Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Prosím nevíte někdo co to ke za brouka? Úplně plasim jestli to není stenice
Vygoogli si stenici a hod se do klidu
Tohle je proste nejaky chudak zatoulany broucek.
Hele, nejsem znalec přes brouky, ale myslím, že to štěnice není. Ta je taková placatá. Prý se pozná, když se podíváš do postele, nechává tam černé tečky - výtrusy. A taky byste byli poštípaní. Tohle bude něco zvenku, štěnice vylézají v noci, světlo je plaší a nechytíš je.
Štěnice to určitě není.
Co to je nevím, ale štěnice jsem viděla, naštěstí ne u nás doma.
Pak přijela firma. Štenice vypadá jak semínko melounu, žádný tykadla skoro nevidíš.
ne, to fakt neni stenice. Hele ty nehty uz si kouses dlouho?
@Nela 20132016 jezis promin, to me nenapadlo, fakt se omlouvam ![]()
@Tarjei v pohodě nejsi první co se ptá. Normálně to neukazuji a už vůbec ne na fotce ale jak me to vyplasilo tak jsem hned fotila
@Nela 20132016 chapu..bracha ma po urazu pryc kus posledniho clanku palce, taky to schovava..
@Nela 20132016 píše:
Ahoj
Prosím nevíte někdo co to ke za brouka? Úplně plasim jestli to není stenice
Podle me je tu rus domaci, svetlejsi a mensi nez švab.
@lilith1 Jj podle obrázku rus domácí. Po straně černý a veprostřed světla čárka a velký tykadla 🙈Nemáte s tím někdo zkušenosti? Našla jsem včera jen teda jednoho. Mám plašit ze máme v bytě šváby nebo mám preventivne koupit něco proti svabum
@Nela 20132016 píše:
@lilith1 Jj podle obrázku rus domácí. Po straně černý a veprostřed světla čárka a velký tykadla 🙈Nemáte s tím někdo zkušenosti? Našla jsem včera jen teda jednoho. Mám plašit ze máme v bytě šváby nebo mám preventivne koupit něco proti svabum
Tyhle mrchy jsou neznicitelny, kdyz uz ho najdes, tak je mas namnozeny. Jestli bydlis v panelaku tak prelezaji skrz stoupacky. Nahlas to a vasi cinovnici objednaji deratizaci. Spreje a lepitka jsou na dve veci. Jedine odborna deratizace
@lilith1 Takže je asi malá šance, že by tu byl jen jeden nějaký zatoulaný?