Britax First Class Plus 2017

12.12.17 20:51

Britax First Class Plus 2017

Ahoj, nevíte někdo, zda se dá dát do Fabie z r. 2004? Myslím tím co se týče délky pásů a vůbec, jestli na zadní sedačce správně „sedí“. Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
12.12.17 22:17

Mě ta sedačka sedí do mrňavé fiesty, která má hodně profilované sedačky, takže do fábky půjde taky. Tahle sedačka je i do aut, které mají krátké pásy.

• Citovat
  • Upravit
1576
12.12.17 22:46

Jj sedi. Pred par dny nam sedacka prisla a s napetim jsem cekala, jestli se vejde a dobry. V obou směrech. Mame fabii 2002. Na mall.cz ji ted maji v akci. Ja do mallu radeji predem napsala a ptala se, jestli by nam vratili penize, kdyby pásy nestacily. S vajickem mam dost problém.. v novější fabii jsou ty pasy uz o dost delší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.12.17 16:56

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Jde v proti směru autosedačka polohovat do lehu? Popř. kolik má v proti směru poloh? Uvažuji o koupi. Dcera má v půl roce skoro 9kg, samozřejmě nesedí takže potřebujeme autosedačku 0-18kg. Ovšem máme teď jednu půjčenou (momentálně si nevzpomenu na značku, ale romer to neni) a když v ní usne, tak jí hlavička padá strašně moc dopředu. Říkám si, že by to snad vyřešila autosedačka, která jde dát více do lehu. U té stávající to moc nejde. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.12.17 17:09

Z těchto sedaček nejde dát do lehu žádná, spíše se jedná o pololeh. Pro malá miminka je novorozenecká vložka, ale na 9kg je už malá. Já jsem to řešila zafixováním hlavičky plenkou, ale dá se koupit i originál podhlavníček. Jo, na velká dítka výrobci bohužel nemyslí.

• Citovat
  • Upravit
2
15.12.17 17:31

Děkuji za odpověď. Já se rozmýšlím mezi touto sedačkou a Maxi-Cosi Opal 2018. Ale vypadá to tedy, že náš problém nevyřeší ani jedna. Tak jestli nebude lepší ponechat si tuto co máme od bratrance a koupit až bude sedět 9-18kg.. No uvidíme.. Ještě jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí