Britax römer smile III

20
9.3.20 10:59

britax römer smile III

Dobrý den, dámy,

ráda bych se zeptala, kdo uvažujete nad kočárkem Britax Romer Smile III (3)? :) Já se do něj naprosto zamilovala, tak by mě zajímalo, jestli je tu ještě někdo takový :) Případně i uvítám negativní názory na kočárek. Vím, že to je letošní novinka, tak ji ještě nikdo doma nemůže mít. Ale jde mi o to, jestli jste zkoušely na veletrhu nebo v nějaké prodejně třeba? :) Pořád uvažuju, jestli to za tu cenu má smysl nebo se mám uskromnit. (čekáme první mimčo v srpnu).

Děkuju moc za názory a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
9.3.20 11:44

Koupila jsem pro malého a zatím čeká u rodičů až se malý za pár týdnů narodí😍Já jsem se do kočárku zamilovala na první pohled, vyzkoušela jsem na prodejně a za mě super. Mám trojkombinaci, žádné adaptéry nepotrebuješ, jen jednoduše nandáš korbu, sporťák nebo autosedačku, koš unese 7kilo a má po okrajích reflexní pásky. Psala jsem si s maminkami které mají smile předchozí verze a všechny si ten kočár moc chvalily.My máme malý kufr v autě a kočárek se nám tam krásně vejde. Porovnávala jsem i s jinými kočárky i dražšími, ale přijde mi že kočárky od Britaxu si maminy chválí a na ostatních kočárcích jsem vždy něco našla…Určitě si běž vyzkoušet na nějakou prodejnu, akorát oni teď maj výpadek, já si objednávala šedý s hnědým madlem a po týdnu mi obchod napsal, že kočárky jsou totálně vyprodány a budou k dispozici až v květnu, jediný co byl k dispozici tak byl šedý s černým madlem, tak jsem vzala ten, je taky krásný, jen to hnědé madlo má větší šmrnc. Volala jsem i výrobci a říkal, že o kočárky byl velký zájem, tak se totálně vyprodaly a součástky se samozřejmě vyrábí v Číně, takže kvůli koronaviru se na vše čeká…říkali že v podstatě neví kdy budou naskladňovat, že posledních pár kusů posílali po prodejnách. Ale jestli se ti mimi narodí v srpnu, tak máš čas😊Mně se má narodit začátkem dubna, takže jsem to musela řešit honem. Dokupovala jsem si k němu ještě pláštěnky s moskytierou a nánožník - u něho bylo napsáno že dodání do týdne a čekala jsem tři týdny…takže až se naskladní, tak neváhejma objenej, protože cekačka na něho asi bude dlouhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.20 11:49

@Reny28 já si ho ozkoušela ve funbaby Brno právě a byla to láska na první pohled :D ale potřebovala jsem někoho, kdo to má stejně :D protože je fakt boží, ale zase ta cena.. nicméně manžel říkal, že mi ho rád koupí, pokud jsem tak nadšená :) Chci jít ale do dvojkombinace, vajíčko mám po kamarádce a moc to nacvaknutí na kočárek nevyžiju.. :) Mám radost, že nejsem sama a STRAŠNĚ moc děkuju za tvoji odpověd. Hodně mi pomohla v rozhodnutí, že to je dobrá volba :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
9.3.20 11:55

@motyssBH já se moc těším až ho budu používat, klidně pak napiš třeba v květnu a napíšu větší info😊Hele když jsem ho srovnala s jinejma kočárama(koukala jsem na dvojkombinace okolo 20-25tisíc),tak tenhle vyšel doopravdy nejlíp a hlavně cenově nejvýhodněji, za tu cenu myslím že je to super kvalitní kočárek😊 Jak říkáš byla to láska na první pohled 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.20 12:20

@Reny28 Zkusím si to dát do upomínky a napsat, ale asi ho spíš taky objednám už teď. Aby vůbec v tom červnu byl :) Právě to je to co mi říká kup ho.. že to je prostě britax.. a že nám vydrží i na dva caparty a pak se dá ještě prodat :) no asi mám díky tobě vybráno :D moc děkuju :) Ať se Vám v něm dobře jezdí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.3.20 14:24

Ahoj, mě taky zaujal a byla jsem rozhodnuta. V obchodě mě ale paní zvyklala.. je úzký a na zimu oblečené dítko plus fusak, nic moc. :( Uvažuji, že Britaxu budu věrná, ale vyberu jiný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.20 14:26

@judii mě právě nepřišel zase až tak úzký.. oproti B mtion 4 plus tedy je, ale ne nijak dramaticky.. :/ no nevím.. a nad čím uvažujete jiným? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
9.3.20 14:29

@judii Mám verzi I a v pohodě se mi tam vejde dvouleťačka v kombinéze a fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
29.5.20 10:29

@Reny28
Ahoj, narazila jsem na tuhle diskuzi a chci se zeptat, jak si s kočárkem spokojená? Nas s manželem zaujal, ale zatím není nikde žádná recenze, tak mě zajímá zkušenost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
29.5.20 18:47

@Tymicek ahoj, já jsem moc spokojená. Je lehký, skladný, velký nákupní koš. Když vezeme psy v kufru, tak se nám i s hlubokou korbou vejde na přední sedadlo. Nemůžu si ho vynachválit, kupovala jsem tu trojkombinaci a každá část se lehce nasazuje na podvozek. Jediný mínus pro někoho může být že hluboká korba není moc dlouhá, takže mimčo bude muset jít cca v půl roce do sporťáku, ale v tu dobu stejně už bude chtít koukat co se děje venku a v hluboký korbě nebude chtít být. Sporťák ještě nepoužíváme, ale jsem ráda že jde dát do úplného lesů a není kolébkový jako u jiných značek. Jinak jezdím i po nezpevněných cestách a úplně v poho. Můžu jen doporučit ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.6.20 14:37

@Reny28 Dekuju moc. Už jsme se na něj byli podívat, a asi vyhrál. Jen ta cena :pocitac: Ale chtěla jsem se zeptat, kde si kupovala nějaký příslušenství ke kočárku? To je asi jediná věc, co mi vadí. Jako že u toho nic není a musíš si všechno koupit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.6.20 14:58

@Tymicek
Ahoj, my se pro něj taky nakonec rozhodli. Už je u tchýně v modré barvě a jsem moc ráda, že jsme jej koupili.. :) v akci jsem ho sehnala v dvojkombinaci za 16 000, takže taky spokojenost. Na to, co všechno umí a jak je boží :srdce:
Příslušenství jsem zatím nekupovala, asi až postupem, co bude potřeba.. ;) ale na marketplace se toho dá najít hrozně moc a za super cenu.. a už jsem si z Aliexpress objednala držák na pití a tašku na drobnosti :wink: pláštěnka se dá sehnat v DMku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
8.6.20 15:35

@Tymicek kupovala jsem v Malvikovi stejně jako kočárek. Posílám odkazy na věci co k němu mám.
 https://www.malvik.cz/…ro-Smile-III

https://www.detskydum.cz/…lovaci-taska?…

https://www.tchibo.cz/…0131509.html?…
https://www.malvik.cz/…ik-Smile-III

Ta hnědá přebalovací taška vypadá ve skutečnosti moc hezky, původně jsem měla mít hnědé madlo a šlo to k té hnědé. Malou tašku z Tchiba používám, když jdu na krátkou procházku, abych měla kam dát peněženku, klíče a drobné věci. Pláštenka je zabalená v malém pouzdru na pásky a mám pořad připlé v koši. Se vším co jsem si k tomu pořídila jsem spokojená.
Jo a i tohle je super vychytávky, když svítí sluníčko a mimčo musí být v korbe celé zakryté.
 https://www.mall.cz/…unecni-clona?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
8.6.20 15:42

@Tymicek zasílám fotky jak to vypadá co jsem dokoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.6.20 17:53

@motyssBH Tak to ho máš i za super cenu, my budeme kupovat trojkombinaci. Z Aliexpresu vůbec neumím nakupovat, to jde mimo mě, ale kouknu na ten marketplace.
@Reny28 Dekuju,kouknu na to. Chlap říkal, že mi koupi všechno, co budu chtít, ale zas mu nechci zruinovat účet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí