Jakou tašku na cybex kočárek?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
4.8.22 20:17

jakou tašku na cybex kočárek?

Prosim jakou tašku by jste poridili na tento kocarek cybex talos s? prikladam foto aby dobre drzela? a jak ji tam popripade uchytit? muzete posilat i nejake odkazy na tasky primo prosim, popripade jake mate treba primo vy na tomto kocarku? chtela bych urcite cernou ale fakt nevim jakou aby se tam dala dobre uchytit a nepadala😁 dekuji popripade za nejake tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
845
4.8.22 20:33

Jakoukoliv s uchyty za 150,–Kč z jakéhokoliv obchodu s potřebami pro děti:-) měla jsem na abc design, na cybexu i thule…mam jedny uchyty gumové (ty podle mě lépe drží) a jedny kožené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
4.8.22 20:58

Zase pohřební kočárek. Co vás k tomu vede kupovat černé pro děti? Tašku jakoukoli, co se ti bude líbit. K černé se hodí cokoli - zkus to rozseknout něcím veselým, ale píšes, že zas černou, tak asi moje rada padne mimo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
4.8.22 21:33
@Petra Star píše:
Zase pohřební kočárek. Co vás k tomu vede kupovat černé pro děti? Tašku jakoukoli, co se ti bude líbit. K černé se hodí cokoli - zkus to rozseknout něcím veselým, ale píšes, že zas černou, tak asi moje rada padne mimo :)

Zase poznámka o pohřebním kočárku. Co vás k tomu vede komentovat cizí kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 22:00
@Petra Star píše:
Zase pohřební kočárek. Co vás k tomu vede kupovat černé pro děti? Tašku jakoukoli, co se ti bude líbit. K černé se hodí cokoli - zkus to rozseknout něcím veselým, ale píšes, že zas černou, tak asi moje rada padne mimo :)

Mě se líbí, že je to univerzální barva. Když vidím kočárek ve sladce růžové, říkám si : proboha proč? :zed: takže černá je dle mého mnohem lepší volba. Já mám třeba tmavě šedivý :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
7223
4.8.22 22:03
@sabinahanz píše:
Prosim jakou tašku by jste poridili na tento kocarek cybex talos s? prikladam foto aby dobre drzela? a jak ji tam popripade uchytit? muzete posilat i nejake odkazy na tasky primo prosim, popripade jake mate treba primo vy na tomto kocarku? chtela bych urcite cernou ale fakt nevim jakou aby se tam dala dobre uchytit a nepadala😁 dekuji popripade za nejake tipy

Nebude taky záležet na tom, co v ty tašce bude? Moje slušnost nebyla zrovna pozitivní. Moc se toho tam nevešlo. Na to taky pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.8.22 22:11

Ja mela jen tasticku na plenky POD kocarek od Ellodie a stacilo mi to. Akorat bych s sebou zbytecne tahala desnejch kramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
4.8.22 22:16
@Sardelka píše:
Ja mela jen tasticku na plenky POD kocarek od Ellodie a stacilo mi to. Akorat bych s sebou zbytecne tahala desnejch kramu.

To nemám třeba vůbec. Pro věci na přebalování mi posloužil cestovní, kosmeticky organizér(taška? z jysku). Vejde se tam všechno od plen po dudlík. Akorad v plné polní se nedá zapnout :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.8.22 07:36

Ja mam na kocarku tasku sitou na miru. Vzhledove je to takovy klasicky kozeny shopper, takze az doslouzi jako prebalovaci taska, muzu ji nosit jako velkou kabelku treba do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
5.8.22 17:37

@Thomassss komentuji ruzne veci. Mne to prijde opravdu hrozne funusacke, tak me zajima, proc to tolik lidi ma. Sladce ruzova muze byt druhy extrem, ale kdyz clovek vidi, kolik holcicek je ruzovych od hlavy k pate, tak to k tem detem asi nejak patri :nevim: Kamosky venku casto utrousi „hele pohrebak“, tak asi nejsem jedina, komu to prijde divne. Sestrence, co prisla o mimi, to i hodne ten pohreb evokuje. Navic kdyz je vedro, tak u tmavych kocarku v te korbicce musi byt sauna. I ve sportaku. Ano, na primem slunci dlouho samozrejme neobstoji ani svetle. Ok, cerna ma v sobe jistou eleganci, to asi jo.
Jinak, @NicknackEK, Balios je super kocarek, ma znama a zavidim. Kombinuje kvality tech drahych cybex Priam a priznive ceny. Super jezdi (maji stejne resena kola s Priam).
Tasku teda nevim, klasickou prebalovacku nepouzivam, mam jen uplne obyc kapsu trvale povesenou v predu na podvozek, tam jsou veci „pro jistotu“ vcetne plastenky. Zbytek operativne podle toho, kam jdu, takze par kousku v male tasce, aspon nemusim tahat, kdyz se na hristi venuji starsimu a bojim se, aby to nekdo nevykradl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
5.8.22 18:03
@Petra Star píše:
@Thomassss komentuji ruzne veci. Mne to prijde opravdu hrozne funusacke, tak me zajima, proc to tolik lidi ma. Sladce ruzova muze byt druhy extrem, ale kdyz clovek vidi, kolik holcicek je ruzovych od hlavy k pate, tak to k tem detem asi nejak patri :nevim: Kamosky venku casto utrousi „hele pohrebak“, tak asi nejsem jedina, komu to prijde divne. Sestrence, co prisla o mimi, to i hodne ten pohreb evokuje. Navic kdyz je vedro, tak u tmavych kocarku v te korbicce musi byt sauna. I ve sportaku. Ano, na primem slunci dlouho samozrejme neobstoji ani svetle. Ok, cerna ma v sobe jistou eleganci, to asi jo.
Jinak, @NicknackEK, Balios je super kocarek, ma znama a zavidim. Kombinuje kvality tech drahych cybex Priam a priznive ceny. Super jezdi (maji stejne resena kola s Priam).
Tasku teda nevim, klasickou prebalovacku nepouzivam, mam jen uplne obyc kapsu trvale povesenou v predu na podvozek, tam jsou veci „pro jistotu“ vcetne plastenky. Zbytek operativne podle toho, kam jdu, takze par kousku v male tasce, aspon nemusim tahat, kdyz se na hristi venuji starsimu a bojim se, aby to nekdo nevykradl.

Víš, ale ono ne vždy je úplně na výběr. Mám dvojkočár a ty se snad ani v jiné než černé nedělají (nebo možná ano, ale opravdu výjimečně). Mám k tomu i černou korbu (tato značka dělá jen černé korby). Nebylo zbytí. A jedna žena v Praze na Andělu neopomněla utrousit svojí kamarádce - “hele podívej, to je strašná rakev”.
A i když si maminka vybere černý kočár, protože se jí líbí, tak je vhodné, aby jí někdo říkal, že její dítě jezdí v pohřebním kočárku nebo v rakvi? 8o :think: Názor samozřejmě může mít každý svůj, může ho i svobodně vyjádřit, jen si myslím, že je to tak trošku i o jistém taktu. Když na ulici uvidíš extremně tlustou ženu, můžeš si taky pomyslet, že je to hrůza, ale předpokládám, že jakási slušnost člověku zabrání nahlas vykřiknout “podívej na to vyžraný prase” :nevim: (je to jen příklad, já nic proti silným lidem nemám :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.22 07:29

Taška

Ahoj, já mam na cybex balios tuhle a jsem spokojena je to original od cybex a bohate stačí, mela jsem velkou pimkie a ta byla až moc velka a na kočárku dost divne vypadala, koupila jsem ji na vinted. Jinak nechápu co má kdo proti ružovému, nebo černému kočárku? Barva je to jako každá jiná, když kluk jede v modrém kočárku tak je to ok a když holka v ružovém, tak je to divné nebo dokonce extrém jak tu nekdo psal? Nechápu… jo a abych nezapomnela, sportak tu na malou čeká ten sladce ružový a už se nemužu dočkat až ho vytáhnem :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.8.22 11:54
@Petra Star píše:

Tak naštěstí každý nemá stejne myšlení jako Vy a Vaše kámošky a černý kočár si nejspíš koupí protože se jim prostě líbí a ten pohřebák nebo rakev jim to nepřipomíná, nechápu co v tom hledáte za vědu a proč s tim mate takový problém…. :nevim: :D jo a kdyz potkate s kámoškama někoho oblečeného v černem oblečeni, tak jde určite z pohřbu, nebo drží smutek… žejo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
8.8.22 19:30

Já teda tašku nemám žádnou, díky za inspiraci, ale k těm barvám - strašně malý a špatný výběr. Často opravdu jen černé, šedé, modré a růžové. Černou bych nevybrala kvůli tomu, že bych se bála, že se v něm mimino upeče. Zvlášť v těchhle vedrech. Nakonec jsem svůj Balios sehnala v poměrně hezké červené, ale taky je to spíš z nouze ctnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí