Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, muzete me zase uklidnit? Protoze mam sedave zamestnani a jsem hypermobilni mam caste blokady patere, zeber, ted me cca vice nez tyden brni palec a ukazovacek, nekolikrat za den, citim u ztuhlou krcni pater muze to byt od toho? Bojim se troˇbozy infarktu a ja nevim ceho
@Pudloslava ahoj pudlo co by to mohlo byt? V noci je to ok kdyz nelezim na boku, na zadech je to v pohode ale citim ztuhlou krcni pater muze to byt od toho? Na migreny netrpim neberu leky prosim porad
@Nekoukej! píše:
@Pudloslava ahoj pudlo co by to mohlo byt? V noci je to ok kdyz nelezim na boku, na zadech je to v pohode ale citim ztuhlou krcni pater muze to byt od toho? Na migreny netrpim neberu leky prosim porad
kacetka ma pravdu, krk, nebo karpal. to chce EMG, leci se jinak. EMG nehdrive 6t od vzniku obtizi. Prakticky jiste na to neumres.
Měla a mám bohužel taky. Ale nejvíc v noci a když spím na boku. Karpály vyloučeny, mám to od páteře. Pomohla mi fyzioterapie a úprava režimu. Když poctivě cvičím, dobře sedím u PC, kde v práci trávím hodně času a používám menší anatomický polštář na spaní, je to lepší.
@Pudloslava karpal jsem si delala test podle videa, zapesti me neboli a beni me jen na boji nebo kdyz se predklonim v sede nebo chci udelat klik jeste to neni ani dva tydny a co s tim?
@maja45 co presne na boku je jedno na jakem to zacne, diky zkusim cvicit a fyzio ti delali na krcni pater vid?
@Nekoukej! píše:
@Pudloslava karpal jsem si delala test podle videa, zapesti me neboli a beni me jen na boji nebo kdyz se predklonim v sede nebo chci udelat klik jeste to neni ani dva tydny a co s tim?
v klidu se objednej na neurologii, mezitim jez vitamin B, malo sed a hodne se hybej.
Určitě to může být od páteře. Měla jsem vyhřezlé 2 ploténky a kromě bolesti v zádech mi bolest šla rukou až k prstům, které mě brnely.