Jaké nádobí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
10.5.15 08:47

jaké nádobí ?

Krásný den všem :-)

Zrovinka potřebuji dokoupit nějaké věci do kuchyně - příbory, které nám žere nějaký šotek, nějaký ten hrnec, co mi chybí. A váhám nad značkou. Mám doma hodně tescomu, ale co mi dosti vadí je, že hrnce v myčce reznou, stejně tak příbory, a to mě štve, opravdu. Máte někdo zkušenost s nějakou dobrou kvalitní značkou? Na nádobí nešetřím :-)

Předem všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13731
10.5.15 08:58

Mám hrnce i pribory z Ikea a vsechny drzi normalne. Pribory takove ty nejlevnejsi celokovove a hrnce 365+. A spokojenost. Dokonce ty novejsi hrnce uz mají uzavrena ucha, aby z nich po vyndani z mycky netekla voda ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.5.15 08:59

@luciashek Můj sen je velký hrnec Staub, strašně drahé, ale vychytávka na pomalé vaření, dušení, i do trouby, má ho máma a je to pecka. Taky miluju svoje nádobí do mikrovlnky Lékué, opět cenový šok, ale lahůdka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.5.15 09:00

@luciashek Jinak jak píše @AnastazieB, s nádobím Ikea obecně velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.5.15 09:11

Mam ikeu jak pribory, tak dokupuju hrnce. Hrnce super, pribory sem tam rezava kanka. Myslím, ze to je praskem nebo necim v mycce, už presne nevím co. Ted jsem si koupila ten novy hrnec se sklenenym vikem a je super. Pánve mam tefal- mají neprilnavou plochu a je tezke v tom pripalit. Ale třeba talíře ikea jsou naprd, trosku klepnes a hned kousek odleti. Ale za ty prachy.. A velké sklenice jsou poskrabane, mam od nich mi to nedelaji- takové ty barevne s potiskem. Hrnicky taky super. Tescoma je fajn, ale za ty prachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22470
10.5.15 10:38

Koupila jsem si dva keramické hrnce - jeden v normálních Domácích potřebách a druhý v akci v Penny - s oběma jsem spokojena moc. Mají skleněnou poklici, uvnitř jsou nažloutlé. Co mě ze začátku udivilo - oba hrnce mají kovová ucha, tak mám pořád u sporáku chňapky v pozoru. Několikrát jsem je myla v myčce, nic špatného jsem po umytí neobjevila. Co potřebuji dokoupit: talíře. Těch mám málo. Už jsem se dívala po obchodech, ještě na ně nemám ušetřeno, překvapily mě ceny i obyčejných talířů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22470
10.5.15 10:40
@cheekymonkey píše:
Mam ikeu jak pribory, tak dokupuju hrnce. Hrnce super, pribory sem tam rezava kanka. Myslím, ze to je praskem nebo necim v mycce, už presne nevím co. Ted jsem si koupila ten novy hrnec se sklenenym vikem a je super. Pánve mam tefal- mají neprilnavou plochu a je tezke v tom pripalit. Ale třeba talíře ikea jsou naprd, trosku klepnes a hned kousek odleti. Ale za ty prachy.. A velké sklenice jsou poskrabane, mam od nich mi to nedelaji- takové ty barevne s potiskem. Hrnicky taky super. Tescoma je fajn, ale za ty prachy..

Takže na talíře z Ikea si dávat pozor? Kolik stojí? Momentlně na nové talíře nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
10.5.15 10:46

Příbory - máme Toner a jsme spokojeni. Koupili jsme si rovnou velkou sadu (někdy se i servírovací lžíce na dorty hodí). Už jsme dokupovali lžíce na limonádu, máslové nože a lžičky na zmrzlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22470
10.5.15 10:50
@kkvetinka píše:
Příbory - máme Toner a jsme spokojeni. Koupili jsme si rovnou velkou sadu (někdy se i servírovací lžíce na dorty hodí). Už jsme dokupovali lžíce na limonádu, máslové nože a lžičky na zmrzlinu.

Dokoupila jsem si v Tchibo velkou sadu nerez příboru, dvě soupravy nerez kávových lžiček a dvě soupravy nerez dezertních vidliček. Když se sejdou návštěvy nebo se sejdeme více lidí u stolu, normální příbory mi nestačí. Tyto nové příbory, lžičky a dezertní vidličky mám dané stranou. Jen pro návštěvy. V myčce byly 3× a bez závady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
10.5.15 17:33

My máme většinu nádobí z Ikey a jsem spokojená :pankac: Pánve mám keramické od firmy Blaumann.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
10.5.15 19:40

@EMicina Talíře z ikea jsou různé. Úplně naprd jsou ty z keramiky nebo co to je. Mají u nich i uvedeno, že nejsou odolné proti oštěpu…Měli jsme je a hrůza a děs :cert: Teď máme PORCELÁNOVÉ z řady 365+ a jsou super. Takže moje rada-talíře z ikei ano, ale jen ty porcelánové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.4.16 10:50

Ikea je klasika. Dá se taky nakupovat v domácích potřebách UTC nebo i-domacipotreby. Sama jsem tu pár věcí koupila a jsem spokojená. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.4.16 12:47

Pokud chceš zainvestovat tak nám se doma osvědčily hrnce od iCook, je to teda investyce na delší léta, ale hrcece jsou fakt špičkový a vůbec se to v nich nepřichytává a i po delší době jsou krásně lesklý jako na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.10.18 15:00

Ahoj :-)

Koupily by jste hrnky nebo talíře v obchoďáku u vietnamců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.18 15:07

@Salorka přesně, ikea, sconti, ten výběr dneska je v super cenách a aspoň trošku jistější, že to není karcinogení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný