Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jestli tráví čas u počítače, může to být od držení myši, ale to by musel být levák. Ale může to být čímkoliv, neutlačuje si nějak tu levou ruku - při sezení, při sportu… Jak dlouho to trvá? Jestli se bojí, nejlépe jít k lékaři, pro klid duše.
může to být od zad ,nebo má někde skříplej nerv,jákdyž sedím dlouho u pc tak mi taky brní,jinak jheště nedostatek magnezia,tomu můžeš zkusit dát tím nic nezkazíš.mám tetanii a když se někdy ozve nedostatek magnezia brní mě třeba jeden dva prsty takové jakoby přeleželé
Neopírá se lokty o stůl nebo o zem u nějaké hry? Mě takhle brněly malíkové hrany, když jsme skládali megapuzzle a ležela jsem u toho na zemi opřená o lokty…
@Freesia píše:
Jestli tráví čas u počítače, může to být od držení myši, ale to by musel být levák. Ale může to být čímkoliv, neutlačuje si nějak tu levou ruku - při sezení, při sportu… Jak dlouho to trvá? Jestli se bojí, nejlépe jít k lékaři, pro klid duše.
Prý na té ruce spí a já ještě dodám, že hraje na kytaru, takže by to teoreticky mohl mít nějak namožené. Trvá to asi dva dny ![]()
Ahoj holky, syn (13) předevčírem přišel s tím, že ho brní malíček na levé ruce. Prý to není nijak strašné, když na to nemyslí, ani to necítí, ale bojí se, že by to mohlo něco být. Nevím, jestli mám spěchat hned k doktorovi, nebo počkat, zda to přejde. Co myslíte, že by to mohlo být?