Broučci v koupelně?!

37131
11.5.15 22:54

broučci v koupelně?!

Dobrý večer, měla bych otázku, má někdo zkušenost s miniaturníma broučkama světle hnědé barvy co skáčou? objevila jsem jich skupinku kolem vany… jsou opravdu mini že kdyby se nehejbali ani bych je nepostřehla :) tim jak skákali mi připoměli blechy ale to snad nebudou nevim kde bysme k nim přišli :D zatim sem vystříkala koupelnu savem, ale nevim co dál a co sou zač, měli jste je taky někdo doma? :) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
11.5.15 23:03

@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.5.15 23:07

@Krčka ne topení nemáme a oni nelezou po podlaze spíš po okrajích vany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 23:19
@Krčka píše:
@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
11.5.15 23:26
@Xiraxinek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nesmej se :mrgreen:. Jsou to malickati Aleskove Valentove a na okajich vany nacvicuji na zimni olympiadu skoky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
11.5.15 23:27

@Kriss Tina zakladatelko promin, ale ja fakt nevim co to tam mas za potvory. Ale predstava je to legracni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
11.5.15 23:35

Tuším, že jsou to pisivky… Takoví malí, průhlední, normálně lezou, ale umí i vyskočit. Taky je máme v koupelně, naštěstí už snad za týden zmizí spolu s rybenkama vybouráním a budeme mít krásnou novou koupelnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
11.5.15 23:37

Mate ted doma taky…jak to popsat…ja tomu rikam. nohatej komar…vypada to jako komar, je to veliky, nohy se tomu valej daleko za prdeli, furt to mlati tema nohama a hlavou do stropu a je to hnus fialovej. Mam to ted v loznici a odmitam usnout, vleze mi to na ksicht, vim to, bleeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
11.5.15 23:40

@Krčka to je zas tiplice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
11.5.15 23:43

@AnastazieB jo uz jsem si to vygooglila, ale hnus to je at je to co je to. Sahne to na me a zesilim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
11.5.15 23:49

Taky tipuji pisivky, maji rady vlhko, plísně apod. My je máme taky, starej nezateplenej barák s novýma oknama a ještě máme krajní byt, vlhko všude :roll: ještě že to není můj byt a budu se, jak zacnu pracovat, poohlížet po jiném. @AnastazieB já zas doufám, že si je nepřitáhnem v kufru, až dáme vale stávajícímu bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.5.15 23:54

Smim se pripojit a zeptat, jak se tech potvor zbavit? Obcas se mi taky v te nasi pidi koupelne neco mihne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.5.15 23:55

@Krčka palej nozicky… To nema chybu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.5.15 07:00

Tak ja zase mam cervotoce spizniho a hajzlik vleze vsude…Fuj…kde se to bere ty potvory jedny a hlavne jak se toho zbavit :(

@Krčka píše:
@Kriss Tina skakavy nemame, jen lezouci…a nemate podlahovy topeni? Ze by skakali proto, ze je palej nozicky :mrgreen:

mmch tohle nema chybu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
12.5.15 07:01
@Krčka píše:
Nesmej se :mrgreen:. Jsou to malickati Aleskove Valentove a na okajich vany nacvicuji na zimni olympiadu skoky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zakladatelka bude ráda, když vyhrají olympiádu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný