Tapetování zdí - rady, tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1166
6.7.13 16:43

Tapetování zdí:-)

Zdravím..
Chtela bych se zeptat jestli nemáte zkusenosti s tapetováním…máme v dětském pokoji puvodní tapety a majitele je jeste přetřeli barvou na zdi…chci tam dát detské hežci modernejsi, ale nevím jak na to mám koupene lepidla a nanest bych to mela zvládnou, ale spíše by me zajimalo jestli to strhnou nebo jen třeba umýt a nanést na to?

Dekuji za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
6.7.13 16:52

Strhnout. zvlášť když je na tom už barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.7.13 16:58

Strhla bych to též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.7.13 17:27

Jaj to se mi zrovna nechtelo :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.Bunny puella
6.7.13 17:36

Původní tapety i s barvou musíš strhnout, jinak ti tam nebudou ty nové držet. ;) a samotné tapetování je už brnkačka. Naneseš na tapetu lepidlo, necháš provlhnout (jak dlouho je napsané na tapetě) a pak lepíš od stropu dolů a uhlazuješ velkou houbou nebo hladítkem na tapety. Je to čistá, rychlá práce.

• Citovat
  • Upravit
1166
6.7.13 18:34

Jj dekuju :-))to strhávání je des. zažila jsem to když jsme delali novou zed na chodbu :-/ snad to pujde dolu raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.7.13 19:05

Určitě strhnout, jinak by se ti ta nová tapeta totiž časem začala slupovat.. Pak by to byly jen vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.7.13 09:13

Nemusíte nic škrábat. Můžete rovnou tapetovat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.7.13 09:27

Ne bude to v poho. Tapetovala jsem vliesovkama už mnohokrát. Strašně mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.7.13 09:28

Taky jsme neškrábali.. a to jsme měli ten milion nátěrů.. a pěkně nám to drží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.7.13 12:46

Ja jsem uhlazovala čistým hadříkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 20:03

Tapetování vliesové tapety

Ahojky :-)

Potřebovala bych poradit. Tapetovala jsem vliesovou tapetou zeď v obýváku, po nalepení to vypadalo krásně, vše bylo krásně u sebe, spoje nebyly vidět, ale druhý den po zaschnutí jsem s hrůzou zjistila, že se mi pruhy trochu rozjely od sebe, na zdi to vypadá blbě, nevítě někdo, co s tím, prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný