Bronchitida u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
17.5.15 14:18

@pavlats dávají i u mladších. Syn měl Spiropent už asi celkem 3×… Prvně mu nebylo ani 6 měsíců.
Teď má taky léky, u kterých je psáno, že je pro děti od 2 let a dokonce má vyšší dávkování než ti dvouletí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19
17.5.15 21:38

Dekuji za dalsi prispevky. Take me napadlo nedelat v noci pauzy.Ted se ale trochu zlepsil, nechrci uz v jednom kuse, ale dycha obcas I normalne, tal snad to uz bude lepsi…jeste jednou dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
17.5.15 21:46
@jana333222 píše:
Dekuji za dalsi prispevky. Take me napadlo nedelat v noci pauzy.Ted se ale trochu zlepsil, nechrci uz v jednom kuse, ale dycha obcas I normalne, tal snad to uz bude lepsi…jeste jednou dekuji.

Tak to je fajn.
Pokud půjdete zítra na mimořádný poslech (domluv se třeba dobpředu telefonicky jeslti máš nebo nemáš přijet, uvidíš, jak na tom bude), tak si zkus ohlídat, aby od poslendího foukání bylo nejméně 2 hodiny, ideálně 4, aby to nebylo zkreslený…
Stejně je mi divný, že si vás zve až po týdnu… my chodili na poslechy i každý den (a to byla starší.)
Mimochodem, jak už tu někdo zmínil, kup si ionhalátor. Není zázračný, ale hodně pomůže… Nechá se koupit i za rozumný peníz. Kamarádka si nemůže vynachválit tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.5.15 22:04

@Brontik ano, ten přesně máme a je super. Pro dítě, co na to trpí, se to 100% vyplatí.
Nás si třeba doktorka už ani nezve, ale říká, ať přiju, až se mi to nebude zdát.

• Citovat
  • Upravit
3563
18.5.15 12:03

@pavlats můj syn měl poprvé spiropent v 5 měsících (možná i dříve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.5.15 12:36

Tak jsem ji volala a prijit opravdu az ve ctvrtek(opet jsem za matku hysterku :roll: ) malej se kazdopadne zlepsil, uz nechrci tak casto…Opet vam vsem moc dekuju za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.5.15 12:39

Jo a Spiropent jsme meli take v pul roce, cetla jsem ze ma hodne nezadoucich ucinku, malej ho vsak snasrl dobre. Spis me vic desi ten Rectodelt jakozto kortikoid, ted ho bral 6krat zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
18.5.15 18:40

@jana333222 Tak kortikoid, je dobrý lék v akutních stavech a 6 dní není moc (je dobré ho ale vysazovat postupně kvůli funkci nadledvinek). Tam vadí dlouhodobá léčba (měsíce), ale jak píšu, u akutních stavů jsou kortikoidy k nezaplacení. Já jako astmatik bych se bez nich v dětství asi udusila. A díkybohu za inhalační kortikoidy.

Mě právě doktorka u Spiropentu řekla, že od dvou let, ale moje holky ho snáší hodně špatně - nekontrolovatelně se po něm třesou. Ale každému sedí něco jiného. Já ho sama jako dítě brala roky.

• Citovat
  • Upravit
7421
18.5.15 20:20
@Billi píše:
@Brontik ano, ten přesně máme a je super. Pro dítě, co na to trpí, se to 100% vyplatí.
Nás si třeba doktorka už ani nezve, ale říká, ať přiju, až se mi to nebude zdát.

U nás je to podobné. Ony ty dr. ví, že po těch letech už to máme naposlouchané líp jak mnozí dr. na pohotovosti. :mrgreen: (částečný citát naší dr. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí