Brno s dětma tipy

945
14.8.23 10:45

Brno s dětma tipy

Ahoj, chystáme se na 3 dny dny do Brna. S dětmi 2-5 let.
Už máme něco málo vymyšlené, ale uvítám tipy, co navštívit. Nějaké fajn hřiště, interaktivní muzeum, kavárnu s hernou…prosím jen aby to bylo dostupné MHD. Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
14.8.23 10:47

Zrovna včera jsem koukala co tam kde mají. Zaujalo mě permonium? Není to ale úplně v Brně. Zoo je docela hezká. Zlínská se mi líbí o chlup víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.8.23 10:57

Vida centrum, zoo, Bruno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
14.8.23 10:59

Bruno, Lama centrum Hády, Otevřená zahrada pod Špilberkem - domácí zvířata a prolézačky, výborná kavárna je Skøg a „Sorry, pečeme jinak“, akorát tam pro děti nic není, jen zajímavé zákusky. Hezký park i s nějakými zvířaty je u zdravky na Kounicově, už nevím, jak se to tam jmenovalo. V Líšni je nádherný park plný vodních prvků a prolézaček, pak je tam i Líšeňáček - skákací hrady (ale ten už má nejlepší za sebou). Zoo je jedna z nejhorších v republice, ujdeš 10 km do kopce a potkáš 3 zvířata, ale kdyby vám vyzbyl čas… :lol: Pak se dá projet se parníkem po přehradě (nedoporučuji celou trasu, to je pro takové prcky nuda). U Olympie je nádherné hřiště s vodními prvky a o víkendu tam jezdí minivlak. Na koupání aquapark Kohoutovice a biotop. Fajn je i Kraví hora - bazén, hřiště a teď je tam výstava planet. Možná si ještě na něco vzpomenu. :mavam:

Příspěvek upraven 14.08.23 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.8.23 10:59
@caramba píše:
Ahoj, chystáme se na 3 dny dny do Brna. S dětmi 2-5 let.
Už máme něco málo vymyšlené, ale uvítám tipy, co navštívit. Nějaké fajn hřiště, interaktivní muzeum, kavárnu s hernou…prosím jen aby to bylo dostupné MHD. Děkuji 🙂

Objevuje se to zde každý týden ;)
Vida park je asi spíše pro větší děti. Brněnská ZOO, přehrada (parník), Mariánské údolí (Eldorádo, bobová dráha, mini zoo), zábavný park Bruno (tam se jim bude určitě líbit :) ), na výstavišti výstava Šmoulové, Aquapark v Kohoutkách, pak třeba Hvězdárna, Lanáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.8.23 11:02

@prejeta_zaba planety už skončily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.8.23 11:03

Fajn je také obora Holedná i s rozhlednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.8.23 11:06

Ještě můžete zkusit Jungle park vedle Vida Centra, ale tam se asi nezabavi ty nejmenší, leda by se spokojily s procházkou po lesíku, a hned vedle na výstavišti je velká výstava Smoulu.
Kavárna mezi stromy ma dvě herny pekne vybaveny pro děti. Taky Mama Cafe a Hrádek plný hrátek.
Farma Jizansky dvorek je fajn.
Myslím, ze mas zábavu tak na měsíc, když to tu čtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
14.8.23 11:09

Paráda, moc díky! My chceme na ty šmouly na BVV, a dál to máme otevřené, takže vybereme podle nálady. Dívala jsem se i na motýlí dům, stojí to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
14.8.23 11:51

@caramba není to moc velké, tak na 20-30 minut. Byla jsem tuším vloni se synem (ale bylo mu 10). Ale zážitek pěkný, v něčem takovém jsme byli prvně. Ještě jsme byli na Špilberku, viděli jsme vojenské cvičení, děti se fotily ve strážních budkách..krásný výhled na město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
14.8.23 11:56
@caramba píše:
Paráda, moc díky! My chceme na ty šmouly na BVV, a dál to máme otevřené, takže vybereme podle nálady. Dívala jsem se i na motýlí dům, stojí to za to?

Ne, ne pro takhle malé děti, je to velmi malé na ty peníze, co za to chtějí.
Zoo je fakt oproti jiným nic moc.
Kavárna s herou je mama café, mě vždy bavilo jezdit parníkem, ale lidé často chcou cíl a to mladší dítě je ještě moc malé na to jít na Veveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí