Bryndák pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.8.22 11:08

bryndák pro batole

Ahoj holky, umite poradit jaky bryndak vybrat pro miminko? mame 8mi mesicni holcicku a rada bych neco hezkeho a praktickeho idealne s rukavy. S cim mate zkusenosti??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
22.8.22 11:20

Hezkého? Víš jak ten brindak bude za chvilku vypadat od všech těch příkrmu? Moje rada? Nekupuj nic co by tě mohlo mrzet, že se zničilo!. Bože, my měly krasnejch bryndaku, všechny mají fleky.Je to jenom kus látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3131
22.8.22 11:31

@Martina Pohludková Tak s rukávy klasika IKEA, za málo peněz hodně muziky. Ale mé děti preferovaly vždy čistě bavlněné bez folie/slídy, takže dvouletý má i teď ušitý z kusu ručníku (potřebuje, aby byl dlouhý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.8.22 11:32

Normálně z Rossmanna za pár korun, jsou s rukávem, omyvatelné, že to pak jen otřeš nebo umyješ pod tekoucí vodou, dá se i prat v pračce. Vepředu je taková kapsička, kam padají ty větší kousky jídla. Velikost je asi univerzální a je na výběr víc vzorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11773
22.8.22 11:39

Mě nejlépe fungují ty silikonové z pepca..rukávy teda nemají ale zas to pak člověk jen omyje pod kohoutkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.8.22 11:45

Bryndák s rukávy se dá koupit například v DM, Rossmann nebo Ikea. Mají různé motivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.8.22 11:46

Syn má silikonový od Zopa, ale teda bez rukávů ;)

• Citovat
  • Upravit
1695
22.8.22 11:48

Máme silikonový z Pepca a je super. Nevadí mu na krku, je mekkoučky a jde krásně omýt.
S rukávy máme hábit z IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
22.8.22 12:05

S rukávy je super z Dm nebo rossmannu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
22.8.22 12:12

Nejlepší je silikonový. S rukávy máme taky, z kojeneckých potřeb.

• Citovat
  • Upravit
24.8.22 09:51

Holky, moc všem díky :srdce: Mám ráda hezké věci. Vím, že bude hned vše špinavé, ale mám jen jedno miminko tak si to chci užít i po vizuální stránce. :) Máte někdo doma ty od Liewood? S dlouhým rukávem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí