Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem,
byla jsem rozhodnutá, že si pořídím přebalovací batoh (nošení na zádech, né na zavěšení na kočárek), ale teď váham, jestli není lepší pořídit si klasický batoh.
Máte zkušenosti? Je lepší přebalovací nebo stačí klasický? Děkuji za vaše názory 😀
Tak jestli nechces aby šel zavěsit na řidítka, tak je to prostě batoh no. Já mám přebalovací kvůli tomu, že ho chci nacvaknout na kočár, jinak co se týče velikosti nebo rozložení kapes, tak je to prostě normální batoh ![]()
@Kriss Tina píše:
Tak jestli nechces aby šel zavěsit na řidítka, tak je to prostě batoh no. Já mám přebalovací kvůli tomu, že ho chci nacvaknout na kočár, jinak co se týče velikosti nebo rozložení kapes, tak je to prostě normální batoh
To jsem se právě chtěla zeptat…zda má třeba více kapes nebo v čem je přebalovací výjimečný. Děkuji ![]()
@asimpa můj přebalovací má jednu velkou hlavní, pak vepředu jednu menší třeba na peněženku a pak dvě kapsy z boku třeba na pití, prostě jako jiný batoh ![]()
Já mám teda přebalovací a těch kapes tam mám fakt hodně. Speciální na lahvičku, dále speciální malé přihrádky na krémy, dudlík. Asi záleží jak který. Já kdybych to dala do klasického, tak to tam hledám dlouho, v tom přebalovacím to je fakt přehledné. Jediný nedostatek, že ten přebalovací je takový ohraničený, pevný, takže do klasického narveš třeba i dečku s bundičkou, do tohohle ne, jinak si ten batoh nezapneš.
@Markéta188 píše:
Já mám teda přebalovací a těch kapes tam mám fakt hodně. Speciální na lahvičku, dále speciální malé přihrádky na krémy, dudlík. Asi záleží jak který. Já kdybych to dala do klasického, tak to tam hledám dlouho, v tom přebalovacím to je fakt přehledné. Jediný nedostatek, že ten přebalovací je takový ohraničený, pevný, takže do klasického narveš třeba i dečku s bundičkou, do tohohle ne, jinak si ten batoh nezapneš.
A můžu se zeptat, jaký batoh to je?
Mám naprosto obyčejného batoh z Lidlu. Původně jsem měla zálusk na přebalovací. Pak jsem ho viděla v reálu u jedné maminky na zádech a usoudila jsem, že je malý a. Eforemny? Ten co mám můžu třeba i vyhodit až doslouží
@asimpa píše:
A můžu se zeptat, jaký batoh to je?
Značka Kono. Přesně ten co mám jsem bohužel nenašla. Kupovala jsem ho před 2 lety, ale dívala jsem se, že jsou cca stejné.
@Markéta188 píše:
Značka Kono. Přesně ten co mám jsem bohužel nenašla. Kupovala jsem ho před 2 lety, ale dívala jsem se, že jsou cca stejné.
Děkuji ![]()
Ahoj, prosím nevíte zda jde nějak na madlo připevnit i normální batoh, který na to není dělaný? Nemate nějakou vychytávku? Dekuji
Jo. Povolis jeden popruh a povesis za nej batoh pres rukojet.
Pouzivala jsem casto.
@LP4 a koupila bych háčky na upevnění na rukojeť.. za ty pak už přiděláš cokoliv ![]()