Elektrické houpátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
23.7.22 20:47

Elektrické houpátko

Ahoj holky :),

chci se zeptat, jestli máte nějaká zkušenost s elektrickými houpatky. Já o něm dost uvažuju, ale přece jenom to není levná záležitost a bojím se, že to bude třeba k ničemu.

Syn 2,5 měsíce máme problémy s denním uspáváním. Nejlépe se mu spí za pohybu v ruce nebo houpáním v autosedačce, ale už má skoro 7 kilo a nezvládnu ho nosit tak dlouho, aby usnul tvrdě a myslím, že bude hůř :lol:

Přemýšlela jsem o tomhle typu https://www.mall.cz/…i-tmave-seda. Tak co myslíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76012
23.7.22 20:52
@Andrea990 píše:

chci se zeptat, jestli máte nějaká zkušenost s elektrickými houpatky. Já o něm dost uvažuju, ale přece jenom to není levná záležitost a bojím se, že to bude třeba k ničemu.

Syn 2,5 měsíce máme problémy s denním uspáváním. Nejlépe se mu spí za pohybu v ruce nebo houpáním v autosedačce, ale už má skoro 7 kilo a nezvládnu ho nosit tak dlouho, aby usnul tvrdě a myslím, že bude hůř :lol:

Přemýšlela jsem o tomhle typu https://www.mall.cz/…i-tmave-seda. Tak co myslíte? :)

dobře drahá bl.bost :mrgreen:, v houpátku ti dítě rozhodně neusne, navíc 2,5 měsíce je do houpátka dost malý, dceru jsem tam dala také v tom věku a úplně se tam jakoby zhroutila do divné polohy, byla na to moc malá, a nehtěla v tom vůbec být, za mně propadák - já jsem houpátko naštěstí prodala dál, ale zas musíš to umýt, rozmontovat, zabalit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.7.22 20:55

Naše děti v tom rozhodně neusnuly. Dcera v něm vydržela pár minut, syn byl klidnější dítě, tak se někdy poštěstilo, že byl déle. Pro nás navíc záležitost pár měsíců, nejprve byly moc malí a pak zase moc pohybliví. Na uspávání doma nám hodně pomohlo nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
23.7.22 20:57
@Andrea990 píše:

Přemýšlela jsem o tomhle typu https://www.mall.cz/…i-tmave-seda. Tak co myslíte? :)

Po zkouknutí recenzí a přečtení (pouze na této stránce) bych tohle houpatko určitě nekoupila

• Citovat
  • Upravit
4121
23.7.22 20:59

Měli jsme teda trochu jiné. Usla v něm jednou jinak tam moc dlouho nevydržela. A ono to není moc dobře ani na záda a správný vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
23.7.22 21:00
@pamapi píše:
Naše děti v tom rozhodně neusnuly. Dcera v něm vydržela pár minut, syn byl klidnější dítě, tak se někdy poštěstilo, že byl déle. Pro nás navíc záležitost pár měsíců, nejprve byly moc malí a pak zase moc pohybliví. Na uspávání doma nám hodně pomohlo nosítko.

jo ano, na to už jsem zapomněla, nejdřív byla do toho dcera malá velikostně, a pak už moc pohyblivá - na další dítě už bych to nepořídila,
@Andrea990 to jen u prvního dítěte člověk má dojem, že musí koupit vše, co se nabízí, protože je to úžasné - ne není, většina věcí je fakt zbytečných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
23.7.22 21:02

My meli houpacku od fisher price - ale uz je to dlouho, nevim, jestli se vyrabi..A byla skvela. Casem to byla prvni krmici zidlicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.7.22 21:13

Mám od Bright starts. Není elektrické. Někdy v něm pres den usne. Na uspavani ale primárně nepoužívám. Pořizovací cena přes 1000 Kč. Pokud už teď má 7 kg koupila bych nějaké z těch co jsou do 18 kil. Někdo to používá rád, někdo ne. Je třeba vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14584
23.7.22 21:20

Měla jsem ho, ale spíš na chvilkové zabavení dětí přes den, ne že by mi v tom usínaly. Kupovala jsem ho dvakrát, vždy za pár stovek bazarové a pak ho ještě prodala / darovala dál, je to sranda na pár měsíců při nejlepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11783
23.7.22 21:32

Kamarádka má něco podobného a její skvrně v tom vůbec nechtělo být..nelíbilo se…já sem koupila obyč houpací křesílko a byla to topka…malá se velmi rychle naučila že když kopne nozkama tak se zhoupne..houpala se houpala a pozorovala jak vařím zametala vytiram…až se uhoupala do spánku…taky mi přes den nechtěla moc spát..jen v kočáře při procházce venku a nebo uhoupanim v autosedačce..v postýlce přes den ani omylem…takže to houpací křesílko bylo super…houpe se zepředu do zadu přesně jako ta autosedačka…takže se jí to líbilo moc…i se mi v tom dobře krmila když nastal čas na prikrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.7.22 22:01

Mám zděděné, na starší jsem ho nepoužívala vůbec, to jsem měla volné ruce, až na první příkrmy našlo využití. Mladší dceru do toho dávám, mám děti o 15m a je to celkem dobrý pomocník. Dávám jí tam, když se potřebuju vysprchovat, nakrmit starší nebo sama najíst. Máme pak klid na jídlo. Nikdy mi v tom ale neusnula, ani když byla hodně unavená. Starší dcera si ráda pouští ty melodie, zpívá a tancuje :lol:. Zkus uspávat kojením nebo v nosítku.

• Citovat
  • Upravit
34322
23.7.22 22:07

Dobra vec na kratkodobe odlozeni v krizi pres den, ale nic na uspani nebo delsi pobyt.

Zkus satek nebo nositko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
23.7.22 22:18

Pro obě děti jsem měla houpátko babybjörn. Nicméně to je na ruční a nebo nožní pohon - houpej sám, jak uznáš za vhodné. Elektrické blbiny jsem nechtěla, jsou s tím akorát problémy.
Obě dvě děti jsem do toho dávala už velmi brzy po narození. Obě byly hrozně kontaktní ale nesnesly nosítka a já v bytě neměla prostor na pojízdnou postýlku a nebo koš. Nebyli v tom furt, ale byla to neskutečná pomoc pro uspávání. Opravdu.
Strašně často jsem je v tom uspávala (a mezitím se najedla, nebo vyřídila nějaké telefonáty atd) a pak jsem je přenesla do postýlky. Později mi sloužily na krmení (strčila jsem pod ně nohu, takže se nehoupaly.
Dceři je rok a ještě pořád ji v tom odpoledne uspávám.
Takže pro mě to byla úplně TOP investice, kterou jsem kdy mohla udělat. Houpátko jsem využila na maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.7.22 22:28

První dceři jsem koupila el. houpátko od kamarádky. Dceru to vůbec nezaujalo, takže jsem to pak hned prodala. Ale kamarádky dcera v tom s dudlíkem vždycky v pohodě usnula :nevim: tak zkusit to asi můžeš, ale řekla bych, že je to drahá sranda a na krátkou dobu. Třeba ve 4m už je dítě docela dost “živé” a myslím, že by v tom už neusnulo, spíš by si to užívalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.22 23:30

Ahoj, my jsme měli babybjorn a to bylo nejlepší. Sice musíš ze začátku houpat sama, ale třeba jsem houpala nohou a u toho žehlila. Takový napůl elektrický levný houpatko na baterie jsme pořídili k babičce, ale to teda nebylo tak super jako to babybjorn. A když byl úplně malé miminko, tak v tom usnul skoro okamžitě co jsme začali pohupovat. No a jak trochu povyrostl, tak velice rychle přišel na to, jak se má houpat a to byla teprve zábava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí