Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky koupila jsem kočárek Britax z limitované edice jungle boogie ale jsem z toho nějak špatná. Je pro kluka a lidi mi říkají že je to holčičí kočárek…Co myslíte? Vozily by jste v něm kluka???
![]()
To je divočina.. A co jako? Kluci dneska nosí růžový trička, tak ti každý může políbit šos. Mu kup nějakou tmavší klučičí deku/fusak a bude ![]()
@lucijekk Ale blbost.. Dáš tam modrý věci a bude.. Já měla holčičku v růžovým s naušnicema a stejně se ptali..
Ja si to myslela…má to být joongle grafiti jenže na obrázku to takhle růžový nebylo. červená mi nevadí…ale ta růžová…
Takže myslíš že to není tak blbý???Můžu s tím ven? Tady to není žádná Praha…tam se nosí všechno
@lucijekk takovy sprejersky. Proc ne? Asi se ti kocar libil proto sis ho koupila. Nevidim nejak zadny rozdil jaky v tom ma jezdit pohlavi, hlavne jestli se libi tobe. Jestli ne tak asi jedina sance ho vratit ![]()
@lucijekk Já jsem teda z Prahy, ale příjde mi ok
To doladíš doplňkama
Na závistivý báby se vyprdni ![]()
To je taková divočina celkem neutrální. Přesně jak psaly holky, tmavá deka to doladí.
Já koupila kočár modrej pro kluka a stejně všichni říkali, jakou máme krásnou holčičku.
Prostě tak jeden čas vypadal a nepomohlo ani tmavý nebo modrý oblečení. ![]()
Na me je to teda hodne divocina, ale vyslovene holcici mi neprijde
Je to dost výrazný to je fakt.Jen holka v modrym není tak divná jak kluk v růžovym kočáru. Ale když myslíte že je to ok tak zkusíme vyjet…Čekala jsem vyloženě negativní reakce a ty tu nejsou takže dííky.
Ona by šla ušít třeba nová bouda ale to zase nějo stojí že…