Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky, rozhodujeme se mizi těmito dvěma kočárky. Mátě prosím někdo zkušenosti?
Základní rozdíl vidím ve větším odpružení baby designu s tím, že je rozměrově větší a těžší.
Naopak affinity se zdá být lehčí, skladnější, menší.
Děkuji za jakékoliv zkušenost
![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Baby Design Lupo?
Přidejte zkušenost s Baby Design LupoLupo je těžkej, má odpružený zadní kola, ale má přední kola prakticky stejně velké jako zadní a normální polohování sedačky. Složený nestojí.
Affinity je celkem lehoučký, odpružený na všech čtyřech kolech, zadní nafukovací s nastavitelným odpružením, ale přední kola jsou celkem malá. Má u sporťáku hezkou boudu. Sed se polohuje natáčením celé boudy, nožičky normálně. Po složení sám stojí.
@Barbraaa Jestli už nepíšu pozdě, tak za mě rozhodně Lupo
Mám ho doma víc než rok a i přesto, že uvedená váha je vyšší, než mívají jiné kočárky, při jízdě je oproti nim mnohem lehčí.
Zvládá každý terén, barva drží, je prostorný - hlavně je vysoká bouda u sporťáku, čehož si moc cením. Kamarádka má Roan Maritu a tam už její dvouleté dítě dře čepicí o boudu ve dvou letech a já skoro s tříletým synem a čepicí se střapci tam mám pořád asi 10 cm místa ![]()
Má spoustu výhod, ale ty jízdní vlastnosti, jsou podle mě naprostá jednička. Neměnila bych ani za nic a ve srovnání s tou cenou je to pro mě bezkonkurenční kočárek ![]()