Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, takže servis nefunguje, nový díly nejsou a pán v servise nám řekl, že si máme zavolat zas za měsíc, ale že on sám pochybuje, že něco bude ![]()
Takže pecka. Neopravují/nedodávají nový díly ani na kočáry v záruce.
Náááhodou někdo tady neví, kde sehnat kola a vůbec náhradní díly jinak než přes bazar? Asi máme všichni smolíka, že ![]()
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio Go@Evika87 píše:
Vyřešila jste to nějak?
naštěstí to chlap spravil ![]()
Tak to je nejlepší a zdarma. Ono tu firmu někdo kupuje, tak co je v čechách jsou skladovky a nové se sem nedováží zatím.
@Evika87 píše:
Tak to je nejlepší a zdarma. Ono tu firmu někdo kupuje, tak co je v čechách jsou skladovky a nové se sem nedováží zatím.
já vím, ale měli dovážet od září a prej pořád nic ![]()
Je to k vzteku. Je to jediný kočárek, na kterém jsme se s manželem shodli. Já chtěla lehkej, skladnej a manžel teréní. A tento splňuje dle recenzí oboje. A taky je prostornějčí než mutsy evo, pro který jsem lobovala původně já. Ale tento mě tedy nadchnul, když jsem na něj narazila
Škoda, že je tak drahý a ještě problémy se servisem
@Evika87 a máte ho teda? já jsem s ním velice spokojená, ale ten servis je fakt
a samo doplňky drahé jak čert ![]()
Já jí psala, ale ještě mi neodepsala. Včera jsem na tu skupinu narazila ![]()
@Evika87 píše:
Je to k vzteku. Je to jediný kočárek, na kterém jsme se s manželem shodli. Já chtěla lehkej, skladnej a manžel teréní. A tento splňuje dle recenzí oboje. A taky je prostornějčí než mutsy evo, pro který jsem lobovala původně já. Ale tento mě tedy nadchnul, když jsem na něj narazilaŠkoda, že je tak drahý a ještě problémy se servisem
se servisem muzou a nemusi byt problemy. Asi ty spokojene zeny nepisou, ze vse probehlo hladce.) Ja reklamovala prasklou zadovou operku a madlo / to prasklo jenom na 0,5cm - nastesti foto videt nechteli/ zasilat jsem jim ho taky nemusela - nechtela jsem byt bez kocarku - vse mi zaslali z Groupfashion do tydne - bylo to pred Vanocema.
ani jsem necekala, ze budou tak rychli a ochotni - po telefonu mi rekli jak si mam veci vymenit. ![]()
@enah Taky máme zlomenou zádovou opěrku, povedlo se vám to tedy opravit?
@enah DObrý den. Kde je možné servisovat? Jsou dostupné náhradní díly v Brio go 2011? Zvažuji koupi bazarového, ale jestli není možný servis, tak je to na nic:-/