Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jeste jsem se chtela zeptat kdyz prosiju to UM i mouku a najdu je tam tak je to stejne nepouzitelne ze? No to mleko kazdopadne.
@alexxa píše:
Jeste jsem se chtela zeptat kdyz prosiju to UM i mouku a najdu je tam tak je to stejne nepouzitelne ze? No to mleko kazdopadne.
Za mě nepoužitelné, obzvlášť to UM.
Nemuzu si pomoct neustale konroluju nove nacate mouky, linku… (zatim) nic jenze dneska mi jedna mrska lezla v latkovym obale na mobil.Cely den jsme nebyly doma, tak si rikam, ze by po celem dni az vecir vylezl pokud by byl v obale schovany? Byly jsm u kamosky, sedeli jsme venku. Mobil v obale jsem mela polozeny na zemi na schodech a v nove(dnes koupene) tasce na lavici. Ze by treba na tom schode? Nechapu to fakt a jsem zoufala. Div nebrecim a to nekecam. Pripadam si jak nejaka spina nebo nevim a to vytiram savem
Byl to ten samy hajzlik, co jsem nasla v lince. Porad googlim, ale skoro zadny info. Tvarem tela snad pisivka ale ani s lupou nevidim, zda ma tykadla. Uz me napadlo zavolat i deratizacni firme i kdyz doma jsem od te doby co jsem je objevila a linku vymyla savem zadnou potvoru nevidela ![]()
Ahojik…prosim vas chci se na neco zeptat. v mouce jsem nasla male broucky.pak jsem detem uvarila kakao a osladila cukrem. jenze ay uz to pozili tak jsem si vsimla jednoho broucka prave v tom cukru ze kterym jsem jim to osladila
myslite si ze jim to muze ublizit??
@afik píše:
Ahojik…prosim vas chci se na neco zeptat. v mouce jsem nasla male broucky.pak jsem detem uvarila kakao a osladila cukrem. jenze ay uz to pozili tak jsem si vsimla jednoho broucka prave v tom cukru ze kterym jsem jim to osladilamyslite si ze jim to muze ublizit??
Nemůže, klid.
Ahoj holky, zrovna jsem hledala něco o tom jak se těch brouků zbavit a nic, jsou to takoví ty brouci, co vypadají jako veš? Já si je asi přivezla od babičky, jsou taky uplně všude, byly v mouce, ovesnejch vločkách i v čaji, po té mezi nádobím…už fakt nemůžu, všechno jsem vyhodila, samozřejmě nádobí ne…vytřela jsem všechno savem a na měsíc byl pokoj, sem tam se objevil nějakej brouk, ale jen jeden, teď jsem je tam našla zase i když mám už všechno ve skenicích, poraďte prosím jak se jich zbavit.
@kiss.me.werunka píše:
Ahoj holky, zrovna jsem hledala něco o tom jak se těch brouků zbavit a nic, jsou to takoví ty brouci, co vypadají jako veš? Já si je asi přivezla od babičky, jsou taky uplně všude, byly v mouce, ovesnejch vločkách i v čaji, po té mezi nádobím…už fakt nemůžu, všechno jsem vyhodila, samozřejmě nádobí ne…vytřela jsem všechno savem a na měsíc byl pokoj, sem tam se objevil nějakej brouk, ale jen jeden, teď jsem je tam našla zase i když mám už všechno ve skenicích, poraďte prosím jak se jich zbavit.
Dle entomofágie přeosát mouku, tu vyhodit, broučky hodit na pánev a sníst.
![]()
(Promiň, nemohla jsem si pomoct…
)
@kiss.me.werunka já myslim, že se jich nezbavíš, to už si domu přineseš s tou moukou, co koupíš, teď jsem taky vyhazovala 3 balíky, co jsem měla doma.. někdy se objeví, někdy ne..
Všechno vyhodit, nové dobře uzavřít
a pořád dokola vše umývat
je to na dlouho ![]()
Dobre skoro poledne. Dnes jsem dotahla z obchodu dve mouky od ruzneho vyrobce a ti broucci lezou v mouce z obchodu. Takze nemam sanci koupit mouku bez brouku??
@LindaPraha píše:
Dobre skoro poledne. Dnes jsem dotahla z obchodu dve mouky od ruzneho vyrobce a ti broucci lezou v mouce z obchodu. Takze nemam sanci koupit mouku bez brouku??
To je dost častý problém. Taky to řeším. Nedá se dělat nic jiného, než nekupovat do zásoby. Běž jim to reklamovat do obchodu.