Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chtěla jsem vás poprosit, zda má někdo tento kočárek
jak jste s ním spokojeni. Moc se mi líbí, ale nikde neuvádí zda má polohování nožiček a zda jde dokoupit přední madlo.
Děkuji moc za reakce.
http://www.obchodni-dum.cz/…rny/z221225/
Ahoj, mám tento kočárek. Model Black thunder 2011. Nožičky polohovat nejdou a madlo se dá dokoupit buď originální a nebo jedno od značky chicco tam pasuje http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Jinak jsem maximálně spokojená. Kočárek je suprový, .
skvěle se sním jezdí, ovládá se velmi lehce, je skladný, lehounký, uvnitř je velmi příjemné a docela měkké polstrování, malá se v něm vozí ráda. Prostě u nás maximální spokojenost
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, kde jste kočárek koupila. Variantu 2011 jsem vůbec na internetu nesehnala, prý se bude prodávat až od března 2011??? Tak bych chtěla barvu Thunder Black nebo Cloud Cream.
Díky za radu!
Marci
Kočárek jsem koupila od našeho dodavatele. Kde od on ho vzal vůbec netuším. ![]()
také jsem nad ním uvažovala, ale přijde mi hodně široký. Já bych jej chtěla používat jako golfky. A také hloubka sedátka mi přjde krátká, dle výrobce 19 cm, není to málo?
moc široký mi nepříjde. Délku sedáku jsem neřešila a nějak ani neřeším. Malá v něm krásně sedí a je spokojená a to je pro mě hlavní. Měli jsme jako sportovní kočárek casualplay S6 a xlander xt a malá v nich nebyla schopná vydržet chvilku v sedě jak byla větší. Pořád se ošívala a poskakovala, ale teď v něm sedí naprosto spokojená. To je pro mě rozhodující. A dle mého odhadu bych řekla, že je o něco málo delší jak 19cm.
prosím, co je v základní výbavě? Má kočárek nánožník a pláštěnku? Případně jaké do toho pasují?
v základu je jen holý kočárek bez madla, nánožníku a pláštěnky. Pláštěnku jsem si dokupovala originál, madlo mám neoroginál od chicca, myslím, že výš sjem dávala na něj odkaz. PAseuje tam, ale jde trochu hůř nasadit a určitě to není na každodenní sundáváná madla. Na originál madlo čekáme. A nánožník na to nemáme. Malá docela dost chodí, takže jen vozíme fusak. Jde také dokoupit originál, nebo nějaká šikovná švadlenka z mimibazaru v pohodě ušije podle rozměrů.
ahoj chcem sa ta opytat kolko vazi kociarik, niekde pisu 6,4kg a niekde 8kg. chcela by som ho ako lahky golfac na leto, tak ci mi ho odporucis, ci je taky lahky do
ruky, dakujem.
Ahoj, mě už kočárek přišel domů. Zatím jsem z něho nadšená. Široký se mi nezdá, kolečka nejdou ani slyšet, mám vysokého syna, a i ta opěrka je vysoká, pohodlný, lehký. Jediné, že má tu sedací část jen něco málo přes 19cm. Váhu odhaduju spíš na těch 6,4 kg.
Madlo bylo zvlášť, bez originál nánožníku a pláštěnky.
máme, sice jen pár dní ale jsem nadšená, super vzhled a super ovladatelnost. jediný co je blbý že k tomu není pláštěnka ani nánožník ale pláštěnku jsem nakonec vyřešila tak že jsem použila pláštěnku z našeho janečka slalom a sedí tam dobře tak je budu přehazovat s kočáru na kočár ![]()
prosim mozete mi odmerat rozpatie zadnych koliesok? nie je problem vojst s nim do dveri ktore su 60cm? dakujem.
ahoj, chtěla bych se zeptat těch co už tento kočárek mají, jestli se dá polohovat rukojeť? Případně jak je od země. Na fotkách a videu mi přijde, že není, co je pro mě docela významné mínust, páč jsem malá a manžel vysoký. Jinak se mi tento kočárek moc líbí a patří mezi favority.
Holky a ako je to s tym ked babo spi v tomto kociku. Nehupe sa moc ten potah? Vraj je potah pripnuty len v dvoch bodoch nie na celej konstrukcii a potom ked spi tak sa moc hupe do stran? Dakujem za odpoved.
chrisy píše:
Holky a ako je to s tym ked babo spi v tomto kociku. Nehupe sa moc ten potah? Vraj je potah pripnuty len v dvoch bodoch nie na celej konstrukcii a potom ked spi tak sa moc hupe do stran? Dakujem za odpoved.
já si ničeho nevšimla, zatím jsem ho viděla jen na videu, a tam je to připnutý po celé délce: http://www.youtube.com/watch?…