Šmírující spolubydlící?!

6.5.15 19:59

šmírující spolubydlící?!

Holky, mám trochu problém, ještě nejsme přestěhovaní do svého a bydlíme se spolubydlícími, mladým párem. O víkendu byli pryč a dnes na nás spolubydlící vyjela, že jsme pouštěli pračku 3× za sebou, což je sice pravda, ale nejde mi na rozum, jak to ona může vědět? :think: Ta pračka je obyčejná, žádnou paměť nemá. Asi jsem paranoidní, ale přemýšlím, jestli už nás nějak nešmírují :/ Dají se takové informace zjistit jinak?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
6.5.15 20:01

Třeba si hlídá vodu a el

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 20:02

A jde to vůbec takhle přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.5.15 20:02

Třeba sousedi slyšeli tu pračku :think: Akorát nechápu, proč na tebe kvůli tomu vyjela? Copak máte zakázáno si prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.5.15 20:03

A nema napriklad pod vama nejakou sdilnou sousedku, ktera by slysela pracku trikrat za vikend zdimat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 20:05

Bydlíme v paneláku, kde nikdo nikoho nezná ;) no ona se poslední dobou chová dost divně :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.5.15 20:08

Přijde mi divné, že by věděla o té pračce, jedině od sousedů… Jak se chová divně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
6.5.15 20:08

A co skrytá kamera :think: jinak já nedávno pustila pračku 5× za den to by mě asi vyrazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.5.15 20:09

Elektroměr…jestli ví, kolik má pračka spotřebu/jeden cyklus… :nevim: Ale je to teda brutální šmírovačka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak počítám, že platíte napůl poplatky a máte nějakou dohodu ohledně praní, aby někdo nepral třeba 2 x tolik, co druhý…když platíte vše napůl…pak bych chápala, že je naštvaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.5.15 20:10

Jeste me napadlo, zda jsi to nemela vse na snurach, z toho se da tez odhadnout pocet pracek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 20:11

Je extrémně podrážděná, vyjíždí pro hlouposti :/ jinak skrytá kamera mě napadla taky, ale z představy, že je v koupelně kamera mi je zle :! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
6.5.15 20:13

@terabitka29 a není těhotná, že tak blbne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Prádlo už na šňůře nebylo…no ona pere 4× za týden, já jen o víkendu, ani zdaleka nemám stejnou spotřebu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311

@terabitka29 tak pořádně prohledej koupelnu - je divné, že to ví takhle přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.5.15 20:14
@terabitka29 píše:
Je extrémně podrážděná, vyjíždí pro hlouposti :/ jinak skrytá kamera mě napadla taky, ale z představy, že je v koupelně kamera mi je zle :! :cert:

Normálně se jí zeptej, jak to ví. Tohle není žádná sranda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný