Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky možná trochu blbý dotaz. Ale zrovna peču a mám kokos v uzavřené nádobě a koukám že jsou v něm sem tam černé tečky. Je to normální? Nikdy předtím jsem si toho nevšimla..
Do nádoby nevidím, ale pokud to jsou brouci, tak s těmi už jsi kokos koupila. Já jsem takhle jednou koupila několik balíků těstovin a než jsem je stačila používat, tak se v nich taky objevili nějací brouci a jinak v celé skříňce, ani v žádné další surovině nebylo nic.
Nádoba byla právě nová, čistá, jsou to jen sem tam malá černá ťupka, jedna menší jedna větší, nic se nehýbe tak si říkám jestli to tam má být, když se ten kokos strouhal, nebo to raději vyhodit
No asi si zkus vzpomenout jestli tam ty ťupky byly už když jsi kokos kupovala, ale je mi jasný, jak to bude těžký, já tady mám kokos už od loňska. Třeba si ho zkus rozsypat na plochu a podívat se z blízka, co to může být. V kokosu jsem asi zatím nikdy nic nenašla.
Já jsem to taky v kokosu měla, ale bylo to fakt sem tam něco. Myslím, že to bylo z té skořápky. A jestli ne, tak to nechci vědět
![]()