Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, umite poradit jaky bryndak vybrat pro miminko? mame 8mi mesicni holcicku a rada bych neco hezkeho a praktickeho idealne s rukavy. S cim mate zkusenosti??? ![]()
Hezkého? Víš jak ten brindak bude za chvilku vypadat od všech těch příkrmu? Moje rada? Nekupuj nic co by tě mohlo mrzet, že se zničilo!. Bože, my měly krasnejch bryndaku, všechny mají fleky.Je to jenom kus látky.
@Martina Pohludková Tak s rukávy klasika IKEA, za málo peněz hodně muziky. Ale mé děti preferovaly vždy čistě bavlněné bez folie/slídy, takže dvouletý má i teď ušitý z kusu ručníku (potřebuje, aby byl dlouhý).
Normálně z Rossmanna za pár korun, jsou s rukávem, omyvatelné, že to pak jen otřeš nebo umyješ pod tekoucí vodou, dá se i prat v pračce. Vepředu je taková kapsička, kam padají ty větší kousky jídla. Velikost je asi univerzální a je na výběr víc vzorů.
Mě nejlépe fungují ty silikonové z pepca..rukávy teda nemají ale zas to pak člověk jen omyje pod kohoutkem
Bryndák s rukávy se dá koupit například v DM, Rossmann nebo Ikea. Mají různé motivy.
Máme silikonový z Pepca a je super. Nevadí mu na krku, je mekkoučky a jde krásně omýt.
S rukávy máme hábit z IKEA.
Nejlepší je silikonový. S rukávy máme taky, z kojeneckých potřeb.
Holky, moc všem díky
Mám ráda hezké věci. Vím, že bude hned vše špinavé, ale mám jen jedno miminko tak si to chci užít i po vizuální stránce.
Máte někdo doma ty od Liewood? S dlouhým rukávem?