

Sháním bazarový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.14 21:51

@Evika87 zkuste skupinku Brio go na facebooku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.14 22:12

Teď tam paní prodává za 6500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.14 22:39

Já jí psala, ale ještě mi neodepsala. Včera jsem na tu skupinu narazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.14 04:33

Parada, taky tam sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.2.15 00:25
@Evika87 píše:
Je to k vzteku. Je to jediný kočárek, na kterém jsme se s manželem shodli. Já chtěla lehkej, skladnej a manžel teréní. A tento splňuje dle recenzí oboje. A taky je prostornějčí než mutsy evo, pro který jsem lobovala původně já. Ale tento mě tedy nadchnul, když jsem na něj narazila :potlesk: Škoda, že je tak drahý a ještě problémy se servisem

se servisem muzou a nemusi byt problemy. Asi ty spokojene zeny nepisou, ze vse probehlo hladce.) Ja reklamovala prasklou zadovou operku a madlo / to prasklo jenom na 0,5cm - nastesti foto videt nechteli/ zasilat jsem jim ho taky nemusela - nechtela jsem byt bez kocarku - vse mi zaslali z Groupfashion do tydne - bylo to pred Vanocema. :potlesk: ani jsem necekala, ze budou tak rychli a ochotni - po telefonu mi rekli jak si mam veci vymenit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.6.15 21:06

@enah Taky máme zlomenou zádovou opěrku, povedlo se vám to tedy opravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.8.15 09:11

@enah DObrý den. Kde je možné servisovat? Jsou dostupné náhradní díly v Brio go 2011? Zvažuji koupi bazarového, ale jestli není možný servis, tak je to na nic:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí