Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, měla bych otázku, má někdo zkušenost s miniaturníma broučkama světle hnědé barvy co skáčou? objevila jsem jich skupinku kolem vany… jsou opravdu mini že kdyby se nehejbali ani bych je nepostřehla
tim jak skákali mi připoměli blechy ale to snad nebudou nevim kde bysme k nim přišli
zatim sem vystříkala koupelnu savem, ale nevim co dál a co sou zač, měli jste je taky někdo doma?
děkuju
@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky ![]()
@Krčka ne topení nemáme a oni nelezou po podlaze spíš po okrajích vany ![]()
@Krčka píše:
@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky
@Xiraxinek píše:![]()
![]()
![]()
Nesmej se
. Jsou to malickati Aleskove Valentove a na okajich vany nacvicuji na zimni olympiadu skoky ![]()
@Kriss Tina zakladatelko promin, ale ja fakt nevim co to tam mas za potvory. Ale predstava je to legracni ![]()
Tuším, že jsou to pisivky… Takoví malí, průhlední, normálně lezou, ale umí i vyskočit. Taky je máme v koupelně, naštěstí už snad za týden zmizí spolu s rybenkama vybouráním a budeme mít krásnou novou koupelnu ![]()
Mate ted doma taky…jak to popsat…ja tomu rikam. nohatej komar…vypada to jako komar, je to veliky, nohy se tomu valej daleko za prdeli, furt to mlati tema nohama a hlavou do stropu a je to hnus fialovej. Mam to ted v loznici a odmitam usnout, vleze mi to na ksicht, vim to, bleeeeee
@AnastazieB jo uz jsem si to vygooglila, ale hnus to je at je to co je to. Sahne to na me a zesilim.
Taky tipuji pisivky, maji rady vlhko, plísně apod. My je máme taky, starej nezateplenej barák s novýma oknama a ještě máme krajní byt, vlhko všude
ještě že to není můj byt a budu se, jak zacnu pracovat, poohlížet po jiném. @AnastazieB já zas doufám, že si je nepřitáhnem v kufru, až dáme vale stávajícímu bydlení.
Smim se pripojit a zeptat, jak se tech potvor zbavit? Obcas se mi taky v te nasi pidi koupelne neco mihne ![]()
Tak ja zase mam cervotoce spizniho a hajzlik vleze vsude…Fuj…kde se to bere ty potvory jedny a hlavne jak se toho zbavit ![]()
@Krčka píše:
@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky
mmch tohle nema chybu
![]()
@Krčka píše:
Nesmej se. Jsou to malickati Aleskove Valentove a na okajich vany nacvicuji na zimni olympiadu skoky