Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, mám trochu problém, ještě nejsme přestěhovaní do svého a bydlíme se spolubydlícími, mladým párem. O víkendu byli pryč a dnes na nás spolubydlící vyjela, že jsme pouštěli pračku 3× za sebou, což je sice pravda, ale nejde mi na rozum, jak to ona může vědět?
Ta pračka je obyčejná, žádnou paměť nemá. Asi jsem paranoidní, ale přemýšlím, jestli už nás nějak nešmírují :/ Dají se takové informace zjistit jinak?? ![]()
Třeba sousedi slyšeli tu pračku
Akorát nechápu, proč na tebe kvůli tomu vyjela? Copak máte zakázáno si prát?
A nema napriklad pod vama nejakou sdilnou sousedku, ktera by slysela pracku trikrat za vikend zdimat?
Bydlíme v paneláku, kde nikdo nikoho nezná
no ona se poslední dobou chová dost divně :/
Přijde mi divné, že by věděla o té pračce, jedině od sousedů… Jak se chová divně?
A co skrytá kamera
jinak já nedávno pustila pračku 5× za den to by mě asi vyrazila ![]()
Elektroměr…jestli ví, kolik má pračka spotřebu/jeden cyklus…
Ale je to teda brutální šmírovačka
![]()
Jinak počítám, že platíte napůl poplatky a máte nějakou dohodu ohledně praní, aby někdo nepral třeba 2 x tolik, co druhý…když platíte vše napůl…pak bych chápala, že je naštvaná…
Jeste me napadlo, zda jsi to nemela vse na snurach, z toho se da tez odhadnout pocet pracek ![]()
Je extrémně podrážděná, vyjíždí pro hlouposti :/ jinak skrytá kamera mě napadla taky, ale z představy, že je v koupelně kamera mi je zle
![]()
Prádlo už na šňůře nebylo…no ona pere 4× za týden, já jen o víkendu, ani zdaleka nemám stejnou spotřebu ![]()
@terabitka29 tak pořádně prohledej koupelnu - je divné, že to ví takhle přesně…
@terabitka29 píše:
Je extrémně podrážděná, vyjíždí pro hlouposti :/ jinak skrytá kamera mě napadla taky, ale z představy, že je v koupelně kamera mi je zle![]()
Normálně se jí zeptej, jak to ví. Tohle není žádná sranda.