Britax affinity vs. Baby design lupo/husky

56
14.3.15 16:15

Britax affinity vs. Baby design lupo/husky

Zdravím všechny maminky, rozhodujeme se mizi těmito dvěma kočárky. Mátě prosím někdo zkušenosti?
Základní rozdíl vidím ve větším odpružení baby designu s tím, že je rozměrově větší a těžší.
Naopak affinity se zdá být lehčí, skladnější, menší.
Děkuji za jakékoliv zkušenost :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
14.3.15 17:08

Lupo je těžkej, má odpružený zadní kola, ale má přední kola prakticky stejně velké jako zadní a normální polohování sedačky. Složený nestojí.

Affinity je celkem lehoučký, odpružený na všech čtyřech kolech, zadní nafukovací s nastavitelným odpružením, ale přední kola jsou celkem malá. Má u sporťáku hezkou boudu. Sed se polohuje natáčením celé boudy, nožičky normálně. Po složení sám stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
22.5.15 06:54

@Barbraaa Jestli už nepíšu pozdě, tak za mě rozhodně Lupo :palec: Mám ho doma víc než rok a i přesto, že uvedená váha je vyšší, než mívají jiné kočárky, při jízdě je oproti nim mnohem lehčí.
Zvládá každý terén, barva drží, je prostorný - hlavně je vysoká bouda u sporťáku, čehož si moc cením. Kamarádka má Roan Maritu a tam už její dvouleté dítě dře čepicí o boudu ve dvou letech a já skoro s tříletým synem a čepicí se střapci tam mám pořád asi 10 cm místa :D
Má spoustu výhod, ale ty jízdní vlastnosti, jsou podle mě naprostá jednička. Neměnila bych ani za nic a ve srovnání s tou cenou je to pro mě bezkonkurenční kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí