Bříško už v devátém týdnu?

234
29.10.15 10:55

Bříško už v devátém týdnu?

Zdravím, ted jsem v devátém týdnů a mam už problém schovat bříško. Čekám třetí miminko a u předchozích těhotenství jsem to takhle brzo neměla. Měl to někdo taky takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
29.10.15 10:58

Jo, u prvního až klasicky okolo 16.-20tt vylezlo, u druhého to poznala cizí paní v 7tt, u třetího jsem pozorovala takový zaoblení břicha den před testem, 18. den po ovulaci. a 9tt už to bylo hodně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.10.15 11:00

U prvního jsem to ve 12tt už neschovala, hlavně mi vadily snad už od 10tt klasické kalhoty, hrozně to tlačilo. U druhého to bylo vidět snad hned. Ony se vlivem hormonů povolí ty břišní svaly, asi čím víc dětí, tím rychleji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.15 11:04

U prvního začalo vylézat v 17tt a ted se vyklenulo už v 7tt, pak jsemse začala ještě nafukovat, tak se to ještě zvýraznilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.10.15 11:08

Jojo, u druhéhu těhotenství jem nosila těhotenské kalhoty už takhle brzo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
234
29.10.15 11:19

Přítel mi pořád tvrdí, že takhle brzo to nemůže být ještě vidět, ale všímá si toho i okolí. :nevim: Jsem z toho trochu v šoku, takhle brzo jsem to nečekala, ale můžu říct, že normální kalhoty mi taky začínají dost vadit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.15 11:23

@LuciiiV Muj chlap to říkal taky, jsou v těhle věcech dost skeptičtí, ale každá ženská zná své tělo, ne? Já sem se s ním o tom pak ani nebavila :D viděla jsem to já a jiní lidé, neměla jsem potřebu mu něco dokazovat. Akorát ti ostatní řiznali, že si toho všimli až později, ptž si nebyli jistí jestli jsem jenom nepřibrala, taky aby neurazili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
29.10.15 11:24

Ono to nebude těhotenské břicho jako takové ale prostě jenom nafouknuté z hormonálních změn co se ti dějou v břiše. Dítě má pár milimetrů (cca 19) a plodovky tam tolik taky není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.10.15 11:27
@serenkaklucici píše:
@LuciiiV Muj chlap to říkal taky, jsou v těhle věcech dost skeptičtí, ale každá ženská zná své tělo, ne? Já sem se s ním o tom pak ani nebavila :D viděla jsem to já a jiní lidé, neměla jsem potřebu mu něco dokazovat. Akorát ti ostatní řiznali, že si toho všimli až později, ptž si nebyli jistí jestli jsem jenom nepřibrala, taky aby neurazili :lol:

Mě se jednou ptal hodně opatrně šéf, zda nejsem těhotná, že by to jako měl vědět, tak jsem mu řekla, že ne, že jsem jenom tlustá :mrgreen: Přibrala jsem totiž po vysazení HA 10 kg, tak se mu nedivím, že se ptal, ale kdybys viděla, jak se pak tvářil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.10.15 11:32

Na bříško se samozřejmě moc těším, ale doufala jsem, že to budu tajit co nejdyl to půjde a ono to nejde. :lol: zatáhnout nejde, tak asi budu muset sedět doma, nez přijde ta prava chvíle to oznámit. Jen mě to dost šokovalo. Z jídla to urco není, protože se mi ze všeho zvedá žaludek, tak jím minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
29.10.15 11:35

U prvního to šlo vidět až kolem 12 tt, a u druhého dřív, tuším tak kolem 9 tt, je fakt že hormony dělají hodně, a říká se čím více těhu tím dříve jde vidět bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.10.15 11:36
@Diggy píše:
U prvního to šlo vidět až kolem 12 tt, a u druhého dřív, tuším tak kolem 9 tt, je fakt že hormony dělají hodně, a říká se čím více těhu tím dříve jde vidět bříško

Jsem teda zvědavá jak budu vypadat v polovině těhotenství. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
29.10.15 11:38

V 9. týdnu vystrkuje teprve děloha růžky z pánve, takže miminem to není, ale já jsem to tak měla taky u prvního a teď se to opakuje. Prostě jsem ve 2. měsíci byla nafouklá, břicho jak v pátém, a ve 3. měsíci splasklo a začalo růst už normálně těhotenské. Ono ta děloha taky trochu postrčí střeva jinam, blíže k břišní stěně a pak jde všechno vidět. Po druhém dítěti taky mohla zůstat děloha větší, už se tak nezavinula, takže roste rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
29.10.15 11:43

Taky mi při druhém dítěti vylezlo hrozně brzo. První půlku těhotenství jsem si myslela, že před porodem budu vypadat, že čekám trojčata, ale v druhé půlce se to pak srovnalo :)

Ale fakt už v tom devátém jsem měla už viditelné. Když jsem chtěla překvapit svoje rodiče po screeningu, tak jsem musela mít super volný svetr, protože jsem vypadala jako v pátém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
29.10.15 11:45

Ahoj Holky ja jsem dnes presne 10tt a zatím mam jen jakoby nad stydkou kosti male vyklenuti. Jako když mam hodne preplneny mocovy mechyr:)Je to nase první:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí