Britax B-Mobile 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
17.7.11 18:38

ahojky rukojeť polohovací není!!!
a ten potah no houpat se jako ta sedací část nehoupe, spíš mi vadí že když dám malou na ležato v pásy přes záda tak se v pohodě zvedne i s tou opěrkou dopředu a vykloní z kočáru takže jako že by to byla bůhví jak pevná konstrukce to teda ne, opravdu je to takové „houpací“ čalounění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.7.11 19:41

hm,dík, to nejsou potěšující zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.7.11 19:46
suik píše:
hm,dík, to nejsou potěšující zprávy…

no je fakt že za tu cenu jsem čekala asi něco lepšího, spokojená s ním jsem, jezdí se mi s ním dobře, jsem vysoká a rukojeť mám akorát, dobře se ovládá, košík je oproti sporťáku(máme janečko)taky tak akorát velký, kočár je lehký dobře skladný ale opravdu za cenu skoro 5 tis. jsem čekala něco víc, pláštěnka v ceně není, nánožník ani madlo a ještě se to houpe a fakt když chci aby malá usnula a ona nechce tak se zvedne opěrák si na sobě přitáhne a mám smůlu, takže já osobně v britaxu neuspávám, sice spíme už jen dopoledne a to doma ale opravdu když vím že pojedeme někam kde budeme dopoledne jí dávat spát do kočáru tak britax neberu!!!! na přejíždění či nákupy a cestování kvůli skladnosti super, na spaní aspoň pro nás nic moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.7.11 21:02

hm, tak to asi nebude nic pro nás, já jsem hodně malá, takže madlo potřebuju níž, ale co jsem koukala na ty rozměry - výšku madla, tak to vypadá, že je to ve stejný výšce, jako to mám já - ještě to přeměřím. To je hlavní mínus toho. A taky chci něco co jde dobře do lehu, spor´ták co mám, tak tam se leh dává hůř, jako spí v tom, ale moc se mi to nezdá.

a ty máš tu plachtu, nebo jak to nazvat, upevněnou jen ve dvou bodech? jsem viděla ještě jedno video a tam to tak je a pak zas jiný a tam to je celou plochou přidělaný, takže to je jako to maj jiný kočárky…
Sofinka teda takhle nevstává, zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.7.11 21:29
suik píše:
hm, tak to asi nebude nic pro nás, já jsem hodně malá, takže madlo potřebuju níž, ale co jsem koukala na ty rozměry - výšku madla, tak to vypadá, že je to ve stejný výšce, jako to mám já - ještě to přeměřím. To je hlavní mínus toho. A taky chci něco co jde dobře do lehu, spor´ták co mám, tak tam se leh dává hůř, jako spí v tom, ale moc se mi to nezdá.a ty máš tu plachtu, nebo jak to nazvat, upevněnou jen ve dvou bodech? jsem viděla ještě jedno video a tam to tak je a pak zas jiný a tam to je celou plochou přidělaný, takže to je jako to maj jiný kočárky…
Sofinka teda takhle nevstává, zatím.

no do lehu se to špatně nedává to ne, ale když prcek nechce spát a vy potřebujete aby ležel a usnul tak je britax blbý, protože ani to že dítě přiděláte na pásy a dáte do lehu u britaxu neznamená že ležet bude, prostě malá se zvedne do sedu, opěrák sebou zvedá na zádech. no a pak ty nožičky to je taky na prd že nejsou polohovatelný to jsem jaksi při nákupu nedomyslela

plachtu teď si to nějak neuvědomuju zítra se kouknu na kočár teď se mi do sklepa nechce ale řekla bych že to fakt je jen ve dvou bodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.7.11 22:24

dík, to nespěchá…já mám v záloze ještě nuna pepp. ta ale taky nemá polohovatelný nožky…ach jo, já si snad nevyberu…

tenhle je teda taky velkej favorit. potřebuju něco lehkýho, skladnýho, a do lehu.
Já mám ještě jeden kočár z druhý ruky a ten má taky ty záda podobně jako britax, a myslím, že má tohle hodněě kočárů a když se dítko bude snažit, tak se přitáhne.Já ji teda ale vlastně nekurtuju přes ramena vetšinou, takže to se nemůže zvednout i s tím.
mě by tam asi nejvíc chyběla ta rukojeť, to je škoda, e ji nemaj polohovací, to u beru jako standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.8.11 23:33

Ahojky, kočárek máme u skoro rok a jsem v celku spokojené. Určitě bych našla pár věcí, co bych upravila, ale zase má spousty výhod. Kupovali jsme ho hlavně kvůli vajíčka. Nechtělo se nám pořád s malou tahat v ruce. Celkem se pronesla a to nebyl žádnej buřtík. Jelikož jsme měli vajíčko od Romeru, tak Britax byl nejjednodušší řešení. Myslela jsem, že ho budeme využívat jen na vajíčko a teď s ním jezdíme z 90% a už ani pomalu nevyužíváme dvojkombinaci, comáme.

• mínus bych vyděla v tom, že nemá polohovatelnou rukojeť, protože chápu, že lidi jsou různě velcí. Já mám 162 cm a pro mě je akorát.
  • další mínus, že nejdou zvednout nožičky, ale třeba malá když v něm usne, tak ji to vůbec neva.
  • další mínus, že člověk musí dokoupit madlo zvlášť, pláštěnku a nánožník. Madlo jsme koupili, nánožník jsme si nechala ušít na mimibazaru, ale asi bych řekla, že ho využívám úplně minimálně a pláštěnku jsem od kámošky dostala za dara z jiného sporťáku a sedí. Stejně jsem ji zaím použila jen jednou.
    • je ve velkém nákupním vozíku, jednoduché manipulaci, v lehkosti, skladnosti, jednoduché údržbě, tichosti díky gumovým kolečkům a co se týče nějakého houpání při lehu, tak to není pravda. :palec:
  • přední kolečka jsou aretovací, ale dají se zajistit, aby se neotáčela, ale to nepoužíváme, protože když jsou na volno, tak se s ním skvěle jezdí. Škoda jen, že nejsou odpružená, ale to bych asi chtěla moc.

Dokonce jsem ho onehda viděla na MMB skoro nepoužívaný za 3000. Chce to pohledat na netu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.8.11 08:13

Já jsem nakonec měla možnost ho vidět na živo, a mile mě překvapil, vypadal opravdu bytelně a měl tu zádovou část přidělanou po celý délce. Ale nakonec jsem ho nevzala, potřebovala jsem ještě něco menšího a lehčího, od mé dvojkobinacee se lišil jen tím, že šel sklopit do lehu a to bylo pro mě málo na to, abych ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lavmi
9.2.12 12:06

britax b-smart

Kočárek je prostě úžasný! Vysoký, lehce se s ním manipuluje,otočná sedačka. Nevadí mi plastová kola, spíš naopak, ukázkou toho,že se mému synovi líbí je to, že mi v kočáru po dlouhé době usnul, neřval,nebyl protivný, jen koukal. Jeli jsme na sněhu, drncalo to - ale to i s gumovými koly drncá - ale spokojensot u dítěte je mi odměnou! Vyzkoušela jsem pár kočárů,každý má své nej a každý má své proti,ale Britax je NEJ pro nás:-) Líbí se mi skladný koš,lehce dostupný, úžasná velká boudička,do které nefouká,neprší. DOPORUČUJI! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
821
13.2.12 10:54
Ahoj, libi se mi ten ctyrkoleckovy. Jaky prosim mas?
lavmi píše:
Kočárek je prostě úžasný! Vysoký, lehce se s ním manipuluje,otočná sedačka. Nevadí mi plastová kola, spíš naopak, ukázkou toho,že se mému synovi líbí je to, že mi v kočáru po dlouhé době usnul, neřval,nebyl protivný, jen koukal. Jeli jsme na sněhu, drncalo to - ale to i s gumovými koly drncá - ale spokojensot u dítěte je mi odměnou! Vyzkoušela jsem pár kočárů,každý má své nej a každý má své proti,ale Britax je NEJ pro nás:-) Líbí se mi skladný koš,lehce dostupný, úžasná velká boudička,do které nefouká,neprší. DOPORUČUJI! :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.5.13 19:19

Obnovuji diskuzi, pasuje na podvozek britax b-mobile, sedacka od britax b-smart? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.6.14 20:39

Ahojky,

nebudete některá b-mobile prodávat?

díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek