Brouci v rohu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.2.22 22:31

Brouci v rohu

Dobrý den, vím, že to bude špatně viditelné, ale měla jsem tuto zimu v bytě vlhko a ve třech rozích jsem bojovala s plísní a před par dny se objevilo tohle… jsou hlavně v rozích stěn a u lišt u podlahy, v tom rohu napr cca 8 jedinců kousek od sebe. Jsou v kuchyni s obyvakem a i v ložnici (tam byla také trosku plíseň). Jsou malinkatí, tak milimetr dva odhadem a dokážou celkem rychle běhat po stěně a občas i uskocit když je chci rozmacknout. Vím, ze je to špatně vidět, ale lepší foto se nezdařilo. Jsem z toho nešťastná 😔 nedokážu určit, zda nymfy štěnice nebo pisivky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
725
1.2.22 23:15

Mne se zda, ze pisivka. Ono by to i odpovidalo tomu, jak jsi rikala, ze bojujes s plisni. Pry je pojidaji…ale chtelo by to kvalitnejsi foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 06:31

Tady o chlup lepší foto 😔

• Citovat
  • Upravit
725
2.2.22 13:51

Furt mi to připadá jak pisivka. Myslím, že štěnice by měla kulatější zadeček. Jestli máte Facebook, zkuste hodit do skupiny Určování bezobratlých, je tam spousta milých odborníků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 00:34

Bude to na 99 % ta pisivka, odpovídá to i tomu, ze když ji chci rozmacknout, tak občas skočí o kus dal na zdi, to prý štěnice neumí… tak budu konečně klidneji spát snad 🙂 a moc děkuji za reakci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný