Broučci v mouce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
7.7.13 12:14

@alexxa Mám tyhle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
7.7.13 12:19

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
8.7.13 07:17

Jeste jsem se chtela zeptat kdyz prosiju to UM i mouku a najdu je tam tak je to stejne nepouzitelne ze? No to mleko kazdopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
8.7.13 07:39

@alexxa Oboji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
8.7.13 08:35
@alexxa píše:
Jeste jsem se chtela zeptat kdyz prosiju to UM i mouku a najdu je tam tak je to stejne nepouzitelne ze? No to mleko kazdopadne.

Za mě nepoužitelné, obzvlášť to UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
8.7.13 09:49

Taky vam to vzhledem pripominalo vsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
14.7.13 00:41

Nemuzu si pomoct neustale konroluju nove nacate mouky, linku… (zatim) nic jenze dneska mi jedna mrska lezla v latkovym obale na mobil.Cely den jsme nebyly doma, tak si rikam, ze by po celem dni az vecir vylezl pokud by byl v obale schovany? Byly jsm u kamosky, sedeli jsme venku. Mobil v obale jsem mela polozeny na zemi na schodech a v nove(dnes koupene) tasce na lavici. Ze by treba na tom schode? Nechapu to fakt a jsem zoufala. Div nebrecim a to nekecam. Pripadam si jak nejaka spina nebo nevim a to vytiram savem :-( Byl to ten samy hajzlik, co jsem nasla v lince. Porad googlim, ale skoro zadny info. Tvarem tela snad pisivka ale ani s lupou nevidim, zda ma tykadla. Uz me napadlo zavolat i deratizacni firme i kdyz doma jsem od te doby co jsem je objevila a linku vymyla savem zadnou potvoru nevidela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.14 09:01

Ahojik…prosim vas chci se na neco zeptat. v mouce jsem nasla male broucky.pak jsem detem uvarila kakao a osladila cukrem. jenze ay uz to pozili tak jsem si vsimla jednoho broucka prave v tom cukru ze kterym jsem jim to osladila :,( myslite si ze jim to muze ublizit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.10.14 09:10
@afik píše:
Ahojik…prosim vas chci se na neco zeptat. v mouce jsem nasla male broucky.pak jsem detem uvarila kakao a osladila cukrem. jenze ay uz to pozili tak jsem si vsimla jednoho broucka prave v tom cukru ze kterym jsem jim to osladila :,( myslite si ze jim to muze ublizit??

Nemůže, klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.15 21:04

Ahoj holky, zrovna jsem hledala něco o tom jak se těch brouků zbavit a nic, jsou to takoví ty brouci, co vypadají jako veš? Já si je asi přivezla od babičky, jsou taky uplně všude, byly v mouce, ovesnejch vločkách i v čaji, po té mezi nádobím…už fakt nemůžu, všechno jsem vyhodila, samozřejmě nádobí ne…vytřela jsem všechno savem a na měsíc byl pokoj, sem tam se objevil nějakej brouk, ale jen jeden, teď jsem je tam našla zase i když mám už všechno ve skenicích, poraďte prosím jak se jich zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.11.15 21:09
@kiss.me.werunka píše:
Ahoj holky, zrovna jsem hledala něco o tom jak se těch brouků zbavit a nic, jsou to takoví ty brouci, co vypadají jako veš? Já si je asi přivezla od babičky, jsou taky uplně všude, byly v mouce, ovesnejch vločkách i v čaji, po té mezi nádobím…už fakt nemůžu, všechno jsem vyhodila, samozřejmě nádobí ne…vytřela jsem všechno savem a na měsíc byl pokoj, sem tam se objevil nějakej brouk, ale jen jeden, teď jsem je tam našla zase i když mám už všechno ve skenicích, poraďte prosím jak se jich zbavit.

Dle entomofágie přeosát mouku, tu vyhodit, broučky hodit na pánev a sníst. :palec: :lol:
(Promiň, nemohla jsem si pomoct… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 21:32

@kiss.me.werunka já myslim, že se jich nezbavíš, to už si domu přineseš s tou moukou, co koupíš, teď jsem taky vyhazovala 3 balíky, co jsem měla doma.. někdy se objeví, někdy ne..

• Citovat
  • Upravit
25182
16.11.15 21:45

Všechno vyhodit, nové dobře uzavřít
a pořád dokola vše umývat
je to na dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
1.7.16 11:33

Dobre skoro poledne. Dnes jsem dotahla z obchodu dve mouky od ruzneho vyrobce a ti broucci lezou v mouce z obchodu. Takze nemam sanci koupit mouku bez brouku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.7.16 15:34
@LindaPraha píše:
Dobre skoro poledne. Dnes jsem dotahla z obchodu dve mouky od ruzneho vyrobce a ti broucci lezou v mouce z obchodu. Takze nemam sanci koupit mouku bez brouku??

To je dost častý problém. Taky to řeším. Nedá se dělat nic jiného, než nekupovat do zásoby. Běž jim to reklamovat do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný