Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mne se zda, ze pisivka. Ono by to i odpovidalo tomu, jak jsi rikala, ze bojujes s plisni. Pry je pojidaji…ale chtelo by to kvalitnejsi foto…
Furt mi to připadá jak pisivka. Myslím, že štěnice by měla kulatější zadeček. Jestli máte Facebook, zkuste hodit do skupiny Určování bezobratlých, je tam spousta milých odborníků ![]()
Bude to na 99 % ta pisivka, odpovídá to i tomu, ze když ji chci rozmacknout, tak občas skočí o kus dal na zdi, to prý štěnice neumí… tak budu konečně klidneji spát snad 🙂 a moc děkuji za reakci.
Dobrý den, vím, že to bude špatně viditelné, ale měla jsem tuto zimu v bytě vlhko a ve třech rozích jsem bojovala s plísní a před par dny se objevilo tohle… jsou hlavně v rozích stěn a u lišt u podlahy, v tom rohu napr cca 8 jedinců kousek od sebe. Jsou v kuchyni s obyvakem a i v ložnici (tam byla také trosku plíseň). Jsou malinkatí, tak milimetr dva odhadem a dokážou celkem rychle běhat po stěně a občas i uskocit když je chci rozmacknout. Vím, ze je to špatně vidět, ale lepší foto se nezdařilo. Jsem z toho nešťastná 😔 nedokážu určit, zda nymfy štěnice nebo pisivky.