Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dost nekvalitní fotka, ale nejspíš štěnice
bohužel čistota u štěnic nehraje vůbec roli. To si přineseš domů jako třeba rýmu nebo chřipku. Každopádně po příjezdu domů bych rozhodně nebrala kufr domu. Oblečení/tašku okamžitě do pračky minimálně na 60. Co se nevejde do pračky návrat do pytlů a pevné uzavřít. Kufr bych raději vyhodila. Co nejde vyprat do mrazáku na -20 na dva dny minimálně.
Hubili jsme štěnice několik měsíců a bylo finančně i psychicky náročné.
Mně to jako štěnice nepřipadá, ale nejsem žádný odborník, přijde mi to moc… „chlupaté“. Není to nějaký ten rušník?
Ale, kdyby to byla přece jen ta štěnice, tak by jste na sobě našli nějaký štípanec, ne? ![]()
@Hanka1 Že prý nějaký brouček a přitáhli jsme si ho z venku
ale co si budem…i to je možnost…byla bych za to moc ráda
Foto není moc kvalitní ale dle mého laického názoru to štěnice je. Dospělé štěnice mají takhle velké břicho.
@biedronka105 píše: Více
No, chudák… Vůbec bych teda nechtěla být v její kůži. ![]()
Asi bych hrůzou nezamhouřila oči…
@Černá Madonna píše: Více
Přiznám se že toho se desim. Známá si to dotáhla z hotelu, který byl drahy a ta deratizace…jak s tím pak bojovali…upřímně je jednodušší pak škrtnout sirokou a barák podpálit
je to peklo si tuhle sfini donést domu.
@biedronka105 píše: Více
To chápu, taky bych z toho určitě šílela. No, uvidíme, jestli zakladatelka napíše něco nového. Třeba to štěnice vůbec není… ![]()
Já bych s tím šla za vedením toho penzionu a to ihned, co bych to našla. ![]()
Ahoj…jsme v hezkým čistým penzionu, ale dnes ráno jsem našla tohohle brouka…nevíte co to je?? Doufám že to není nějaká štěnice?? Případně jestli je, co dělat aby jsme si ji nepřinesli domů
děkuji