Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky prosím vás nevíte co je to za brouka? Přijde mi to jako plostice popř. Jak se toho zbavit? Našla jsem teď snad 3 pod hadrou co jsem měla položenou na okně a není mi to příjemný…
Létají nám také domu, vyhazuji je ven. Je to plostice a hrozně smrdí, když se bojí. V tomto období jich je hodně.
@Mallorka tak to mi spadl kámen ze srdce ještě Teda nesmrdeli hned je zabijim ale lekla jsem se co to může být… A hlavně kde všude…
To je vroubenka, máme jich plnej byt a hlavně kuchyně, upřímně jich mám plný zuby
Oni se živí semenama jehličnanů, pokud se nepletu, za barákem máme jehličnany. Vyhřívají se na fasádě a všude vlezou ![]()
@shadowbabe no to se vám nedivím já jsem včera chystala pro klempíre okna zvednu hadru a tam 3 no myslela jsem že mě klepne… Ale jsem ráda že v tom nejsem sama…
@Baruuskaa píše:
@shadowbabe no to se vám nedivím já jsem včera chystala pro klempíre okna zvednu hadru a tam 3 no myslela jsem že mě klepne… Ale jsem ráda že v tom nejsem sama…
Určitě nás nas. raných ženských bude víc ![]()
Ahojte, už pár dní máme v domě (na vesnici) malý broučky co vypadají jako černé čárky. Jsou především na oknech a parapetech a podle internetu jde o třásněnky, které lítají ze zahrady a hlavně z polí. Okna i parapety stříkám proti hmyzu, ale k ničemu. Máte někdo prosím účinnou radu? Nemůžeme už ani otevřít okno jinak jich máme stovky na stěnách
sítě do oken jsem k ničemu, protože třásněnky jsou opravdu malé a prolezly by.
Trasnenky? Zrovna ty by spis sedely na kytkach - pokojovkach a ne na oknech nebo parapetech.
@Hledamradost Jsou to určitě ony, i podle diskuzích na internetu je běžně lidi mají v létě v domech a bytech na oknech a parapetech.