Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, dámy,
ráda bych se zeptala, kdo uvažujete nad kočárkem Britax Romer Smile III (3)?
Já se do něj naprosto zamilovala, tak by mě zajímalo, jestli je tu ještě někdo takový
Případně i uvítám negativní názory na kočárek. Vím, že to je letošní novinka, tak ji ještě nikdo doma nemůže mít. Ale jde mi o to, jestli jste zkoušely na veletrhu nebo v nějaké prodejně třeba?
Pořád uvažuju, jestli to za tu cenu má smysl nebo se mám uskromnit. (čekáme první mimčo v srpnu).
Děkuju moc za názory a odpovědi.
Koupila jsem pro malého a zatím čeká u rodičů až se malý za pár týdnů narodí😍Já jsem se do kočárku zamilovala na první pohled, vyzkoušela jsem na prodejně a za mě super. Mám trojkombinaci, žádné adaptéry nepotrebuješ, jen jednoduše nandáš korbu, sporťák nebo autosedačku, koš unese 7kilo a má po okrajích reflexní pásky. Psala jsem si s maminkami které mají smile předchozí verze a všechny si ten kočár moc chvalily.My máme malý kufr v autě a kočárek se nám tam krásně vejde. Porovnávala jsem i s jinými kočárky i dražšími, ale přijde mi že kočárky od Britaxu si maminy chválí a na ostatních kočárcích jsem vždy něco našla…Určitě si běž vyzkoušet na nějakou prodejnu, akorát oni teď maj výpadek, já si objednávala šedý s hnědým madlem a po týdnu mi obchod napsal, že kočárky jsou totálně vyprodány a budou k dispozici až v květnu, jediný co byl k dispozici tak byl šedý s černým madlem, tak jsem vzala ten, je taky krásný, jen to hnědé madlo má větší šmrnc. Volala jsem i výrobci a říkal, že o kočárky byl velký zájem, tak se totálně vyprodaly a součástky se samozřejmě vyrábí v Číně, takže kvůli koronaviru se na vše čeká…říkali že v podstatě neví kdy budou naskladňovat, že posledních pár kusů posílali po prodejnách. Ale jestli se ti mimi narodí v srpnu, tak máš čas😊Mně se má narodit začátkem dubna, takže jsem to musela řešit honem. Dokupovala jsem si k němu ještě pláštěnky s moskytierou a nánožník - u něho bylo napsáno že dodání do týdne a čekala jsem tři týdny…takže až se naskladní, tak neváhejma objenej, protože cekačka na něho asi bude dlouhá
@Reny28 já si ho ozkoušela ve funbaby Brno právě a byla to láska na první pohled
ale potřebovala jsem někoho, kdo to má stejně
protože je fakt boží, ale zase ta cena.. nicméně manžel říkal, že mi ho rád koupí, pokud jsem tak nadšená
Chci jít ale do dvojkombinace, vajíčko mám po kamarádce a moc to nacvaknutí na kočárek nevyžiju..
Mám radost, že nejsem sama a STRAŠNĚ moc děkuju za tvoji odpověd. Hodně mi pomohla v rozhodnutí, že to je dobrá volba
![]()
@motyssBH já se moc těším až ho budu používat, klidně pak napiš třeba v květnu a napíšu větší info😊Hele když jsem ho srovnala s jinejma kočárama(koukala jsem na dvojkombinace okolo 20-25tisíc),tak tenhle vyšel doopravdy nejlíp a hlavně cenově nejvýhodněji, za tu cenu myslím že je to super kvalitní kočárek😊 Jak říkáš byla to láska na první pohled 😁
@Reny28 Zkusím si to dát do upomínky a napsat, ale asi ho spíš taky objednám už teď. Aby vůbec v tom červnu byl
Právě to je to co mi říká kup ho.. že to je prostě britax.. a že nám vydrží i na dva caparty a pak se dá ještě prodat
no asi mám díky tobě vybráno
moc děkuju
Ať se Vám v něm dobře jezdí ![]()
Ahoj, mě taky zaujal a byla jsem rozhodnuta. V obchodě mě ale paní zvyklala.. je úzký a na zimu oblečené dítko plus fusak, nic moc.
Uvažuji, že Britaxu budu věrná, ale vyberu jiný model.
@judii mě právě nepřišel zase až tak úzký.. oproti B mtion 4 plus tedy je, ale ne nijak dramaticky.. :/ no nevím.. a nad čím uvažujete jiným? ![]()
@judii Mám verzi I a v pohodě se mi tam vejde dvouleťačka v kombinéze a fusaku.
@Reny28
Ahoj, narazila jsem na tuhle diskuzi a chci se zeptat, jak si s kočárkem spokojená? Nas s manželem zaujal, ale zatím není nikde žádná recenze, tak mě zajímá zkušenost. Díky
@Tymicek ahoj, já jsem moc spokojená. Je lehký, skladný, velký nákupní koš. Když vezeme psy v kufru, tak se nám i s hlubokou korbou vejde na přední sedadlo. Nemůžu si ho vynachválit, kupovala jsem tu trojkombinaci a každá část se lehce nasazuje na podvozek. Jediný mínus pro někoho může být že hluboká korba není moc dlouhá, takže mimčo bude muset jít cca v půl roce do sporťáku, ale v tu dobu stejně už bude chtít koukat co se děje venku a v hluboký korbě nebude chtít být. Sporťák ještě nepoužíváme, ale jsem ráda že jde dát do úplného lesů a není kolébkový jako u jiných značek. Jinak jezdím i po nezpevněných cestách a úplně v poho. Můžu jen doporučit ☺️️
@Reny28 Dekuju moc. Už jsme se na něj byli podívat, a asi vyhrál. Jen ta cena
Ale chtěla jsem se zeptat, kde si kupovala nějaký příslušenství ke kočárku? To je asi jediná věc, co mi vadí. Jako že u toho nic není a musíš si všechno koupit sama…
@Tymicek
Ahoj, my se pro něj taky nakonec rozhodli. Už je u tchýně v modré barvě a jsem moc ráda, že jsme jej koupili..
v akci jsem ho sehnala v dvojkombinaci za 16 000, takže taky spokojenost. Na to, co všechno umí a jak je boží ![]()
Příslušenství jsem zatím nekupovala, asi až postupem, co bude potřeba..
ale na marketplace se toho dá najít hrozně moc a za super cenu.. a už jsem si z Aliexpress objednala držák na pití a tašku na drobnosti
pláštěnka se dá sehnat v DMku.. ![]()
@Tymicek kupovala jsem v Malvikovi stejně jako kočárek. Posílám odkazy na věci co k němu mám.
https://www.malvik.cz/…ro-Smile-III
https://www.detskydum.cz/…lovaci-taska?…
https://www.tchibo.cz/…0131509.html?…
https://www.malvik.cz/…ik-Smile-III
Ta hnědá přebalovací taška vypadá ve skutečnosti moc hezky, původně jsem měla mít hnědé madlo a šlo to k té hnědé. Malou tašku z Tchiba používám, když jdu na krátkou procházku, abych měla kam dát peněženku, klíče a drobné věci. Pláštenka je zabalená v malém pouzdru na pásky a mám pořad připlé v koši. Se vším co jsem si k tomu pořídila jsem spokojená.
Jo a i tohle je super vychytávky, když svítí sluníčko a mimčo musí být v korbe celé zakryté.
https://www.mall.cz/…unecni-clona?…
@motyssBH Tak to ho máš i za super cenu, my budeme kupovat trojkombinaci. Z Aliexpresu vůbec neumím nakupovat, to jde mimo mě, ale kouknu na ten marketplace.
@Reny28 Dekuju,kouknu na to. Chlap říkal, že mi koupi všechno, co budu chtít, ale zas mu nechci zruinovat účet ![]()