Bříško už v devátém týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
29.10.15 11:50
@LuciiiV píše:
Zdravím, ted jsem v devátém týdnů a mam už problém schovat bříško. Čekám třetí miminko a u předchozích těhotenství jsem to takhle brzo neměla. Měl to někdo taky takhle?

Tak to sem na tebe zvedava ve 30 tydnu :lol: me slo videt kolem 13 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
29.10.15 11:54

@LuciiiV já teprv čekám druhé, ale naskočilo dřív jak u prvního..rozhodně tak o měsíc, měsíc a půl..taky prsa naběhly dřív a váha šla z nepochopitelných důvodů nahoru…jsem z toho trochu špatná, tohle jsem nečekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
29.10.15 11:58
@reinkarnace píše:
@LuciiiV já teprv čekám druhé, ale naskočilo dřív jak u prvního..rozhodně tak o měsíc, měsíc a půl..taky prsa naběhly dřív a váha šla z nepochopitelných důvodů nahoru…jsem z toho trochu špatná, tohle jsem nečekala :roll:

Vaha sla z nepochopitelnych duvodu nahoru? V tehotenstvi to je vic nez pochopitelne prece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
29.10.15 12:03
@Dojcanis píše:
Vaha sla z nepochopitelnych duvodu nahoru? V tehotenstvi to je vic nez pochopitelne prece :mrgreen:

při prvním jsem měla první kilo nahoře v 17tt (a celkově přibraných 8 kilo). Teď končím 16tt a mám nahoře 5kg - nutno podotknout, že se nijak nepřejídám, dokonce jsem měla i zvracecí týdny - což s prvním ne, a začínala jsem se stejnou váhou jako prvně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
29.10.15 12:06
@reinkarnace píše:
při prvním jsem měla první kilo nahoře v 17tt (a celkově přibraných 8 kilo). Teď končím 16tt a mám nahoře 5kg - nutno podotknout, že se nijak nepřejídám, dokonce jsem měla i zvracecí týdny - což s prvním ne, a začínala jsem se stejnou váhou jako prvně :roll:

Ja za celych 9 mesicu pribrala 25.A ted sem na tom jako pred porodem 55 kilo.Ale ja se prezirala no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.10.15 13:18
@reinkarnace píše:
@LuciiiV já teprv čekám druhé, ale naskočilo dřív jak u prvního..rozhodně tak o měsíc, měsíc a půl..taky prsa naběhly dřív a váha šla z nepochopitelných důvodů nahoru…jsem z toho trochu špatná, tohle jsem nečekala :roll:

Prsa mam taky o číslo větší už teď. Váha mi šla ted dolu o dvě kila, ale to je tim, ze se mi u všeho zvedá žaludek a jim málo. Tak snad to bude vše OK, nechci být jak balvan už na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.10.15 14:36
@LuciiiV píše:
Na bříško se samozřejmě moc těším, ale doufala jsem, že to budu tajit co nejdyl to půjde a ono to nejde. :lol: zatáhnout nejde, tak asi budu muset sedět doma, nez přijde ta prava chvíle to oznámit. Jen mě to dost šokovalo. Z jídla to urco není, protože se mi ze všeho zvedá žaludek, tak jím minimálně.

taky jsme chtěli počkat po prvním velkém vyšetření, ale už v druhém měsíci to na mě šlo vidět, takže smůla :lol: a s kilama to u obou těhotenství bylo tak nastejno cca 10kg, ale to šlo dolů už v porodnici. Horší to ovšem bylo s povislým břichem. Teď jsem po porodu osm měsíců a konečně začínám vypadat jako před těhotenstvím. Nutno podotknout, že už dva měsíce cvičím, měla jsem rozestup břišních svalů a změnila jsem i jídelníček. Jinak bych vypadala pořád jak těhotná :roll: a prsa to je kapitola sama pro sebe :lol:

• Citovat
  • Upravit
378
30.10.15 09:08

Ahojik, my cekame 1. Miminko a v 9. Tt jsem uz trosku brisko mela :* ted jsem ve 3. Mesici a pry vypadam na paty :D tak treba se to jeste srovna, ale dr. Rikal, ze je prcek vetsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.10.15 09:28
@čenečka92 píše:
Ahojik, my cekame 1. Miminko a v 9. Tt jsem uz trosku brisko mela :* ted jsem ve 3. Mesici a pry vypadam na paty :D tak treba se to jeste srovna, ale dr. Rikal, ze je prcek vetsi :)

U mého prvního syna na mě nikdo nepoznal že jsem těhotná do šestého měsíce. Proto jsem ted trochu rozhozena. Na další kontrolu jdu za 14dni, tak uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.10.15 11:07

@LuciiiV ty jo, tak to na tobe neslo dlouho poznat, ale tak hlavne, at jsou deticky zdrave :* a preji, at kontrola dopadne na jednicku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 23:27

Ahojky, hele já jsem v 8tt a bříško taky mám, nechápu to a to je moje první mimi. Doktor říká, že to někdy je. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
2.11.15 23:30

Taky sem ted měla v 9tt břicho, že to poznalo okolí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.11.15 18:01

No já ted začala dvanáctý týden a znát to je fakt hodně. Nestačím se divit. Ještě že je zima a můžu to zatím tajit bundou. :lol: prsa už ted mam o číslo větší a klasický džíny nesnesu a spaní na břiše je pro me taky dost nepříjemný. Na konci tehu budu stokilova. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí