Bronchovaxon nasazení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.7.18 21:39

Bronchovaxon nasazení

Maminky dcerka začala minulý měsíc s kůrou na 3 měsíce bronchovaxon. Měla jsem teď nasadit 11.7 ale zapomněla jsem úplně. Stane se něco když dám hned zítra? Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Qwentin
13.7.18 21:46
@wejuunkaa87 píše:
Maminky dcerka začala minulý měsíc s kůrou na 3 měsíce bronchovaxon. Měla jsem teď nasadit 11.7 ale zapomněla jsem úplně. Stane se něco když dám hned zítra? Děkuji za radu

Myslím, že ne. Nám tuto kůru dává imunoložka pravidelně, také se mi stalo, že jsem zapomněla dát dávku (dokonce dva dny) , a nijak se to neprojevilo. Myslím, že je tam cyklus 10 dnů sáčky, 20 dnů přestávka a tak opakovat až do vybrání celého balení. Aspoň my to tak měli.

• Citovat
  • Upravit
13.7.18 21:56

@Qwentin
Nám práve doktorka dala minulý měsíc 11.6 na 10 dní pak zase 11.7 a 11.8 jenže jsem právě teď toho 11.7 zapomněla nasadit a vzpomněla si až před chvílí, takže dám hned zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
13.7.18 21:58

@wejuunkaa87 Vůbec nic se nestane ten jeden den.Jen zítra nezapomeň. ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13.7.18 22:03

@Qwentin
No právě to budou už 3 dny když jsem měla nasadit další platíčko 11 a zítra je už 14 snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.7.18 22:47

Budu trochu mimo téma, ale pomohla ta léčba někomu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.7.18 23:01

@beeerush U nas kura lehce pomohla. Respektive ma nyni 3,5 leta dcera mela mezi 8mesici a 3 lety snad 20× zanet prudusek. Vice jak rok bere singulair 4 mini. Kolem 3.roku veku 1.kura (rijen-prosinec), posledni zanet prave jeste v prosinci, tak uz jsem si myslela, ze to zabralo, protoze se par nachlazeni neprehouplo na prudusky, coz bylo do te doby nemyslitelne. Ale ted na zacatku cervence dalsi zanet :( Po jake dobe se u vas opakuje kura a pomaha detem podle vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.7.18 23:12

@Azzii a ty singulair jsou homeopatika?
Já mám právě tu kůru doma, mezitím jsme byli na vyndání nosní mandle, ale nepomohlo to, tak zvažuji nasadit ten bronchovax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.7.18 08:05

@beeerush Ne Singulair 4 mini (pro deti do 5 let, pry je to posl.moznost leku bez kortikoidu) je normalni lek na predpis od alergolozky. Mel by rozsirovat dychaci cesty. Bere se 1 prasek 1× denne. Dcera ho ma od lonskeho kvetna, ale i tak nekolik zanetu (cca 3-4) probehlo. Az od prosince bylo 7 mesicu klid po Bronchovaxonu. Tezko rict, co a jak moc pomohlo. Behem zanetu strikam Ventolin plus davam sirup na vykaslavani (ACC nebo Mucosolvan). Kazde rano davam Imunoglukan, po obede vitaminy typu Martanci apod.
Jak stare mas dite a jak casto na zanet prudusek trpi?
Pomaha vylozene neco jineho vasim detem? Uz jsem z toho lehce zoufala. Navic od zari jde poprve do skolky, tak uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
14.7.18 10:25

@Azzii Tak jestli nastupuje do školky, upřímně tě lituju, nám to v MŠ začalo…Vždycky se najde „dobrá duše“, která tam šoupne nemocné dítě, je to neverending story. Dceři je 6, netrpí vysloveně na záněty průdušek, ale celkově horní cesty dýchací, před vyndáním mandle rýma 2 roky vkuse, to se tedy lehce zlepšilo, kašel a občas to přešlo na průdušky. Teď aktuálně náběh na zápal plic. Před tím vyndáním nám paní doktorka napsala ten bronchovax, ale zapomněla jsem na něj, tak ho asi teď vyzkouším, od září nás čeká škola a marodění jako do teď nepřipadá v úvahu. Zkoušelas něco alternativního? Colostrum, homeo, úprava stravy?? Dělali třeba tvojí dceři serologii, výtěry apod.? A nemá ty záněty průdušek od očkování MMR vakcínou? Já jsem o tom u dcery přesvědčená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí